yusufcan764
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende merakla bekliyorummesajım bulunsun. (yapılacak yorumları merak ediyorum)
1)Tasarım tam oturmuş artık bana kalırsa şarj yerinin kapağının gitmesi ile süper olmuşBana göre gayet güzel cihaz. Çoğu kişi gelip Z3'ten hatta Z2'den farkı yok diyecek. Tasarım olarak fazla değişmeyebilir ama donanım olarakta fazla şey yapamazlar. Ona bakarsak G4'te aynı hatta bana göre S6'da aynı.
XperiaBlog'a bakarsanız Z3'ten görünüm açısından daha iyi, kenarlarının daha ince ve ekranının daha iyi (hem görünüm hem dokunmatik) olduğunu görebilirsiniz. Sony neden Z3+ ismini verdiniz sorusuna da Z3'ün alternatifi diye cevap vermişti. İstediğinizi alın yani hiçbiri pişman etmez.
1)Katılıyorum, bence de gayet güzel olmuş.
2)810 genel olarak ısınıyor ama yine de bakalım Z3+'ın kullanıcı yorumlarını görmek lazım.
3)Evet, fiyatı fazla. Yalnızca bunun değil diğer markaların da fiyatı fazla. Ha aralarında seçim yapılacak olsa bunu seçebilirim ama kesinlikle hiçbirini seçmemeyi tercih ederim.
4)Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz. Neden? 3-4 sene gitsin istiyorsunuz, demek ki para basmıyorsunuz. Mantıklıca bir düşünmeye çalışalım:
Dünyanın ve ülkenin durumu ortada, doların da hali malum. Cihazın da fiyatı uçuk olacak tabiki. Z2'ye göre ne artısı var? Tabiki artısı var ama aradaki fiyat farkına değer mi? Değmez. Değmediği halde aldınız ve 3-4 yıl gitsin dediniz. 3-4 yıl boyunca bu cihazın üstüne bir sürü yine XZ çıkacak. 3-4 yıl sonunda. Z7 falan gelir ki artık aynısı gelmez, teknoloji nerelere gelir. Elinizdeki zaten 3-4 yıl geçmeden çok önce değersiz olmuş olacak ya da değerini bayağı kaybetmiş olacak diyelim. Z2 alsanız da 3-4 yıl gider mi? Gider. XZ3+ düşünüyorsunuz diye Z2 diyorum, yine aynı Z2 fiyatına başka F/P ürünlerine de bakabilirsiniz. Bence en mantıklı durum budur.
Z2/Z3 ün düşeceği kesin de Z3+ son modellere ayak uydurarak baya kazık gelecekHocam temmuz sonu çıkarsa z2 ve z3ün fiyatları ne kadar düşer olmadı beklemede kalayın bugün yarın alacaktım cihazı cihaz gayet şık alınabilecek bir telefon fazla söze gerek yok aslında
Bekleyemem artık az çok fark yok zaten z2 fiyatı ile cezbediyor z3 yerine bekleye bekleye nereye kadar s12yi bulurumZ2/Z3 ün düşeceği kesin de Z3+ son modellere ayak uydurarak baya kazık gelecek
Tahminimce z2 1400 civarı
Z3 ise 1800 civarı falan olur bence
Bu güzel cevap için teşekkür ederim. [emoji4]
Vakit ayırıp bunları da cevaplarsanız sevinirim [emoji106]
1)Peki sizce almışken hangi telefonu almamı önerirsiniz? (Hangisi neden)
2)Klasik olacak ama ios mu android mi ?(çünkü şuan İp4 var 3 senedir kullanıyorum)
3) Z3+ fiyatı yüksek olmasına rağmen beni çok cezbetti tasarım incelik şarj falan yeri neyse z2 çok keskin hatlar ve z3/z3+ göre çok kaba geliyor bana [emoji16]
Dalga geçer gibi oldu sanki biraz [emoji16]Muhtesem bi cihaz kesin almalisin ben alcam
Yok hoca dalga gecmiyorum gercekten super olmus bu sefer 32gb hafiza oyunlar icin ve guncelleme icin ideal ayrica z3 de olan islemci sogutucu bakir boruda varsa superDalga geçer gibi oldu sanki biraz [emoji16]
Cevap için teşekkürlerYok hoca dalga gecmiyorum gercekten super olmus bu sefer 32gb hafiza oyunlar icin ve guncelleme icin ideal ayrica z3 de olan islemci sogutucu bakir boruda varsa super
Hocam ben z3 alacaktim ama 16gb oldugu icin vaz gectim oyun yuklenmez dedim yetersiz kalir diye rootdan da anlamiyorum z3 32gb turkiyeye gelmedi adam yerine koymuyollar bu ulkeyiCevap için teşekkürler
Benimde z2 z3 kıyaslayınca artık görüntüsü falan çok hoşuma gitti tasarım artık tam şeklini almış [emoji106]
Fiyat birazcık düşerse iyi olur
Aynen doğru valla adam gibi 32, 64 falan yapın kullanalım rahat rahat çocuk oyuncağı gibi 16 yapıyorlar zaten 32 de bile yanlış bilmiyorsam 22 boş yer kalıyoHocam ben z3 alacaktim ama 16gb oldugu icin vaz gectim oyun yuklenmez dedim yetersiz kalir diye rootdan da anlamiyorum z3 32gb turkiyeye gelmedi adam yerine koymuyollar bu ulkeyi
Teşekkürler ancak nasıl kvk teleservis olmayanlar nerden bulacağız [emoji53]Merhaba,
Geçen haftaya kadar Z3 benim için en iyi telefondu fakat aşağıda linki verdiğim konuyu takip etmeni isterim.
Tavsiye - Sony Xperia Z3 Compact servis ücreti ŞOOOK fiyat - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?