Sizce Hangisi :S

Sponsorlu Bağlantılar

?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi :S
Kısa Süre İçinde Yeni Telefon Alacağım Aslında Optimus Black Alacaktım Ama Gereken Miktarı biriktiremedim 650 Tl Var. İsteklerim Şunlar ;
1.Samsung Star Wifi Kullanıyorum Bu Telefondan Her Yönünden Üstün oLması Gerek, Daha İyi oLmucaksa Neden aLalım :D
2.İnternetten Bazı Sitelerden Film,Dizi İzlemek
3.Bazı İyi Oyunlar Anqry Birds,Gangster Gibi Oyunları Oynayabilmek
3.Samsung Wave II Almayı Düşünüyorum Flash Desteği Çıkacakmış Doğrumu? Çıkarsa İnternet Te Dilediğim Herşeyi Yapabilirmiyim Pc deki gibi?

İSTEKLERİMİ EN İYİ HANGİ TELEFON KARŞILAR ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
wawe 2 derim ama ondada bada var bada şuanda gelişmemiş pek fazla oyun ve uygulama bulamassın o yüzden sıkıntı olabilir onun için c6 01 diyorum onuda annaya güncelleyeceksen alma derim ben alalı 3 hafta oldu annaya güncelledim şarj sorunu çıktı garantiye verdim android diyosan gio al derim dediklerinin içinde en iyisi wawe 2 ama oda sıkıntı olabilir bada için uygulama ve oyun az o yüzden c6 01 diyorum android istersen de gio

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
wawe 2 derim ama ondada bada var bada şuanda gelişmemiş pek fazla oyun ve uygulama bulamassın o yüzden sıkıntı olabilir onun için c6 01 diyorum onuda annaya güncelleyeceksen alma derim ben alalı 3 hafta oldu annaya güncelledim şarj sorunu çıktı garantiye verdim android diyosan gio al derim dediklerinin içinde en iyisi wawe 2 ama oda sıkıntı olabilir bada için uygulama ve oyun az o yüzden c6 01 diyorum android istersen de gio
Bada İle İnternetten Film İzleyebilirmiyim ? Oyun derken anqrybirds böyle büyük oyunlar çok fazla oyun oynamam

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bada İle İnternetten Film İzleyebilirmiyim ? Oyun derken anqrybirds böyle büyük oyunlar çok fazla oyun oynamam

bada için olurmu onu bilmem ama c6 01 de oynadım o oyunu açtı filim falan izlersin ama uygulama bulamassın çok fazla

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Online oLarak Film Dizi İzlerim dimi WAVE II İle ? C6-01 iLe izleyebilirmiyim ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
İnternetten Online oLarak Film Dizi İzlerim dimi WAVE II İle ? C6-01 iLe izleyebilirmiyim ?

c6 01 de donmalar oluyor flash lite var ve imkanlar kısıtlı wave 2 yi bilemem filimleri açar izlersin sanırım adobe flash desteği var

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Tam oLarak Nasıl öğrenebilirim Bide sadece wave var O nasıL

• Beğen

Lenneth

Üye
3 telefon arasında isteklerinizi en iyi karşılayan C6-01.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Film Dizi İzleyebilirim Wave Çok pahalı 2 daha iyi :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Tam oLarak Nasıl öğrenebilirim Bide sadece wave var O nasıL

herşeyi aynı hızı işletim sistemi falan

----------Eklendi @ 23:43:33 ---------- Yazıldı @ 23:42:20 ----------

c6-01 Film Dizi İzleyebilirim Wave Çok pahalı 2 daha iyi :D

kardeşim açarsın ama imkanlar kısıtlı ben izleyemiyorum donma yapıyor ve arada takılıyor flash lite var imkanları kısıtlı internetten video ve filim izleme konusunda yetersiz adobe flash olsaydı iyi olurdu

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 İyi Gibi Duruyor 1ghz iŞlemcide var Flash Desteği Gelir mi ? Dizi Film İzleyebilirmiyim acaba Forumda Kullanıcısını Bulursam Sorucam

----------Eklendi @ 23:46:07 ---------- Yazıldı @ 23:44:42 ----------

herşeyi aynı hızı işletim sistemi falan

----------Eklendi @ 23:43:33 ---------- Yazıldı @ 23:42:20 ----------

kardeşim açarsın ama imkanlar kısıtlı ben izleyemiyorum donma yapıyor ve arada takılıyor flash lite var imkanları kısıtlı internetten video ve filim izleme konusunda yetersiz adobe flash olsaydı iyi olurdu
Nereden İzlemeye Çalışıyorsun Ben Youtubeden demiyorum Youtubeden Her Telefon Açıyor. Direk İzle Film İzle den Fln Soruyorum

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Wave 2 İyi Gibi Duruyor 1ghz iŞlemcide var Flash Desteği Gelir mi ? Dizi Film İzleyebilirmiyim acaba Forumda Kullanıcısını Bulursam Sorucam

valla forumda kullananı bulursan sor filim video izlenir ama işletim sistemi biraz iyi değil bada daha gelişmedi zamana ihtiyacı var flash desteği var sanırım ama tam olarak bilmiyorum

----------Eklendi @ 23:51:14 ---------- Yazıldı @ 23:50:29 ----------

----------Eklendi @ 23:46:07 ---------- Yazıldı @ 23:44:42 ----------

Nereden İzlemeye Çalışıyorsun Ben Youtubeden demiyorum Youtubeden Her Telefon Açıyor. Direk İzle Film İzle den Fln Soruyorum

ozaman c601 açmaz kardeşim wawe 2 yi bilmem kullanan varsa sor

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Sen Youtubeden Mi Diyorsun :D :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Youtube'dan c3 bile takılmadan izliyo gökhan naptın sen.
Wave 2'den pek emin degilim ama düzgün bi flash destegi bada 2.0 ile geliyor dendi.Bu da demek oluyor ki pek düzgün bi flash destegi yok wave 2'de.
2.0 ile neler olucak bilemem ama benim gözümde bada üvey evlat ve tavsiyem c6-01

y n s c n

y n s c n

Üye
Wawe 2 oyun ve uygulama bakımından çok yetersiz bi telefon, alırsan gangster vesaire oyunları unut.. Optimus black alsaydın tamamlardı tüm isteklerini..
Yeni sürümü bekliyoruz android 2.2 froyo'dan 2.3'e geçmesini ondan sonra gör sen şenliği..

baranselona

baranselona

Üye
ben oyumu diğer seçeneğine kullandım huawei ideos x5 öneriyorum çünkü :)

3.8 inç 480x800 pixel kapasitif multitouch ekran
800 mhz işlemci adreno 205 grafik işlemci
512 mb ram 2 GB dahili hafıza ve 32 GB sd card desteği
5 mp autofocus led flash camera 720p HD video kaydı
android 2.2 işletim sistemi
480x800 HD oyunlar ve yüzbinlerce uygulama-oyun
flashplayer 10.3 (internette bilgisayarla izlediğiniz tüm videoları yada flash içerikleri açar)
1500 mah batarya
vb...

eğer beğenmezsenizde wawe 2, gio ve c6-01 den daha iyi wave2 alın

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Düşünmüyorum. Yeri Değil Ama Tabletler Nasıl Exper Easy Pad Fln bu dediklerimi yapabilir mi yapsa da internete nasıl bağlıcam :D Bide Telefon Gibi Konuşulmuyor Dimi

Ocean258

Ocean258

Üye
Samsung Wave II aralarında en mantıklısı gozukuyor hocam ama işletim sistemi bada olduğu için oyun ve uygulamalarda bıraz sıkıntı oluyor..

nerdesingol

Üye
bende ideos x5 dicektim ama düsünmediğin için sana bu seçenekler arasında gio al derim wawe android olsaydı keşke

maNthis

Üye
Htc desıre satıyorum ıkncı el ılgılenırsen mesaj at garantılı kutulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt