Sizce Bu fotolar Hangi Telefona Aiit..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Özel çekimler..
Açık Alan Güneşli & Flash Kapalı..

Nokia 5800 varsa adam gibi Fotoğraf vardır Hocam:))

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ama daha bunlar ''En iyilerim'' değil dikkatini çekerim baya özel resimlerim var ondan dolayı koyamıyorum:)) yoksa en kral makinayı ağlatacak resimlerim var foto çekmeyi severim bu telefonda tambir video + foto canavarı:)

one2one2

one2one2

Üye
Aynen ama daha bunlar ''En iyilerim'' değil dikkatini çekerim baya özel resimlerim var ondan dolayı koyamıyorum:)) yoksa en kral makinayı ağlatacak resimlerim var foto çekmeyi severim bu telefonda tambir video + foto canavarı:)
n8 kadar olmasada iyi iste hehehhe

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
n8 kadar olmasada iyi iste hehehhe

Valla N8 elimde olsun ozaman bırakın Telefonları en kral Fotoğraf makinalarınıda ağlatırım:)) ama alıcam n8 yada n9 n8 de çıktı çıkalı gözüm var ama fiyatı daha tam oturmadı birde övmezlermi şu ipone telefonları iponesi olanlar bu fotolara bakmasınlar oturup ağlarlar allahıma:))

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
bence makine önemli değil mekan çektiriyo:D
güzel yermiş.

one2one2

one2one2

Üye
Valla N8 elimde olsun ozaman bırakın Telefonları en kral Fotoğraf makinalarınıda ağlatırım:)) ama alıcam n8 yada n9 n8 de çıktı çıkalı gözüm var ama fiyatı daha tam oturmadı birde övmezlermi şu ipone telefonları iponesi olanlar bu fotolara bakmasınlar oturup ağlarlar allahıma:))

fotograf hobin var anlasilan onun icin n9 bosver n8 al tavsiyem ;) n9 kullanmadim ama bi 8mp kamera ile shot yapmak var bide 12 mp ile ;)

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
bence makine önemli değil mekan çektiriyo:D
güzel yermiş.
Evet Köprü olan yer Çorum'un Osmancık ilçesi ve o küprü Osmanlının Yaptığı en büyük ve Uzun köprüsü anadoluda ondan uzunu yok sanırım 2. beyazıt han padişah olmaya giderken söz verip yaptırmış.. diğer saat kulesi ve yeşillikli yerde Çorum / Merkez ünlü Saat kulesi 8 9 hasan paşa yaptırmış park daha yeni ama olsun memlekete hava katıyor:)

fotograf hobin var anlasilan onun icin n9 bosver n8 al tavsiyem ;) n9 kullanmadim ama bi 8mp kamera ile shot yapmak var bide 12 mp ile ;)
Tabikide 12 dururken 8 e evet demem ama görünüm açısından n9 güzel ama sanırım ben N10'u beklicem odaha şık:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt