Uruloki
Üye
birşey diyebilir miyim ben ilk defa symbian kullanıyorum bi de daha önce 6151 kullandım nokia olarak bence arayüz yeterli ve güzel he birde şu varki teknoloji dergileri inceleme yaptaıktan sonra bunu yazıyor n8 için çok harike bir telefon multimedya canavarı filan(ayrıcana hiç takılma filan yazmıyor ve dikkatimi çekti reklam algılamayın T3 tarayıcı hızlı yazmış neyse)ama garip bir şekilde arayüz karmaşık ve kullanışsız yazmışlar çoğunlukla ya arkadaş ben ilk defa kullanıyorumda uçuyom istediğimi buluyomda siz koskaca dergiler hiç mi symbian duymadınızda bunu yazıyonuz he birde bugün androidli bir tel inceledim açıkcası onun menüsü kullanışlılığı çok kötü istediğini bulamıyorsun rahatlıkla çünkü S^3'ü ilk kullanmaya başladığımda herşeyi rahatlıkla yaptım ama ne hikmetse android'ide ilk defa kulandım ama bi uygulama açıyım dedim bulamadım filan ama belki hiç alışmadığımdandır dimi ama??

iPhone 4'te yok sanırım değil mi o şekildeki?
Bu arada bir de Wave'den bahsediyorsunuz. Onu bıraktım Samsung'dan bahsediyorsunuz. Samsung alacağım tek telefon Nexus S'tir onu da Google'la birlikte yapmışlar ondan
Nokia N8 = Nokia çoktan tsunami olmuş dalga söker mi ki