anıl kardeşim çok çalışıyorsun bu forum için

sağolsun çok yardımsever beni bile kırmadı
yardıma ihtiyacım var dedin yardım ettik hackli telefonunun tadını çıkar 
nıye kırayım ki dostumyardıma ihtiyacım var dedin yardım ettik hackli telefonunun tadını çıkar
![]()
kötü bi yanını görmedim ama, aksi.

ya örneğin telefondan anlamayan birisi konu açıp basit bişey soruyor sen ona kızıyorsun basit seyi nasıl yapamıyor diye![]()
sonuna smıly koymadıklarım kızma gibi algılanabilir belki bazen ama genelde yapmam öle bişi ama yaptıysam özür 
Daha hiç kötü bi yanını görmedim gayet iyi birisin forum üyelerine yardımcı oluyorsun açtığım konulara ilk yorumu sen atıyorsun diğerlerine de genellikle öyle![]()
Bu konuyu açtığına göre biraz ego tatmini sağlamak isteyen birisi diye düşünüyorum. Kendisinin tanımam, ne yaptı ne paylaştı bilmemem. Bu tarz başlıklar sadece ego tatmini ihtiyacı duyulduğunda açılıyor galiba. Sevenleri biraz sen iyisini, paşasın derlerse kendini daha hissedecek olan kişidir.![]()
Tanımıyorum malesef

anıl iyidır iyikefilim
![]()

s60v5 bölümüne çok yararın oluyor.kendine ban falan atmayı düşünüyorsan düşünme bence.bu bir ara bende de olmuştu.foruma aşırı derecede giriyordum.hatta eski temada online skorlarının gösterildiği bi bölüm vardı,orada kendi rekorumu kırmaya çalışıyordum
ama genelde 100 kişi içinde 50-60 arasında oluyodum.sonradan tema değişti,forumdaki eskiler gitmeye başladılar,bi anda forumun tadı kaçtı,ayrıca sürekli aynı konulara yardım etmekten bıkmıştım.sertifika hatası noğlur yardım et
,bulutut açılmıyo
,telefon kafayı kırdı
vs... gibisinden konular
acaba kendime ban atsammı diye düşündüm,hatta bir ara çoğu kişi kendine ban atmıştı,yani benim kendimi banlamayı düşündüğüm sıra ban atmakta meşhurdu
herkes kendine 1 hafta ban atıyordu,bende ban atmayı düşündüm ama pekde yemedi haliyle
sonra yaz geldi,rütbe falan atladım,rütbe de atlayınca forum azıcık daha sıkmaya başladı,daha az girmeye başladım,şimdi bir sıkıntı yok.ama forumdan sıkılmamak için basit ve saçma konulara yardım etmemeni tavsiye ederim
böyle daha rahat oluyor 
o olmazsa s60v5 olmaz öyle diyeyims60v5 bölümüne çok yararın oluyor.kendine ban falan atmayı düşünüyorsan düşünme bence.bu bir ara bende de olmuştu.foruma aşırı derecede giriyordum.hatta eski temada online skorlarının gösterildiği bi bölüm vardı,orada kendi rekorumu kırmaya çalışıyordum
ama genelde 100 kişi içinde 50-60 arasında oluyodum.sonradan tema değişti,forumdaki eskiler gitmeye başladılar,bi anda forumun tadı kaçtı,ayrıca sürekli aynı konulara yardım etmekten bıkmıştım.sertifika hatası noğlur yardım et
,bulutut açılmıyo
,telefon kafayı kırdı
vs... gibisinden konular
acaba kendime ban atsammı diye düşündüm,hatta bir ara çoğu kişi kendine ban atmıştı,yani benim kendimi banlamayı düşündüğüm sıra ban atmakta meşhurdu
herkes kendine 1 hafta ban atıyordu,bende ban atmayı düşündüm ama pekde yemedi haliyle
sonra yaz geldi,rütbe falan atladım,rütbe de atlayınca forum azıcık daha sıkmaya başladı,daha az girmeye başladım,şimdi bir sıkıntı yok.ama forumdan sıkılmamak için basit ve saçma konulara yardım etmemeni tavsiye ederim
böyle daha rahat oluyor
![]()
ordan buraya bak neler degişti
çogu şeyi ögrendim forumda yardım isteyrnlere mecbur yardım etcem gibi bi düşünce var bende
ban atmaıcam zaten iyi şimdilik böyle bakalım tekrar teşekkürler dostum 
iyi yardım sever yani kelimeler yetmez![]()

sagolasın dostum ben s60v5 gectigimde ilk sen yardım etmiştin bana (sertifika hatası ile konu acmıstım ) orda yardım etmiştin bana yani nisan 2011 deordan buraya bak neler degişti
çogu şeyi ögrendim forumda yardım isteyrnlere mecbur yardım etcem gibi bi düşünce var bende
ban atmaıcam zaten iyi şimdilik böyle bakalım tekrar teşekkürler dostum
----------Eklendi @ 08:07:45 ---------- Yazıldı @ 08:07:13 ----------
öyle ise ne mutlu bana![]()