Sizce Hangisi? Motorola, Samsung, HTC Kapışması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
staryum

staryum

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi? Motorola, Samsung, HTC Kapışması!
Arkadaşlar aklımda 4 telefon var sizce hangisi?

Motorola Atrix:
PARMAK İZİ GÜVENLİK: ONE-OF-A-KIND

Bu akıllı telefon güvenlik konusunda akıllı.Parmak izi tanıma teknolojisi sadece sizin telefonunuzda ne erişebileceğiniz anlamına gelir. Daha hızlı, geliştirilmiş güvenlik şifreleri yener veya PIN herhangi bir gün kilitler.




MEGA HAFIZA: MAĞAZA DAHA

Kadar bellek 48GB (gemide 16GB ve isteğe bağlı 32GB mikro SD kart) ile seçmek zorunda kalmazsınız. Hatta daha şarkılar, fotoğraflar ve dosyalar-hatta tam uzunlukta filmler saklayabilirsiniz.




DUAL DAMARLARI: BİLGİSAYAR-GİBİ HIZ

Çift çekirdek teknolojisi hızlı. Bu sizin telefonunuz için bir bilgisayar işlemcisi gibi.E-posta, tek seferde, müzik çalmak web tarama ve erişim belgeler. Bu gerçek anlamda çoklu görev bulunuyor.





DAHA FAZLA 20/20: CLARITY EKRAN

Blown away hazır olun. Dünyanın ilk QHD smartphone ekran süper keskin oyunlar, net bir deyişle, daha canlı resimler, yanı sıra film ve TV şovları pop sahiptir.




VİDEO SOHBET: EYE-TO-EYE SEE

Bir ön bakan web cam ve indirilebilir video sohbet uygulamaları arayanlar ile yüz yüze koydu. Yoksa, show-ve-söylemek biraz için 5MP arka kamera karşı karşıya geçin.




HD VİDEO: SAAT AWE İLE

Aynen öyle. Şimdi büyük ekranda HD videoları izleyebilirsiniz. HDMI video çıkışı, HD TV veya bilgisayarda kullanılabilir sizi filmleri, ya da kendi yapar. Bu gerçekten mobil içerik bulunuyor.

[video=youtube;2tTDQrqsITw]http://www.youtube.com/watch?v=2tTDQrqsITw[/video]

LİNK:

MOTOROLA RAZR XT910:

ANDROID 4.0: ICE CREAM SANDWICH BURADA!

Ice Cream Sandwich (ICS) DROID RAZR zamankinden daha iyi ve daha güçlü hale getirir.

Zaten bir DROID RAZR sahipsiniz? De yükseltme için hazırlama





HAZIR GLOBAL: DÜNYA ERİŞİM

Tüm serin yeni özellikler ve işlevlere ek olarak, Ice Cream Sandwich DROID RAZR küresel hazır hale getirir! Bu uluslararası bir plan abone olduğunuzda 220'den fazla ülkede ses ve veri hizmeti desteklemek mümkün olacak Verizon Kablosuz ağ üzerinde ilk 4G LTE akıllı biri.




SES GİRİŞİ: TELL-VE-GÖSTER

Yeni ve güçlü bir ses giriş motoru, gerçek zamanlı dikte gösterir. , Sürekli konuşun duraklama ve e-posta, metin ve daha oluşturmak için noktalama konuşuyoruz.Senin gibi konuşuyorsun sistemin kendisi düzeltmek izle!





EKRAN KİLİT: MAGIC TOUCH

Hızlı bir pic çekin, arama yapmak bir metin göndermek, bildirimleri ulaşmak, müzik parçalarını, yönetmek ve albüm kapağı bkz.Evet. Tüm Cihazınızı kilidini açmadan yapılabilir. * * Kurumsal Gerekli PIN / parola ile kullanıcılara doğrudan erişim özelliklerini kullanmak mümkün olmayabilir.






NEW LOOK: A MAKEOVER REVEAL

Sen daha ilginç renk düzeni, okunabilirliği artırır ve sadece biraz güzel her şeyi yapar, yeni bir yazı ile gösterilen animasyon ve etkileşimler-tüm seveceksiniz.




TV'DE GÖRÜLDÜĞÜ GIBI: BİZİM AD İZLE

Zeki, ince 4G LTE smartphone Şimdi geçiş yapın. Sizlere DROID RAZR gittiğiniz bir kez, geri gitmek olmaz eminim.





RAZR GEÇİŞ: GERÇEK SAHİPLERİNE TARTMAK

İnsanlar DROID RAZR için geçiş yapma ve geriye baktığımda asla. Meşgul grad öğrenci Meryl "Ne RAZR hakkında aşk, o kadar hızlı. Benim zaman atık değil" diyor. "Sırtımda cebine koydu ve popomu büyük yapmaz.": Şık tasarımı da bir artı Meryl Yukarıdaki videoda onun telefonu seviyor başka ne duyun. onlar geçiş yapan neden diğer sahipleri açıklamak izlemek için adına tıklayın: , bir BT Danışmanı , bir öğretmen








TASARIM: INCE 4G LTE SMARTPHONE

DROID RAZR çok ince, bu mikroçipler gevşek hissettiriyor. Eğer serin tutmak icar ederken ince 4G LTE akıllı telefon, bu dar durumların sizi kurtarabilirim.




İNŞAAT: DROID KUVVETLİ RAZR SHARP

DROID RAZR o incecik artık zayıf eşittir kanıtlıyor. Corning ® Gorilla ® Glass sıyrıklar ve çizilmeye karşı ekran savunur iken, DuPont ™ KEVLAR ® elyaf ile güçlü yapılmış. Içinde bile elektrik panoları - su itici nanopartiküller kalkanlar su saldırılarına karşı telefonunuzu bir güç alanı.






DIĞER ÖZELLIKLERLİNK:

SAMSUNG GALAXY WONDER:


Ürün Özellikleri



Güçlü Performans

1,4 GHz CPU ile Galaxy W zengin uygulamaları ve görevleri kolayca çalıştırır. Uygulamalar hızla yüklenir ve aynı anda çok sayıda işlem yapmak hiç olmadığı kadar kolaydır! Daha hızlı, daha iyi ve daha güçlü.

Zengin İçerik Hizmeti: Social Hub, Game Hub

Doğrudan mobil cihazdan sosyalleşmek, müzik dinlemek ve oyun oynamak çok kolay. Social Hub, tek bir yerden mesaj oluşturmanıza, Facebook, LinkedIn ve Twitter’da daha fazla şey yapmanıza, Game Hub ise sosyal ağ etkileşimiyle üst düzey HD kalitesinde oyunlara ve oyunlarla ilgili haberlere erişmenize olanak sağlayan merkezi bir hub’dır.



Teknik Özellikler



Platform


  • 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz GSM & EDGE Bandı
  • 900 / 2 100 MHz 3G Bant
  • GPRS Ağı ve Verileri: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 (Slave)
  • EDGE Ağı ve Verileri: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 (Master)
  • 3G Ağı ve Verileri: HSDPA14.4 / HSUPA 5.76
  • Android 2.3 (Gingerbread)
  • Android Tarayıcı
Fiziksel Özellikler


  • 114,7 gr
  • 115,5 x 59,8 x 11,55 mm Boyut
Kamera


  • 5 Megapiksel
  • Dijital Yakınlaştırma
  • LED Flaş

Tasarım


  • Tam Dokunmatik
Ekran


  • 16 M Renkli TFT Teknolojisi
  • 480 x 800 Çözünürlük
  • 3,7" Ekran Boyutu
















LİNK:

HTC ONE V:


    • Kamera Bir saniyeden daha kısa bir sürede başlayan ve sıfır diyafram gecikmesine sahip olan kamerayla hiçbir anı kaçırmayın ve aynı anda 720p HD video ve 5MP çözünürlüklü fotoğraf çekimi yapın. HTC ImageChip ile ışık ve hareket durumu ne olursa olsun, harika fotoğraflar çekin.
    • Ses HTC One serisinin tamamı Beats Audio™ ile donatılmıştır, bu nedenle telefonda duyduğunuz her şey -müzikten videolara, oyunlara ve YouTube'a kadar- zengin ve gerçektir.
    • Tasarım 3,7 inç ekran dayanıklı, tek parça metal metal gövdeye oturtulmuştur ve eşsiz, kıvrımlı bir yanak tasarımına sahiptir.
  • Değerlendirmeler



    Bir değerlendirme yaz








  • Muhteşem kamera

    Bu kamerayla hiçbir sahneyi kesinlikle kaçırmazsınız. Her anı bir saniyenin altında başlayan, sıfır diyafram gecikmeli bir kamerayla yakalayın. Video veya fotoğraf arasında tercih yapmak zorunda kesinlikle kalmayacaksınız - VideoPic ile, her ikisini aynı anda çekebilirsiniz. En kötü şartlarda bile en iyi görüntüleri yakalayacaksınız: yetersiz ışıkta, karanlıkta, arkadan ışık vururken… Bunların hiç biri sorun değil.


  • [*=center]
    [*=center]
    [*=center]









  • Size özel bir teklif : İki yıl boyunca ücretsiz olarak 25 GB Dropbox depolama alanı sahibi olun*






    HTC Sense’e entegre edilmiş Dropbox ile otomatik olarak tüm fotoğraflarınız ve videolarınızı Dropbox’a kaydedebilir ve tüm resimlerinize doğrudan Galeri’yi kullanarak erişebilir ve paylaşabilirsiniz. Dropbox ayrıca hareket halindeyken dosyalarınızı düzenlemeniz ve paylaşmanızı da kolaylaştırır, böylece bir belgeyi kendinize e-posta ile göndermenize bir daha gerek kalmaz. Dropbox ile yapabileceklerinizin tümünü öğrenmek için HTC One serisine ait telefonunuzu kullanarak Dropbox’a kayıt olun ya da oturum açın ve iki yıl boyunca geçerli olmak üzere ücretsiz 25 GB Dropbox depolama alanı sahibi olun.
    *Teklif sadece HTC One serisi telefonlar için geçerlidir. Teklif Kuzey Kore, İran, Küba, Sudan, Suriye ve Çin’in de dahil olduğu bazı ülkelerde geçerli değildir.



Sizce Hangi Telefon Tavsiyelerinizi Bekliyorum?


 


Kerim.

Kerim.

Üye
razr
 
fk555897

fk555897

Üye
Bence Atrix sadece parmak izi okuyucu için alabilirim.
 
staryum

staryum

Üye
    Konu Sahibi
Bence Atrix sadece parmak izi okuyucu için alabilirim.
Bende atrix diye düşündüm. HD video kayıt ve 5 MP, 8 MP gibi görünüyor Galaxy SII ile başa baş performansta gider ve kamerada oyun performansında hız olarak atrix grafik olarak SII bende anlamadım ama video da öyle :)
[video=youtube;2tTDQrqsITw]http://www.youtube.com/watch?v=2tTDQrqsITw[/video]

Ve Bilgisayar Olarak Kullanım İçin Dock:
[video=youtube;qY_988L2u6Y]http://www.youtube.com/watch?v=qY_988L2u6Y[/video]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt