bende symbian var zaten başkasının telefonundan bahsediyorum

Objektif bakarsak Samsung Galaxy S3 daha alınası bir telefon. Üst düzey özelliklerinin yanında 8 MP Kaydedebilen (@1080p) 20MP sensörü, güzel bir ekranı ve asıl sevdiğim tarafı zekası var. Nispeten zeki bir akıllı telefon olması onu gerçekten alınası kılıyor.

20mp sensörü yokmuş![]()
verem ediyorlar insanı![]()
Artık bir karar versinler. Kafam karıştı. Bir yerde 20 MP deniyor, bir yerde 8 MP deniyor. Facebook sayfasında canlı anlatım yaparken de 20 MP dediklerini duymuştum. Sonra 8 MP diyince kadın, düzeltme yapmak zorunda kaldım.
Samsung işte.
Şirkete cephe almak doğru değil adamlar yapıyor gerçekten ufak bir aksilik olmuştur .
Araştırdım 8 mp kamerası.
öhü öhüüü ehem ehemOlsun o da iyidir.Ama o Samsung'un ben ...??!!!

Objektif bakarsak Samsung Galaxy S3 daha alınası bir telefon. Üst düzey özelliklerinin yanında 8 MP Kaydedebilen (@1080p) 20MP sensörü, güzel bir ekranı ve asıl sevdiğim tarafı zekası var. Nispeten zeki bir akıllı telefon olması onu gerçekten alınası kılıyor.

g.zekalı nokiam beniim![]()

Önemli olan senin ne sevdiğin kimisi gökyüzü manzarası sever kimisi deniz![]()
bide seçim kullanıma göre değişiyor bu yorumlara pek bakma bence maddi durum bide kullanma amacına göre bişey seç mesela ben purewiew 808 alcam inş. yani benm için androidmiş symbianmış windowsmuş çokda tın kameraya önem veriyorum oyüzden 808 diyorum