Sizce Bu fotolar Hangi Telefona Aiit..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Bu fotolar Hangi Telefona Aiit..?
Sizce aşağıdaki fotolar hangi marka Telefonla çekilmiş olabilir..?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c6-01,n8,c7 olabilir.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
6630 ?

pta123

pta123

Üye
n93 ? :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
n95 olabilir mi?n95 inde kamerası fena degil hem eskidi de.

STaT!C

STaT!C

Üye
5800 olabilir :)

pta123

pta123

Üye
Malesef okadarda eski değil:))

Yok oda değil .
sizce fotolar çokmu kalitelide okadar iyi telefon marka ve modeli yazıyorsunuz:))
şimdi ipone diyenlerde çıkar allahıma:))

Yok o akdar degil kardeşde :D n73 flndır o zaman :)

By@dmin

By@dmin

Üye
Özellikler Ayrıntılar 5800 (h)

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Helal bildin:))

Bu fotolar daha en kötüsü Fotoğraf çekmeyi bilmeyen adamların elinde Milyarlık telefonda olsa foto kötü çıkar önemli olan elinizdekinin özelliğini ve yapabildiğini bilmektir...bazıları çok kaliteli bir telefondan çekildi sanırlar belki ama inanın ve malesef daha çektiğim en kötü foto boyutlarıda 680 kb falan en iyi fotomun boyutu 2.5 mb falan ve cam gibi:)) yaşasın nokia ve 5800 bazılarına kapak olur hani n8 leri kötüleyenler falan varya:))

----------Eklendi @ 16:58:26 ---------- Yazıldı @ 16:56:51 ----------

Özellikler Ayrıntılar 5800 (h)
Aynen 5800 ile çekilen en kötü fotolarım:)) daha iyileride var kimsede inanmıyor telefonla çekildiğine:))

STaT!C

STaT!C

Üye
Helal bildin:))

Bu fotolar daha en kötüsü Fotoğraf çekmeyi bilmeyen adamların elinde Milyarlık telefonda olsa foto kötü çıkar önemli olan elinizdekinin özelliğini ve yapabildiğini bilmektir...bazıları çok kaliteli bir telefondan çekildi sanırlar belki ama inanın ve malesef daha çektiğim en kötü foto boyutlarıda 680 kb falan en iyi fotomun boyutu 2.5 mb falan ve cam gibi:)) yaşasın nokia ve 5800 bazılarına kapak olur hani n8 leri kötüleyenler falan varya:))

Evet cihazı biraz da kullanabilmeye bakar :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 ın kamerası gayet güzel.ben orjinal yazılımla süper resimler elde etmiştim,birde cfw attıgımda resimler çekseydim,bu telefondan belki 5-6 mp gibi çözünürlükte resimler alabilirdim

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Evet cihazı biraz da kullanabilmeye bakar :oke:
Bende 2 tane 5800 var birgün eşimle boğazda otururken bişi farkettim onunki kırmızı benimki mavi aldım elime telefonları açtım kameralarını ayarlarını benim maviye göre yaptım aynı modda her ikiside ve bir manzara çekem dedim aynı anda çekim yaptım farka belki inanmayacaksın ama Mavi dışlı yani benimkinin çektiği foto Kırmızı dışlı eşimin telefonundan kat kat daha üstün çekyo herşey aynı onunki daka soluk ve karanlık gibi ama benimki çok canlı ve gerçek gibi çekiyor bunu çok denedim ama olay nedir bilmiyorum):)

----------Eklendi @ 17:05:20 ---------- Yazıldı @ 17:01:59 ----------

5800 ın kamerası gayet güzel.ben orjinal yazılımla süper resimler elde etmiştim,birde cfw attıgımda resimler çekseydim,bu telefondan belki 5-6 mp gibi çözünürlükte resimler alabilirdim
Garantisi var diye hacklemedim telefonu bitsin hacklicem ozaman çok süper foto çeker gerçekten hareket halinde ikende çok süper foto çekiyor 5800 ama nokianın en sevmediğim huyu gece foto çekimi berbat ama gerisi süper videoları hd kalitede çekiyor video çekimide milyarlık tellere 10 basar:))

mıttık

Üye
burdaki amaç ne şimdi yani 5800 dada o kadar carl zeis lens var kameranın yanına o kadar carl zeis yazıyolar bırakda çeksin yani bu kadar şaşırmıcaksın açık hava çekimlerinde 5800 mükemmelliğe yakın performans verir

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Kapalı alan Flash açık :

Kapalı alan Flash kapalı..

----------Eklendi @ 17:19:29 ---------- Yazıldı @ 17:13:37 ----------

Açık ve Kapalı alan Otobüs içinde 50 ila 80 Km hızında Camdan Çekim ve Hareket Halinde Flash kapalı..

Nokia 5800 Çekerse 4 x 4 çeker :))

Not : Bu fotoğraflar Trafiğe açık alanda Otobüs içinde Cam kapalı Halde saatte 50 ila 80 Km hızında giderken çekilmiştir..Makinasına güvenen çekip koysun özellikle Milyarlık telefonlar:))

• Beğen
Tepkiler: CaptanAhab
CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
İyiki 5800 Almışım Süper Birşey :alkis

fatih_347

Kapalı Hesap
[/URL] Uploaded with [/IMG]
BU FOTOGRAF OTOBÜS 120 KM HIZLA GİDERKEN NOKİA C5-00 TARAFIMDAN CEKİLMİSTİR

one2one2

one2one2

Üye
millet fotograf cektigini sanmis atin elinizdeki telefonlari 3310 alin :kop:
tel:n8
hava: kapali/yagmurlu
flash: otomatik
mod: yok
zoom: 4x
resim: orjinal :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt