Sizce N73 Music Editonmu Yoksa Nakia 5610 XpressMusicmi(Acil Bugün Alıcam)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanane88

Üye
    Konu Sahibi
Sizce N73 Music Editonmu Yoksa Nakia 5610 XpressMusicmi(Acil Bugün Alıcam)
Sizce N73 Music Editonmu Yoksa Nakia 5610 XpressMusicmi

(Buradan Karşılaştırma Yapabilirsiniz)

Bide Symbian İşletim Sitetimi ve 40 serisi arasında ne fark war

--------------- Ekleme ---------------

Cevap plssss

kralxxx

kralxxx

Üye
40 Seriside Bi Symbian Işletim Sistemi Ama N73 Me S9.1sisteme 5610 Xm S40 Sisteme Sahip Yani N73 Daha Gelişmiş Her Türlü Program Vs Yükleyebilirsin S40 A Da Yükleyebilirsin Ama S9 Kadar Değil Ses Açısın Dan Değerlendirirsek N73 Me çok Ses çıkarıyor Ama Net Mi Diye Sorarsan Pek Net Bulmadım Ben 5610 U Daha Denemedim O Yüzden Ses Açısından Yorum Yok

yusufucan

yusufucan

Üye
n73 me Dostum

sanane88

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için saolun warmı başka yorum

upupuppuupup

fbfbfb

fbfbfb

Üye
abi n73 gibi tlfn görmedin bende war arkadaş n95 ile ses açısından bana hava atıodu bı kapıştırdık n95 foss hahaha yani bu tel süper se olsun kalite olsun hem son sürümlerinde herşey aşılmış

eQooo

eQooo

Üye
Aldın mı bilmiyorum ama n73 me..

toprakumit

toprakumit

Üye
N serisinden vaz geçme. Fakat telefon senin telefonun, Zevk senin zevkin vede para senin paran :ehe

JuweLyn

JuweLyn

Üye
N73 Ten Şaşmam :)

i.dem32

i.dem32

Üye
ses kalitesi ve şık bir tasarım istiyosan 5610 alllll-------------- daha yüksek ses ve orta kalite ses istiyosan ayrıca symbian iştetim istemide olsun dersen N73 alll karar senin ben ikisinide şu an kullanıyorum..... ikisinden de memnunum. karar senin arkadaşım

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
kardeş n73 me al derim 5610 cok dandik bi arkadasta war hergün sorun yaşıyo msnde bana slm werdiginde noldugunu anlıyorum hemen :)

i.dem32

i.dem32

Üye
kardeş n73 me al derim 5610 cok dandik bi arkadasta war hergün sorun yaşıyo msnde bana slm werdiginde noldugunu anlıyorum hemen :)

5610 nun neresi dandik acaba.. ben kullanıyorum gayette memnunum... arkadaşın 6.60 firmwaresini yapsın. birde öyle denesin bakalım..... ben bu version u kullanıyorum. şu ana kadar sorun yaşamadım..... birde imei numarasından ilk altı hane rakamından sonraki iki rakam 00 -01 den 10 kadarsa orjinal fillandiya üretimi demektir.
bunları bir kontrol etsin çünkü sitede %50 iyi yorum %50 kötü yorum yapılıyor tel hakkında....

lütfen telefonu bizzat kullananlar yorum yapsa daha ii olacak...

XXPOXX

XXPOXX

Üye
6500 ikisindende yüksek ses çıkarır

XXPOXX

XXPOXX

Üye
5610 daha ince ve temalar daha iyi duruyor

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
n73 Music Edition

C01aY

C01aY

Üye
N73 Tek geçerim :)

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
s60 tan sasma

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bence s60 istiyorsan n73 yada n78 java istiyorsan 5610 yada 6500

YuRTcU

YuRTcU

Üye
xzibitx5 kardeş n73 me al derim 5610 cok dandik bi arkadasta war hergün sorun yaşıyo msnde bana slm werdiginde noldugunu anlıyorum hemen :) demiş haha bendede var 5610 arakdasım ziyadada n73 var ses olarak gecıo n73 ama net değil etrafa gürültü veriyo hem 5610 karizması süper n73 kalıbı benım pantolonun cepini dolduruyo kamera olarak n73 arasında dağlar kadar fark var diyolar biraz fark var aynı resimleri cektik biraz iyi n73 nede olsa 5610 musık telefonu dandik diyolar telefon alalı 2 hafta oldu 10 kere dustu herhalde telefonda bişe yok bir kere
bisiklet sürerken düştü yerde seke seke gitdi elime aldım telefonu kapanmamıs bile bi tek ekranında cizik olmus ondada yenı aldım diye kağıt gibi bişe vardı cıkardım kağıtı bişe yok alacaksan 5610 express musıc derim

bana bişe dicek olrsa burdan benı bulursunuz [email protected] yanı artıslık yapacak olanlar

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bence de n73 al ben de 6500 var ama 7610 kadar bile sevmedim 7610 kalın ve s60 bencede sen n73 me al karizma olarak 10 takar n73

sysworm001

Üye
TABİKİ N73 TARTIŞMAYA GEREK BİLE YOK:oke:

• Beğen
Tepkiler: .:DADAŞ SONER:.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt