Sizce Galaxy sIII mü ? lumia 900 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Galaxy sIII mü ? lumia 900 mü?
sebepleriyle beraber yazarsanız sevinirim.

theposies

theposies

Üye
ya aslında sgs3 daha iyi ama samsungu sevmiyorum . Android zaten sömürüyor ramını.lumianın tasarımı ve hızı beni benden etkiliyor

Türe

Türe

Üye
Tabiki galaxy s3

Türe

Türe

Üye
Ekrani , kullanici deneyimi , gelismis multitaskingi , harika tarayici ve oyun deneyimi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Suleyman s3 cikmadi ki kullanici deneyimi olsun. ;)

Soruya gelince genel olarak bakarsak sgs3. Ama ben farkli dusunuyorum telefon veya herhangi baskabisey alirken prensiplerime gore hareket ederim ve heralde hayatim boyunca bir samsung urunune para odemiyecegim :)

m542tf

m542tf

Üye

Soruya gelince genel olarak bakarsak sgs3. Ama ben farkli dusunuyorum telefon veya herhangi baskabisey alirken prensiplerime gore hareket ederim ve heralde hayatim boyunca bir samsung urunune para odemiyecegim :)

bu düşüncelere bende katılıyorum
+1

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Galaxy SIII çünkü:
Lumia 900 kadar olmasa da tasarımı güzel.
HD ekran.
Android ve beraberinde getirdiği olumlu yönler.

klongs

klongs

Üye
galaxy s3 tasarım dışında her türlü lumia 900 ü geçer

doctorrr

doctorrr

Üye
valla lumia 900 ün kasası bile yete...:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Zevkine kalmış ve bütçene.. O kadar paran varsa ve hız tutkunuysan s3 alman daha akıllıca ama Ali abi gibi benim de bi yeminim var samsung dan pil bile almayacağım.

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum samsunga para vermek pek mantıklı değil . lumia 900 sanırsam her türlü ihtiyacı karşılıyor bu arada yeri degil affola ama lumia 900 ların Tr ve ukrayna fiyatları ne kadar olur acaba ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkiye de 1500 olur diyoruz ama ukrayna da bilmem.

Türe

Türe

Üye

İnceleme videolarından aldığım izlenimi söylüyorum abi ;) Touchwiz'in daha kullanılabilir olduğu en iyi telefon. Kasma sıfır bu da harika kullanıcı deneyimi demek :good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arayuz kisiden kisiye degisir mesela android beni yoruyor acayip bisey sanki bir karmasa var gibi geliyor bana. Bir de artik degisiklik istiyorum nerdeyse butun arayuzler birbirlerine benzemeye basladi. Touchwiz de ios a cok benziyor. Metro tamamen farkli ozgun bir tasarim gibi geliyor bana. ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve tandogucem
Türe

Türe

Üye
Arayuz kisiden kisiye degisir mesela android beni yoruyor acayip bisey sanki bir karmasa var gibi geliyor bana. Bir de artik degisiklik istiyorum nerdeyse butun arayuzler birbirlerine benzemeye basladi. Touchwiz de ios a cok benziyor. Metro tamamen farkli ozgun bir tasarim gibi geliyor bana. ;)

Sadece kaydırma olarak sense 3 ' e benziyor onun dışında özgün bir tasarımı var metronun .

Android menüleri ios'a benziyor hatta ondan esinlenilmiş gibi . :hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
Lumia 900 :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
zaten android ios bozası bişey..harbiden menüler falan acayip benzeşmeler var..:)

ecel54

ecel54

Üye
android menüsünden program bulana kadar akla karayı şeçiyorum :D

klongs

klongs

Üye
var canim o kadar da degil en kotu ekrana basili tut istedigin uygulamanin kisayolunu olusturup oyle girersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt