Sizce Galaxy sIII mü ? lumia 900 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
bende symbian var zaten başkasının telefonundan bahsediyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
ha yani varsa niye uğrasıyosun gibisinden söyledim..

---------- Eklendi @ 12:29:06 ---------- Yazıldı @ 12:28:01 ----------

bende symbian var zaten başkasının telefonundan bahsediyorum

haa.. pardon ya:D

Del Rey

Del Rey

Üye
Objektif bakarsak Samsung Galaxy S3 daha alınası bir telefon. Üst düzey özelliklerinin yanında 8 MP Kaydedebilen (@1080p) 20MP sensörü, güzel bir ekranı ve asıl sevdiğim tarafı zekası var. Nispeten zeki bir akıllı telefon olması onu gerçekten alınası kılıyor.

Türe

Türe

Üye
Objektif bakarsak Samsung Galaxy S3 daha alınası bir telefon. Üst düzey özelliklerinin yanında 8 MP Kaydedebilen (@1080p) 20MP sensörü, güzel bir ekranı ve asıl sevdiğim tarafı zekası var. Nispeten zeki bir akıllı telefon olması onu gerçekten alınası kılıyor.

20mp sensörü yokmuş :hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye

20mp sensörü yokmuş :hmmm

Artık bir karar versinler. Kafam karıştı. Bir yerde 20 MP deniyor, bir yerde 8 MP deniyor. Facebook sayfasında canlı anlatım yaparken de 20 MP dediklerini duymuştum. Sonra 8 MP diyince kadın, düzeltme yapmak zorunda kaldım.

Samsung işte.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
verem ediyorlar insanı :D

Türe

Türe

Üye
Artık bir karar versinler. Kafam karıştı. Bir yerde 20 MP deniyor, bir yerde 8 MP deniyor. Facebook sayfasında canlı anlatım yaparken de 20 MP dediklerini duymuştum. Sonra 8 MP diyince kadın, düzeltme yapmak zorunda kaldım.

Samsung işte.

Şirkete cephe almak doğru değil adamlar yapıyor gerçekten ufak bir aksilik olmuştur .

Araştırdım 8 mp kamerası.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
theposies

theposies

Üye

g.zekalı nokiam beniim <3

• Beğen
Tepkiler: Karanlık97
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
ala lumia 900 ile galaxy3 arasında dağlar kadar fark var dimi :)

theposies

theposies

Üye
daglar kadar degilde tepe diyelim biz ona :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Önemli olan senin ne sevdiğin kimisi gökyüzü manzarası sever kimisi deniz ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen ciğerim ;)

yeauw

yeauw

Üye
lumianın tasarım güzel ya hem android android bıktık biraz yenilik olsun :D bide seçim kullanıma göre değişiyor bu yorumlara pek bakma bence maddi durum bide kullanma amacına göre bişey seç mesela ben purewiew 808 alcam inş. yani benm için androidmiş symbianmış windowsmuş çokda tın kameraya önem veriyorum oyüzden 808 diyorum :D

aleranol

aleranol

Üye
eğer samsung yerine çin malı olsaydı s3 kesinlikle alırdım ama ne yazık ki bende samsunga yeminliyim. Ayrıca kasası berbat. Ön kamerası da çok hoşuma gitti göz takibi vs. Touchwiz bence güzel değil. Ayrıca ben lumia gibi yeni bir çağı başlatan telefon varken gidipte o telefonu almam. Bence çin malı bile olsaydı s3 ama olmadığı için lumia 900

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tercihler ihtiyaçlar ve zevklere göre şekillenir kişiseldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt