sizce nokia symbianı geliştirmelimi yoksa wp ye geçmelimi?

Sponsorlu Bağlantılar

sizce nokia symbianı geliştirmelimi yoksa wp ye geçmelimi neden?

• Kullanılan toplam oy
    53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
sizce nokia symbianı geliştirmelimi yoksa wp ye geçmelimi?
Evet arkadaşlar sizce nokia symbianı geliştirmelimi yoksa wp ye geçmelimi lütfen cevaplarınızla birlikte yorumlarınızıda alayım ben açıkcası 808 i çok beğendim ama sybianın bitecek olması beni 808 den uzaklaştırıyor wp nide nasıl olacağını bilmediğim için ondanda uzak duruyorum dün akşam nokia ya bir mesaj attım ben symbianın bitmesini istemiyorum geliştirilsin istiyorum 808 hoşuma gitti ama symbianın bitecek olması beni ondan uzaklaştırıyor wp ninde nasıl olacağını bilmediğim için onada yaklaşamıyorum bu gidişle üzülerekde olsa başka markaya geçmek zorunda kalacam diye altınada özellikle üst mercilere iletilmesini istedim ve bugün arandım mesajımın üst mercilere gönderildiği söylendi sizde aynı şekilde yazı yazarsanız belki nokia yı bu kararından vaz geçirebiliri

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Keşke MeeGo ile devam etseydi onu geliştirseydi

- - - Eklendi - - -

Belle'yi artık geliştirmesine gerek kalmadı.. Tüm mobil yazılım firmaları symbiandan soğudular.. Uzay çağına bile çıkarsa Belleyi oyun uygulama çıkmaz artık.. 2012 Symbianın ölüm tarihi..Bunu uzatmanın anlamıda yok görünen köy kılavuz istemez..Ne oyun çıkıyor ne uygulama. Sadece sistem geliştirmekle ilgi çekemezsin..
Külahın var dondurması yok ne anladım..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia kararını verdi zaten

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
windows phone ile devam.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
küllah olmadan dondurmadan zevk alamazsın symbianı brakmıyacağını söylesin bak nasıl oyun ve uygulama çıkıyor bitecek olan bir sisteme kimse yatırım yapmaz nokia çıkıp medyaya biz symbianı geliştirme kararı aldık desin bir hafata içinde oyun ve uygulama yağmazsa bende bir şey bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Piyasa oturana kadar S^3 takılmak lazım sonra bakarız :oke:

Dimi3

Dimi3

Üye
Symbian'in 0'dan yazilmasini ve gunumuz OSlarin kalitesine erismesini isterdim. Eski Symbian'i unutturacak mukkemmel bir sistem olmali, zamanla da uygulama ve oyun konusunda rakiplerini yakalamali. Gercekten boyle birsey olmasini cok isterdim. Yeni Symbian surumunu cikarttilar diyelim S^3leri nasil mi hatirlayacak ? Yeni surumden bazi ozellikleri, ara yuzu vb. kirpilmis bir sekilde guncelleme olarak S^3'lere sunabilirdi.. Zamanla S^3 de eskiyince gecmisteki butun symbianlari silip atacak ve 0'dan yazdigi yeni Symbian Imparatorlugu ile tum dunyada bir numara olacak...

Hatta sistemin adini bile dusundum " NokIAN OS"

Hayal kurmak bedava :)

Violonist

Üye
Evet arkadaşlar sizce nokia symbianı geliştirmelimi yoksa wp ye geçmelimi lütfen cevaplarınızla birlikte yorumlarınızıda alayım ben açıkcası 808 i çok beğendim ama sybianın bitecek olması beni 808 den uzaklaştırıyor wp nide nasıl olacağını bilmediğim için ondanda uzak duruyorum dün akşam nokia ya bir mesaj attım ben symbianın bitmesini istemiyorum geliştirilsin istiyorum 808 hoşuma gitti ama symbianın bitecek olması beni ondan uzaklaştırıyor wp ninde nasıl olacağını bilmediğim için onada yaklaşamıyorum bu gidişle üzülerekde olsa başka markaya geçmek zorunda kalacam diye altınada özellikle üst mercilere iletilmesini istedim ve bugün arandım mesajımın üst mercilere gönderildiği söylendi sizde aynı şekilde yazı yazarsanız belki nokia yı bu kararından vaz geçirebiliri

android yokken symbian vardı...

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Televizyon yokkende araba vardı.. Olaya o yokken bu vardı diye bakmak çok yanlış.. Günümüze bakmalıyız.. Einsteınden önce bilimadamı yokmuydu.. Herşeyi zamanına göre değerlendireceksin..

Violonist

Üye
Televizyon yokkende araba vardı.. Olaya o yokken bu vardı diye bakmak çok yanlış.. Günümüze bakmalıyız.. Einsteınden önce bilimadamı yokmuydu.. Herşeyi zamanına göre değerlendireceksin..

demek istediğim symbianın üstüne yoğunlaşsalardı şimdi daha farklı olurdu. Ama adamlar yok maomuymuş meegoymuş acayip şeyler çıkardılar. symbianın üstüne pek fazla bi değer vermediler. :dry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
demek istediğim symbianın üstüne yoğunlaşsalardı şimdi daha farklı olurdu. Ama adamlar yok maomuymuş meegoymuş acayip şeyler çıkardılar. symbianın üstüne pek fazla bi değer vermediler. :dry:
Çok doğru...

pRime.

pRime.

Üye
bunları söylemek için artık çok geç arkadaşlar wp'a geçildi bile ve bence 2016ya kalmaz symbian'ı bırakırlar.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen bu iş zararlı olacaksa bile zararı Nokia ya dokunur bize değil piyasada sisteminde telefonun da alternatifi çok

deforze

deforze

Üye
symbian bitti baksanıza pes 12 symbian için çıkmadı

PriZm

PriZm

Üye
bunları söylemek için artık çok geç arkadaşlar wp'a geçildi bile ve bence 2016ya kalmaz symbian'ı bırakırlar.
doğru. Nokia'nın 2016 ya kadar bile bu sistemi yaşatacağını sanmıyorum.

SheFy

SheFy

Üye
oyun uygulama cikmamasi symbianin populerligini kaybetmesi bunuda 2yil onceden kaybetmesiydi. populerligi kaybeden bi seyin tekrar kazanmasi cok zordur. sym3 cikti eski surumlerden iyi kaliteli olmasina ragmen yine ayakta duramadi sym en basta bu yarisi kaybetti. bakin windowsa bide mac OS a. mac OS windowstan cok iyi olabilir hizli olabilir ama bunun cok populer anlamina gelmiyor. kac tane program cikiyor mac os uyumlu kac tane var 10 programin 2 veya 3 tanesi. symbian3 te kaybolmus populerligi geri getirmek icin yaptigi yazilim guzel olsada kazanamadı. Baktı symbianla yürümeyecek wp ye geçti en doğrusunu yaptı. Symbiana ne kadar değer verirse versin mucize gercekleşmediği sürece nokia diye bir marka kalmazdı.

Violonist

Üye
aman beya başka konularda yazdım verdiğim paranın hakkını alana kadar kullanırım c6-01 i sonra bıkınca geçeriz androide kim öle kim kala (şu an için c6-01 den çok memnunum)

Polymath

Polymath

Üye
Wp ye geçmiş. Neyin anketi bu daha :) Bende Sıkı Nokiacıyım ama bu son olaylardan sonra nokiadan soğudum. Bu saatten sonra Nokia ya daha para vermem. Wp gelsin sonra bir kaç sene sonra başka işletim sistemine geçerlerse hiç şaşırmam. Huylu huyundan vazgeçmez demişler.

efeler12

efeler12

Üye
Bence wp ye yönelmeli ancak kendine özel bir işletim sistemi de olmalı. Bunun symbian olmasını isterdim. Ama symbian ölü bir sistem. Bence nokia artık kendine özel bir sistem duyurup yanında da wp ile ilerliycek

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
herkez wp ye geçsin symbiandan adam olmaz demiş ama anket tam tersini söylüyor ben müşteri hizmetlerine açıkca dileklerimi söyledim sizde söyleyin birlikten kuvvet doğar bakarsınız symbian ve wp ile devam eder yola samsung'a bakın gelçe o bada işletim sistemine önem vermiyor ama nokia onun gibi değil ben şansımı denedim gerekirse yine ararım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...