sizce anılbaran nasıl biri dogruyu söyleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sagolasın dostum ben s60v5 gectigimde ilk sen yardım etmiştin bana (sertifika hatası ile konu acmıstım ) orda yardım etmiştin bana yani nisan 2011 de :oke: ordan buraya bak neler degişti :D çogu şeyi ögrendim forumda yardım isteyrnlere mecbur yardım etcem gibi bi düşünce var bende :) ban atmaıcam zaten iyi şimdilik böyle bakalım tekrar teşekkürler dostum :)
flashback' Alıntı:
kardeş bu sorun programların unsigned olmasından kaynaklanıyor.ya sertifika alıp programları sertifikalayacaksın,ya da telefonunu hackleyip sertifika ile ugraşmayacaksın,ama teli garanti dışı bırakacaksın.sertifika alırken imei numarasını veriyorsun,ne kadar güvenirsin bilmem ama ben 8 ay önce sertifika aldım,tel hala saglam.hack işine gelirsek,çok ugraşırsın,ama sonuç olarak telefon yeni bir görünüme kavuşur.hatta c6 yazılımlarıyla ana ekranını n97 gibi yapabilirsin.hangisini tercih edecegin sana kalmış.hack ile sertifikalayıpta yükleyemedigin bazı programlarıda yükleyebilirsin.tercih senin.:oke:
vay canına.o zamandan bu zamana neler değişmiş öyle :D

Revengeful

Emekli Yönetici
küfrettiği için banlanmış.

mstf_l

mstf_l

Üye
evet gordum hicte suresiz banlık bir sey oldugunuda dusunmuyorum sabah konustuk ama bırakacagım artık dedi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya geri dönsün ya :hmmm

Andrey.

Andrey.

Üye
Anılbaran = Yardım ve iyilik sever .. yardım istenince bilmediği şey olsa bile onu öğrenip yardım etmeye çalışmak.. yaptığı yardımlardan veya işlerden Çıkar beklememek .. bu devirde çok az bulunan insan .. vs çooook daha : )

kısaca Anılbaran = ADAM .. ;)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Anılbaran = Yardım ve iyilik sever .. yardım istenince bilmediği şey olsa bile onu öğrenip yardım etmeye çalışmak.. yaptığı yardımlardan veya işlerden Çıkar beklememek .. bu devirde çok az bulunan insan .. vs çooook daha : )

kısaca Anılbaran = ADAM .. ;)

sagolasın kardeşim :sarıl:

Andrey.

Andrey.

Üye
sende sağol kardeşm . Yardmcı olabıldıgım kadar her zaman yanındaym untma .

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah dostum :spr

Andrey.

Andrey.

Üye
:sarıl:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
iyi birisi

otostopçu

otostopçu

Üye
gereksizlerde mod olmadan önce daha çok takılan maxicfw eski 2.başganı...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Konu hortlamış :D

DaNq3rB0y2

Üye
symbian kurdu :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Haklı :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
cfw ustası, yardımsever

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...