anılbaran
Üye
Bende sen gibiydim baslarda yardım alırdım sertifika almaya ugrasırdım simdi hergun bi telefon hackleyip hackletiyom
aynen
Bende sen gibiydim baslarda yardım alırdım sertifika almaya ugrasırdım simdi hergun bi telefon hackleyip hackletiyom
sagolasın dostum ben s60v5 gectigimde ilk sen yardım etmiştin bana (sertifika hatası ile konu acmıstım ) orda yardım etmiştin bana yani nisan 2011 deordan buraya bak neler degişti
çogu şeyi ögrendim forumda yardım isteyrnlere mecbur yardım etcem gibi bi düşünce var bende
ban atmaıcam zaten iyi şimdilik böyle bakalım tekrar teşekkürler dostum
![]()
vay canına.o zamandan bu zamana neler değişmiş öyleflashback' Alıntı:kardeş bu sorun programların unsigned olmasından kaynaklanıyor.ya sertifika alıp programları sertifikalayacaksın,ya da telefonunu hackleyip sertifika ile ugraşmayacaksın,ama teli garanti dışı bırakacaksın.sertifika alırken imei numarasını veriyorsun,ne kadar güvenirsin bilmem ama ben 8 ay önce sertifika aldım,tel hala saglam.hack işine gelirsek,çok ugraşırsın,ama sonuç olarak telefon yeni bir görünüme kavuşur.hatta c6 yazılımlarıyla ana ekranını n97 gibi yapabilirsin.hangisini tercih edecegin sana kalmış.hack ile sertifikalayıpta yükleyemedigin bazı programlarıda yükleyebilirsin.tercih senin.![]()

vay canına.o zamandan bu zamana neler değişmiş öyle![]()

vay canına.o zamandan bu zamana neler değişmiş öyle![]()
sen millete ban atma falan derken kendin ban attın herhal ne yaptın yegen sen

Anılbaran = Yardım ve iyilik sever .. yardım istenince bilmediği şey olsa bile onu öğrenip yardım etmeye çalışmak.. yaptığı yardımlardan veya işlerden Çıkar beklememek .. bu devirde çok az bulunan insan .. vs çooook daha : )
kısaca Anılbaran = ADAM ..![]()