sizce hangi telefonu almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adar0666

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangi telefonu almalıyım
meraba arkadaslar ben telefon alacagm ve fazla kafam karıştı sizinde fikirleriniz önemli ben iPhone 4S, Samsung Galaxy S3, Sony Xperia S bu 3 telefondan birini almayı düsünüyorum ama çevremdekiler farklı bisey söyledigi için ne yapacagımı saşırdım bu telefonlarda herhangi birini kullanan veya bilen arkadaslar lütfen yardımcı olun sık sık telefon değiştiremem bana uzun süre idare edecek telefon olması lazım yada başka telefonu iyi bilip memnun olanlarda baska tavsiyede bulunursa iyi olur en fazla 1500 lira ya kadar cıkabilirim taksitle simdiden yardımlarınız için tesekkür ederim.

konuyu yanlıs yere yada hatalı bi sekilde açtıysam özür dilerim

Kerim.

Kerim.

Üye
S3:good:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy S3 Ve Note2 ;)

badmus

badmus

Üye
Tartismaya hic gerek yok. Cevap : Samsung Galaxy SIII :oke:

adar0666

Üye
    Konu Sahibi
bizim patronda iphone 4s var bu telefonu satıp samsugn galaxyi s 3 alcak iphone cok temiz nerdeyse hiç kullanmadı telefoncu iphone u 800 tl ye alcak 1300 e galaxyi vercek ben iphone u 800 e patrondan alsam nasıl olur sizce o paraya onu alacagına biraz daha ekle galaxsyi al dermisinz yoksa 800 e ippone buluyon daha ne istiyon mu dersiniz :D kusura bakmayın cok kafam karştı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bizim patronda iphone 4s var bu telefonu satıp samsugn galaxyi s 3 alcak iphone cok temiz nerdeyse hiç kullanmadı telefoncu iphone u 800 tl ye alcak 1300 e galaxyi vercek ben iphone u 800 e patrondan alsam nasıl olur sizce o paraya onu alacagına biraz daha ekle galaxsyi al dermisinz yoksa 800 e ippone buluyon daha ne istiyon mu dersiniz :D kusura bakmayın cok kafam karştı

Bence patronundan o fiyata al daha fazla fiyata sat. Sonra Note 2 al kardeşim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
800e 4s çook iyi. Kullanmalık olsun ticaret için olsun :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung Galaxy S3 tavsiyemdir :oke:

dedereis123

dedereis123

Üye
note 2 ve ya s3 ekran sorun degilse note 2 al tabi , xperia s alma degmez zaten , 4s benim gorusum degmez almaya o kadar alinacak cihaz varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...