Sizce Galaxy sIII mü ? lumia 900 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dersimim

Üye
külüstür s 2 neydiki diğer 2 ay dayanan samsuglar gibi s 3 ne olsun samsunga para veren parayı sokaktan topluyo tabiki donanım kasa iş görürürlük ve hatta symbian bile olsa nokiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- - - Eklendi - - -

bile hatta eski n95 bile samsungun şimdikd bi çok ürününden daha çok ihtiyaca cevap veriyor

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Ha ha ha diyorum baskada bisey demiyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elbette Samsung Galaxy S3 daha iyi ama Nokia kullanan birine Samsung hep itici gelmiştir:)

Samsung'un WP8'li telefonları çıktığı zaman bir düşünülebilir belki.
Ama şu an için ufukta Nokiacıların çoğuna Samsung'un S'si bile görünmüyor.
Görünenler genellikle yine "N" harfi ya da alternatif olarak "H" harfi oluyor :D

Matador03

Matador03

Üye
Tabiki s3 ;)

saynesim

saynesim

Üye
kesinlikle nokia arkadaşlar ama nokia hiç olmasa bile bana göre htc diyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
siii

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
One S

m542tf

m542tf

Üye
tabiki s3 ama audi s3 :ehe

erdgnblt

erdgnblt

Üye
S3 mü SIII mü neyse bedava verseler satarım :D
Tasarım: Lumia 900 > SIII
Hız: 900 > SIII
Kamera: Benim izlenimlerime göre 900 > SIII
Wp > Android
Fiyat SIII > 900

Son olarak 900 3 ten büyüktür. :D
Matematik bile öyle diyor.
Bi fiyatta geçti

technicker

technicker

Üye
Paran varsa ikisini de al . Biriyle oyun oynarsın diğeriyle de kalan tüm işlerini halledersin.İş ile özel hayatı birbirine karıştırmamak gerek :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Suleyman s3 cikmadi ki kullanici deneyimi olsun. ;)

Soruya gelince genel olarak bakarsak sgs3. Ama ben farkli dusunuyorum telefon veya herhangi baskabisey alirken prensiplerime gore hareket ederim ve heralde hayatim boyunca bir samsung urunune para odemiyecegim :)

+1 .

KayraBey

KayraBey

Üye
S3...

Karanlık97

Karanlık97

Üye
android menüsünden program bulana kadar akla karayı şeçiyorum :D

Uygulamalarını koyabileceğin klasör oluşturabilirsin menüye...

- - - Eklendi - - -

Suleyman s3 cikmadi ki kullanici deneyimi olsun.

Soruya gelince genel olarak bakarsak sgs3. Ama ben farkli dusunuyorum telefon veya herhangi baskabisey alirken prensiplerime gore hareket ederim ve heralde hayatim boyunca bir samsung urunune para odemiyecegim

bu düşüncelere bende katılıyorum
+1

Kusura bakmayın ama bende asla Nokia'ya para yatırmam (Parayı sokaktan bulmadım!).
Nokia'nın 2006'ta vs. yıllardaki fabrika batış bilmemneleri gördükten sonra hiç kullanmamıştım zaten kullanmayacağımda...
"Symbian devri bitiyor." haberlerini çoktandır herkes görmüştür herhalde... 2006-2009'da Cep Bilgisayarı deniliyordu ve değeri fazlasıyla yüksekti ama herşeyin bir başlangıcı ve de bir sonu vardır ve Symbian batınca adamlarda "Ben en iyisi Apple, Android'e ayak tutayım deyip Windows Phone seçtiler ve de batmaya doğru bir kademe daha yol aldılar...

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Kusura bakmayın ama bende asla Nokia'ya para yatırmam (Parayı sokaktan bulmadım!).
Nokia'nın 2006'ta vs. yıllardaki fabrika batış bilmemneleri gördükten sonra hiç kullanmamıştım zaten kullanmayacağımda...
"Symbian devri bitiyor." haberlerini çoktandır herkes görmüştür herhalde... 2006-2009'da Cep Bilgisayarı deniliyordu ve değeri fazlasıyla yüksekti ama herşeyin bir başlangıcı ve de bir sonu vardır ve Symbian batınca adamlarda "Ben en iyisi Apple, Android'e ayak tutayım deyip Windows Phone seçtiler ve de batmaya doğru bir kademe daha yol aldılar...

Kesinlikle haklısın:ehe yaklaşık 3 hafta önce s3 aldım önceden nokia ya para yatırıyordum s3 almaya giderken kafamda bi yandan da lumia 920 vardı lan dedim bu sefer hata yapmıycam s3 alıcam ve aldıgım maldan ilk defa bukadar memnunum

pirenuri

pirenuri

Üye
BENCE s3 tabi senin telefonu nasıl kullandığında önemli eğer oyun felan çok oynuyorsan git al.

alical33

alical33

Üye
900 olduğuna eminmisin 920 demek istemiş olamazmısın ? bende samsunga para vermem özellikle s3 e. o cihaza 1gb ramın yetmediği belli tüm uygulamalar kapalıyken ramın 600 mb kadarını kullanıyor zaten sistemde 780mb olarak falan görüyor bisüre sonra kasmaya yakılmaya başlıyor 900 değilde 920 ile kıyasla dersen kesinlikle 920 nokia forever :D :islik

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şahzi Görüşüm Öz ve Söz Galaxy S3 :good:

alical33

alical33

Üye
Kesinlikle haklısın:ehe yaklaşık 3 hafta önce s3 aldım önceden nokia ya para yatırıyordum s3 almaya giderken kafamda bi yandan da lumia 920 vardı lan dedim bu sefer hata yapmıycam s3 alıcam ve aldıgım maldan ilk defa bukadar memnunum
nokia batıyor diye siz kendinizi avutun bende s3 kullandım ama l920 deki performansı alamadım :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 alacagima one x alirim daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt