Sizce N8'in Arayüzü Yeterince Yenilikçi Ve Modern mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
birşey diyebilir miyim ben ilk defa symbian kullanıyorum bi de daha önce 6151 kullandım nokia olarak bence arayüz yeterli ve güzel he birde şu varki teknoloji dergileri inceleme yaptaıktan sonra bunu yazıyor n8 için çok harike bir telefon multimedya canavarı filan(ayrıcana hiç takılma filan yazmıyor ve dikkatimi çekti reklam algılamayın T3 tarayıcı hızlı yazmış neyse)ama garip bir şekilde arayüz karmaşık ve kullanışsız yazmışlar çoğunlukla ya arkadaş ben ilk defa kullanıyorumda uçuyom istediğimi buluyomda siz koskaca dergiler hiç mi symbian duymadınızda bunu yazıyonuz he birde bugün androidli bir tel inceledim açıkcası onun menüsü kullanışlılığı çok kötü istediğini bulamıyorsun rahatlıkla çünkü S^3'ü ilk kullanmaya başladığımda herşeyi rahatlıkla yaptım ama ne hikmetse android'ide ilk defa kulandım ama bi uygulama açıyım dedim bulamadım filan ama belki hiç alışmadığımdandır dimi ama??

Rap3g

Üye
ben genel olarak symbian la 6630 la tanıştım zaten alışığım.Menü olarak iphone taklidi olmasın diye sanırım slide tab lar kullanmamışlar kullanılsa daha hoş olurdu diye düşünüyorum bence n8 in en kötü yanı tarayıcısı. öte yandan batarya simgesi ve sinyal simgelerine takılmanız saçmalık gibi geliyor bana. cihaz 10 numara olmuş ama tarayıcı eksilerde geziyor. ayrıca işlemci konusunu boş yere abartıyosunuz cihaz videoları gayet güzel işliyor. video oynatırken veya benzeri işlerde takılma yaşamıyoruz tek takılma tarayıcıda oluor oda yazılımsal bi durum emin olabilirsiniz.örnek olarak ie ve firefoxa bakabiliriz. ff ilk açılış hızı haricinde her açıdan ie a fark atıyor ikiside aynı sistemde çalışmasına rağmen. yani şu işlemci yavaş olayını geçelim artık.

Uruloki

Uruloki

Üye
ben genel olarak symbian la 6630 la tanıştım zaten alışığım.Menü olarak iphone taklidi olmasın diye sanırım slide tab lar kullanmamışlar kullanılsa daha hoş olurdu diye düşünüyorum bence n8 in en kötü yanı tarayıcısı. öte yandan batarya simgesi ve sinyal simgelerine takılmanız saçmalık gibi geliyor bana. cihaz 10 numara olmuş ama tarayıcı eksilerde geziyor. ayrıca işlemci konusunu boş yere abartıyosunuz cihaz videoları gayet güzel işliyor. video oynatırken veya benzeri işlerde takılma yaşamıyoruz tek takılma tarayıcıda oluor oda yazılımsal bi durum emin olabilirsiniz.örnek olarak ie ve firefoxa bakabiliriz. ff ilk açılış hızı haricinde her açıdan ie a fark atıyor ikiside aynı sistemde çalışmasına rağmen. yani şu işlemci yavaş olayını geçelim artık.

canım anlamıyor ki millet neyin ne olduğunu sırf tarayıcı yavaş diye telefonda yavaş var mı böyle saçmalık çok doğru demişsin

Εthnic

Εthnic

Üye

arkadaşim symbian^3 lu n8 arayüzünün tartişıldığı bir konuda batarya ve sinyal simgelerinin tartışılması çok doğal ama konuyla hiç alakası olmayan işlemci hızını ve tarayıcıyı hiç bahsi yokken ortaya atmat asıl saçmalık gibi geliyor bana.. yorum yaptığınız konunun başlığını okuyun bi zahmet...

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
sizin n8'le mutluluğunuzu kıskandım wave'i sattım yeniden n8 aldım ama zor buldum kalmamış doğru düzgün önceki n8'im dark greydi şimdi silver white aldım. çok daha şık bence. bana bu ayrılık iyi geldi özlemişim n8'i.. :)

marsoy

marsoy

Üye
sybian nokia n8de gerçekten beklenenin üstünü yaptı fakat arayüzde sevmediğim tek bişey var program yüklediğimde programın iconu ya çok büyük yada çok ufak oluyo yani mesajlar rehber vs gibi iconlardan demek istiyorum

pcwolf

pcwolf

Üye
sizin n8'le mutluluğunuzu kıskandım wave'i sattım yeniden n8 aldım ama zor buldum kalmamış doğru düzgün önceki n8'im dark greydi şimdi silver white aldım. çok daha şık bence. bana bu ayrılık iyi geldi özlemişim n8'i.. :)

Yaa sen şimdi ciddi ciddi n8i satıp wave aldın onu da satıp n8 mi aldın?

orcthesorc

orcthesorc

Üye
Dayanamıyorum ama;

HADE LENNNNN!!

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
evet n8 sattım wave aldım. sonra n8 aldım

Uruloki

Uruloki

Üye
eeee dediğimize döndün yani dimi

oyazici26

oyazici26

Üye
arkadaşlar bazıları alınmasın ama Nokiayı kötüleme çabaları da reklâm olarak güzel oluyor. Kullanıcı sayısı artıyor.
İlk firmware bile çok hoş. Hemen ertesi gün tekrar yazılım atarım diyordum daha ilk durumunda mükemmel çalışıyor.

Görünüşünden sıkılanlar için SPB MobileShell tavsiye ederim. Alışabilirseniz gayet başarılı bir arayüz oluşturuyor.

Herkese saygılarımla.

pRime.

pRime.

Üye
Bence Symbian^3 arayüzü çok güzel. Bazılarının aksine bence batarya ve şebeke göstergeleri çağın ötesinde, bir sürü diş koymuşlar adamlar zamanında düşünüp. Arayüz de gayet basit. Şu windows mobile ve androidi hala çözemedim. Symbiana tek rakip IOS'tur bence arayüz konusunda. O da aşırı basitleştirilmiş.

Rap3g

Üye
Εthnic;3089419' Alıntı:
arkadaşim symbian^3 lu n8 arayüzünün tartişıldığı bir konuda batarya ve sinyal simgelerinin tartışılması çok doğal ama konuyla hiç alakası olmayan işlemci hızını ve tarayıcıyı hiç bahsi yokken ortaya atmat asıl saçmalık gibi geliyor bana.. yorum yaptığınız konunun başlığını okuyun bi zahmet...
genel açıklama yaptım ayrıca arayüz olarakta yorumumu yapmışım zaten çocukca tavırlarından uzaklaş batarya simgesini adam yatay yapmamış ona takılıyorsun yok artık ya saçmalığa bak. Tema yükle değiş o zaman. Sen yatay pil ve artan şebeke simgesi istiyorsun diye bizde onumu kullanıcaz. Cihaz istediğin gibi kişiselleştirilebiliyor. Bence konu baştan yersiz.Gereksiz yani ha illa gerekli diyosan sen takıl batarya simgesine ;)

Εthnic

Εthnic

Üye
genel açıklama yaptım ayrıca arayüz olarakta yorumumu yapmışım zaten çocukca tavırlarından uzaklaş batarya simgesini adam yatay yapmamış ona takılıyorsun yok artık ya saçmalığa bak. Tema yükle değiş o zaman. Sen yatay pil ve artan şebeke simgesi istiyorsun diye bizde onumu kullanıcaz. Cihaz istediğin gibi kişiselleştirilebiliyor. Bence konu baştan yersiz.Gereksiz yani ha illa gerekli diyosan sen takıl batarya simgesine ;)

ya kusura bakma ama sana cevap verirsem kendime haksızlık edecekmişim gibi geliyor bana.. şimdi dikkat ettimde batarya ve sinyal simgeleri okadarda fena değilmis.. hatta siz ballandirdikça daha çekici gorunmeye basladı.. yani siz haklısınız.. bir an bu cep forumunda eleştiri ve beklentilerimizi paylaşabileceğimi sandim. oysaki buraya ancak kullandığın cihaz ile ilgili memnuniyetini dile getirildiğini unutmuşum..

franzliszt

franzliszt

Üye
ikonlara ara yüzlere değil bence özelliklere bakmak lazım çok rahatsız ediyorsa ikonlar değiştirirsiniz tema edit programlarıyla kendi seçtiğiniz şeyleri kullanırsınız maemo daki gibi sayfa geçişleri istiyorsanız onu bilemem .

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia N8 Symbian^3'le bile (ki onunla bile :)) harikalar yaratmış. Öncelikle görev yöneticisini gördünüz mü? Hani şu ekran görüntüleri olanı :naughty: iPhone 4'te yok sanırım değil mi o şekildeki? :d: Bu arada bir de Wave'den bahsediyorsunuz. Onu bıraktım Samsung'dan bahsediyorsunuz. Samsung alacağım tek telefon Nexus S'tir onu da Google'la birlikte yapmışlar ondan :naughty: Nokia oyunları iOS oyunlarını yakaladı yakında geçebilir bence :) Samsung Wave kamera 5 mi duyamadım? Benim şu C5-03 de 5'di ya :d: N8 12 MP Kamera + Xenon Flash [Wave'nin flashı 2 cm uzağı dahi gösteremez] Arayüz çok uyduruk ve "taklit". Apple işini güzel yapıyor ve kaliteli oluyor. Samsungsa gelip içine ediyor :naughty: Hadi onu da geçtim, daha Operam bile yok ya Java sürümü kullanıyorlar sanırım :hmmm

Samsung Wave :boxNokia N8 = Nokia çoktan tsunami olmuş dalga söker mi ki :aha:

AYNA

AYNA

Üye
Εthnic;3082879' Alıntı:

ya arkadaşlar ben symbian arayüzü hakkınds iki tane beklentimi dile getiriyorum, siz sanki nokia karşıtıymışim gibi hemen bana karşı mevzilenip savunmaya geçiyorsunuz.. benim bir nokia kullanıcısı olmam ondan hiçbir beklentim olmayacağı anlamina gelmez.. ki yakinda piyasadaki fiyat performans açisindan en iyi telefon olarak nitelendirdiğim nokia N8 almayı düşünen biri olarak ve yine KIM DEDI SYMBIAN ÖLDÜ DIYE başlığı altindaki haberde nokianin symbianın arayuzunde değişikliğe gideceği bilgisi uzerine bende kendi beklentilerimi dinlendiriyorum.. bundan kimsenin rahatsız olmaması lazım.. kaldıki benim anlatmak istedigğim nokia 5800 ile sonyericsson vivaz ayni işletim sistemini kullanmalarina rağmen sonyericsson vivaza piyasada nokia haric butun telefonlsrda kullanilan yatay sinyal batarya gostergelerini adapte etti.. yani bu okadarda zor değil..

ben bu arayüzü kullandım se satioda gerçekten çok hoştu nokianın çubuklarından daha güzeldi bence.pil azalınca rengi kırmızıya dönüyordu ve sinyalde azalınca rengi değişiyordu çok güzeldi.üstüne tema yüklüyodum 5800 teması o pil çubuk oluyodu berbat duruyodu geri orjinal temasını kullanıyordum.birde sonyericssonun galerisi daha güzel bence n8 den yani efektler var çok güzel örnek video.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt