Sizce Hangisi ? ( Bu 3'ünden birini alacağım )

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi ( Son kararım, bu 3'ünden birini alacağım )

• Kullanılan toplam oy
    8
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi ? ( Bu 3'ünden birini alacağım )
ADİDAS PREDITO LZ TRX TF ( 101 Lira ) ;

NIKE MERCURIAL VICTORY TF (80 Lira ) ;

Nike T90 Shoot İv Tf ( 110 Lira ) ;
Fiyat Performans ürünü hangisidir beyler ?

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Hepsi guzelde neyi beğendiysen hangisiyle rahatsan onu al. Bu arada oynayacağın macta sana basarılar. Boyle onemsiz bir konuyu kafana takma macta hangi ayakkabıyı giyersen giy sonuc değismez...

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi guzelde neyi beğendiysen hangisiyle rahatsan onu al. Bu arada oynayacağın macta sana basarılar. Boyle onemsiz bir konuyu kafana takma macta hangi ayakkabıyı giyersen giy sonuc değismez...
Teşekkür ederim hocam , taktığımdan değil sadece görüşlerinizi almak istedim...

maviyesil1

maviyesil1

Üye
2. Olanı guzel. Rakibe tekme attığında senden guzel bir hatıra kalır. 4*4 arazi lastiği gibi masallah bastınmı kaymayı bırak o civi gibi... Yere ayagın saglam basar.
Son mesajımı dikkate alma uykusuzluktan sacmalamısım.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
2. Olanı guzel. Rakibe tekme attığında senden guzel bir hatıra kalır. 4*4 arazi lastiği gibi masallah bastınmı kaymayı bırak o civi gibi... Yere ayagın saglam basar.
Son mesajımı dikkate alma uykusuzluktan sacmalamısım.
Yok hocam sorun değil , insanlık hâli.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
O pembeyi gercekten begendin mi.
(3. Resimdeki)
zevkine diyecek yazacak kelime bulamıyorum. Ben renk olarak 3 unude almazdım. Kırmızı pembeyi sevmiyorumda. Bordo rengi haric bu renk tonlarını sevmem. Yanlıs anlasılmasın trabzon sporlu degilim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
O pembeyi gercekten begendin mi.
(3. Resimdeki)
zevkine diyecek yazacak kelime bulamıyorum. Ben renk olarak 3 unude almazdım. Kırmızı pembeyi sevmiyorumda. Bordo rengi haric bu renk tonlarını sevmem. Yanlıs anlasılmasın trabzon sporlu degilim.
Renkten çok şekle bakıyorum. Yoksa aynı model ayakkabıların mavisi olsa da alırım. Pembeyi de severim. Lakin günümüzde kız rengi olarak kalmış insanların bilinçaltında. O yüzden biraz soğuk geliyor onlara.

• Beğen
Tepkiler: maviyesil1
maviyesil1

maviyesil1

Üye
Dogru dedin. Kızsa pembe erkekse mavi birde cinsiyetini bilmiyorlarsa sarı renkte bir seyler alınıyor. Ayrımcılıga daha dogumla baslatılıyoruz. Pembe mavi diye sonrası malum abi veya abla kardes diyerek buyuklenmeyi ogreniyoruz...
Bir sure sonra buyuksek kardesimize yapılan ilgiyi, kucuksek abi veya ablanın buyuklenmelerini kıskanırız. Kısaca insan olarak yanlıs yetistiriliyor ve yanlıs yetistiriyoruz. Insanlığın 3 kotu duygu veya dusuncesini cok kucuk yasta ogreniyor ve oğretiyoruz.
1. Ayrımcılığı
2. Buyuklenmeyi
3. Kıskanmayı...
ikimizinde uykusu yok galiba. (nasıl bir cumle kurduysam)
neyse forumdaki uyelerle aran nasıl. Bir ara forumda mod mu neydi hararetli yazısmalarına rastlamıstım. Eski yazıları okumayı seviyorumda. Bir yerde okumustum. Aran duzeldi mi?

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Geçmişe silgi çektik hocam. Yoksa yapılan bazı şeyler unutmuyor.
Ben kaçayım , malûm yarın okula gideceğim. Hadi eyvallah , iyi geceler.

Baydırman

Baydırman

Moderator
ADİDAS PREDITO LZ TRX TF

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
En alttaki kalmamış. Ben de Nike Mercurial ( ortadaki ) siparişi verdim. Ayakkabıya uygun olsun diye bi de pembe forma siparişi verdim.

Baydırman

Baydırman

Moderator
ankete uymamışsın :zong:

• Beğen
maviyesil1

maviyesil1

Üye
Hocasını dinlemis galiba
:ehe

• Beğen