Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi ?
Beyler , Cuma günü maçım var. Uzun süredir futbolla ilgilenmiyorum. Ayakkabı almayı düşünüyorum. Bu ayakkabı hoşuma gitti. Eğer alırsam yanlarına da isim yazdıracağım , böyle bir seçenek de var sitede. Sizce nasıl ayakkabı ?
Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. Önerilerinizi kesinlikle dikkate alacağım , önerdiğiniz ayakkabıyı da alabilirim.

Adidas :
Adidas F5 Trx Tf Erkek Halı Saha Ayakkabısı G65446 :
Nike Bomba II :

Son düzenleme:

Baydırman

Baydırman

Moderator
2

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
renk olmamış gibi

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Nike'ı alıp yanına Ronaldo yazdırabilirsin

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Yani bu mu ?

Yoksa bu mu ?

Adidas alabilirsem ayakkabının yanına yazı yazdırabilirim ama Nike ayakkabıyı farklı bir yerden alacağım için öyle bir imkânım yok.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Yani bu mu ?

Yoksa bu mu ?

Adidas alabilirsem ayakkabının yanına yazı yazdırabilirim ama Nike ayakkabıyı farklı bir yerden alacağım için öyle bir imkânım yok.
adidas güzel. rengini beğendiysen al derim :)

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
adidas güzel. rengini beğendiysen al derim :)
Korayspor'un İstanbul'da mağazası var mı bilmiyorum. Çünkü bunlarda herhangi birisini alsam bile Perşembe günü bana ulaşması lazım. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Korayspor'un İstanbul'da mağazası var mı bilmiyorum. Çünkü bunlarda herhangi birisini alsam bile Perşembe günü bana ulaşması lazım. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yok diye biliyorum. acil kargo ile halledilir bence. :hmmm

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu renkte giyen adama 7/24 faul yaparım

Revengeful

Emekli Yönetici
Sevmiyorum pembeyi uyuz olurum. Giyen kişiye karşı sıkıntım yok o renge karşı sıkıntım var. Kızlarda bile pembeyi sevmem. Abi ne saçma bir renktir o ya.

0MG90

0MG90

Üye
Ben Nike'ı beğendim

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sevmiyorum pembeyi uyuz olurum. Giyen kişiye karşı sıkıntım yok o renge karşı sıkıntım var. Kızlarda bile pembeyi sevmem. Abi ne saçma bir renktir o ya.
Bana güzel geliyor ;) En sevdiğim renk mavi , siyah , pembe. Hatta tişörtüm ve gömleğim var o da pembe. Rengi boşverelim de sence hangi ayakkabı daha güzev görünüyor ? Yorumunu bekliyorum.
Ben Nike'ı beğendim
Kafam çok karıştı. Bi Nike'ı beğeniyorum bi de Adidas'ı. Fakirliğin gözü kör olsun. Para olsa da ikisini de alsak.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Bana güzel geliyor ;) En sevdiğim renk mavi , siyah , pembe. Hatta tişörtüm ve gömleğim var o da pembe. Rengi boşverelim de sence hangi ayakkabı daha güzev görünüyor ? Yorumunu bekliyorum.

Kafam çok karıştı. Bi Nike'ı beğeniyorum bi de Adidas'ı. Fakirliğin gözü kör olsun. Para olsa da ikisini de alsak.
Telefon ihtiyacın yoksa alıver gitsin:D N11'de indirim oluyor genelde, kaçırma o fırsatları

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Sadeliği sevdiğim için pembe olanın görünümü daha iyi bence

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
bir alex değil tabi :cool

• Beğen
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Adidasın beyaz olanı var bende 1 buçuk senedir kullanıyorum.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt