Sİzce N79 nasıl bi telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenomen5756

fenomen5756

Üye
    Konu Sahibi
Sİzce N79 nasıl bi telefon ?
Arkadaşlar N79 almayı düşünüyorum.n73 yada e65 düşünüyordum ama, bunda her ikisininde özellikleri mevcut, hem de fazlasıyla.
Ancak, kullanmam lazım, denemek için. eh, bu da imkansız.
Acaba kullanan arkadaşlar eksiklerini , fazlalarını:), wireless, kamera gibi özelliklerini.anlatabilirler mi?
zöellikle Kamera'yı merak ediyorum.5MP e göre iyi değilmiş, ancak yazılım güncelleyince düzeliyormuş. DOĞRU MU.. çekilmiş kareleri gönderirmisiniz ?
TEEŞKKÜRLER ...!

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaşım her türlü çektiği fotoğraflar süper ...5mp göre bence iyi seslerde süper özellikle kulaklık sesi ben hiç düşünme al derim çektiği resimleri de Koyarım dicem Tlefon şarjı bitik Dolunca koyarım:)

aLone

aLone

Üye
n79 fun clup var ordaki yorumları oku

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evt

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel bir telefon..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evet.

amon35

amon35

Üye
süper birşey 1 yıldır kullanıyorum wireless laptopların bulmadığını bile buluyor gerekse şarjı süper 4-5 gün gidiyor ve suana kadar gördüğüm en kaliteli kapağa sahip diğer özelliklerini saymama gerek yok yani bu paraya en iyisi

--------------- Ekleme ---------------

ilk gün aldığımda çektiğim bir fotoğraf güncelleme yapmadan önce

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Canon gibi mübarek:D

fenomen5756

fenomen5756

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Umarım yardımcı olabilmişizdir

fenomen5756

fenomen5756

Üye
    Konu Sahibi
tabi ne demek. şimdi hedefim 10-15 gün içinde amak.
aldıktan sonra da sizi bu sefer yazılım olarak rahatsız edecem :) daha kusura bakmayın.
bu arada onun program, oyun ve temalarına pek fazla rastlamadım. 9.3 işletim sistemi. vardır değil mi ?
Bİ NEVİ O YÜZDEN ALIYORUM !

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tema olarak ve wallpaper istiyorsan Zedge'ye bak Oyun içinde S60 oyunlarında Salihbabanın oyunları var oradaki oyunların %96 sını çalıştırıyor.

topcucws

topcucws

Üye
çok güzel bi telefon kardeş düşünme bile al

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bencede

savurrr

Üye
Ben N79u alalı bir hafta oldu. Çok fonksiyonlu ve güzel bir telefon ama bundan önce yine nokia 6300 kullanıyordum, bana göre o daha pratikti , yine de özellikleri göz önünde bulundurulursa N79 çok güzel ve fonksiyonlu bir telefon, tavsiye ederim.
Ama sade bir vatandaşsanız ve çok detaya ihtiyacınız yoksa başka modelini düşünün bence . iyi günler

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Daha ne kadar sade yapabilirler ki arkadaşım:)

artistlg

Üye
herşeyiyle süper ötesi.hertürlü öz.war.:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
ooo arkadaşım almışsın hayırlı olsun:)(konu sahibi)

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
aga yabımdaki arkadaşım yani sıra arkadaşım n79 ben ise n73 kullanıyoruz şimdi ben sna anlatıyım inan 3.2mp ile 5mp arasında öyle ahım şahım bi iş yok n73 ün odaklanması n79 da daha iyi ama n79 un da çözünürlüğü iyi o megapixel sadece zoom yaptığında biraz daha a netlik kaybını azaltıyo ondan başka bi işe yaramıyo bence aradaki tek fark wi-fisinini olması nebiliyim mesela bi alışveriş mağazasna gittin mi ya da bi sinemaya oralarda beleş wifiler oluyo işini görebilir yani sende yazmıssın ki n73 mi alsaydım valla ben n73 kullanıyorum memnunun aralarında bi fark yok gibi ama n79 un rami daha fazla benim sana kısacası tavisyem gene de n79 al 7 ay önce o tel çok ucudu arkadaşım 600 a aldı valla bende kendiside beğeniyoruz ama benim n7 te daha değişik bi tel bu arda benimki n73 me olduğu için sessi acayip çıkıyor

battalseyit

Üye
param olsa bir dk bile düşünmez n79 alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt