c6-01,n8,c7 olabilir.
Malesef okadarda eski değil6630 ?
)Yok oda değil .
)
)Malesef okadarda eski değil)
Yok oda değil .
sizce fotolar çokmu kalitelide okadar iyi telefon marka ve modeli yazıyorsunuz)
şimdi ipone diyenlerde çıkar allahıma)
n73 flndır o zaman 
Helal bildin5800 olabilir![]()
)
) yaşasın nokia ve 5800 bazılarına kapak olur hani n8 leri kötüleyenler falan varya
)Aynen 5800 ile çekilen en kötü fotolarımÖzellikler Ayrıntılar 5800![]()
) daha iyileride var kimsede inanmıyor telefonla çekildiğine
)Helal bildin)
Bu fotolar daha en kötüsü Fotoğraf çekmeyi bilmeyen adamların elinde Milyarlık telefonda olsa foto kötü çıkar önemli olan elinizdekinin özelliğini ve yapabildiğini bilmektir...bazıları çok kaliteli bir telefondan çekildi sanırlar belki ama inanın ve malesef daha çektiğim en kötü foto boyutlarıda 680 kb falan en iyi fotomun boyutu 2.5 mb falan ve cam gibi) yaşasın nokia ve 5800 bazılarına kapak olur hani n8 leri kötüleyenler falan varya
)

Bende 2 tane 5800 var birgün eşimle boğazda otururken bişi farkettim onunki kırmızı benimki mavi aldım elime telefonları açtım kameralarını ayarlarını benim maviye göre yaptım aynı modda her ikiside ve bir manzara çekem dedim aynı anda çekim yaptım farka belki inanmayacaksın ama Mavi dışlı yani benimkinin çektiği foto Kırmızı dışlı eşimin telefonundan kat kat daha üstün çekyo herşey aynı onunki daka soluk ve karanlık gibi ama benimki çok canlı ve gerçek gibi çekiyor bunu çok denedim ama olay nedir bilmiyorum)Evet cihazı biraz da kullanabilmeye bakar![]()

Garantisi var diye hacklemedim telefonu bitsin hacklicem ozaman çok süper foto çeker gerçekten hareket halinde ikende çok süper foto çekiyor 5800 ama nokianın en sevmediğim huyu gece foto çekimi berbat ama gerisi süper videoları hd kalitede çekiyor video çekimide milyarlık tellere 10 basar5800 ın kamerası gayet güzel.ben orjinal yazılımla süper resimler elde etmiştim,birde cfw attıgımda resimler çekseydim,bu telefondan belki 5-6 mp gibi çözünürlükte resimler alabilirdim
)
)
)millet fotograf cektigini sanmis atin elinizdeki telefonlari 3310 alin
tel:n8
hava: kapali/yagmurlu
flash: otomatik
mod: yok
resim: orjinal