tandogucem
Üye
Sizce Lumia 800 e geçmelimiyim ? 900 ile arasından ne farklar vardır ?
1 yıldır n8 kullanıcısıyım. hoş telefonumla ilgili herhangi bir sorunum yok gül gibi geçinip gidiyoruz .
babam bana lumia800 almış ben 900 istemiştim o kalmamış dedi bundan aldı . şimdi size birkaç şey sormak istiyorum :
1- l 800 ile l900 arasındaki boyut farkı dışındaki farklar nelerdir ? internetten baktığıma göreişlemci ve ekran kartı modelleri farklı sizce bu performansa etki eder mi ?
2- sizce n8 ile lumia 800 ü takas etmelimiyim babam ile ?
yani performans olarak + eder m i ?
inanın n8 in browser kasmalarından ve geç algılamasından bıktım yani .
birde lumialar sorunlu diyorlardı bu sorunlar nelerdir ? rusyada rusça olarak lumia kullanmamak için 100 sebep gibisinden bi yaz ıvardı ama rusçam iyi olmadıgı için anlamamıştım. bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
iyi forumlar
babam bana lumia800 almış ben 900 istemiştim o kalmamış dedi bundan aldı . şimdi size birkaç şey sormak istiyorum :
1- l 800 ile l900 arasındaki boyut farkı dışındaki farklar nelerdir ? internetten baktığıma göreişlemci ve ekran kartı modelleri farklı sizce bu performansa etki eder mi ?
2- sizce n8 ile lumia 800 ü takas etmelimiyim babam ile ?
yani performans olarak + eder m i ?
inanın n8 in browser kasmalarından ve geç algılamasından bıktım yani .
birde lumialar sorunlu diyorlardı bu sorunlar nelerdir ? rusyada rusça olarak lumia kullanmamak için 100 sebep gibisinden bi yaz ıvardı ama rusçam iyi olmadıgı için anlamamıştım. bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
iyi forumlar

Kusra bakma hünkarım çok komiğime gitti de.
kendim lumia800 de denedim sorunsuz kullanıyorum şu anda...