sizce anılbaran nasıl biri dogruyu söyleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sizce anılbaran nasıl biri dogruyu söyleyin
evet arkadaşlar bugunlerde canım sıkkın yıne sizce anılbaran nasıl biri dogruyu söyleyin dalga gecmeyin beni tanıyan tanımayan hiç önemli degil elbet forumda cevaplarımdan anlamışsınızdır belki .Nası biriyim kötü yanlarım neler ? özellikle forum içindeki tutumum nasıl ? :hmmm dalga gecmeyin istemeyen cevap yazmayabilir arkadaşlar aklıma takıldı soruyum dedim :hmmm

----------Eklendi @ 01:17:41 ---------- Yazıldı @ 01:12:19 ----------

:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Burak

fnldstntn

Üye
Ben bugunekadar ters bir yanini gormedim ayrica kendine ban atmanada gerek tokgirmek istemiyorsan girmezsin ....

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ban at gitsin, site sana bu hakkı vermiş neden kullanamayasın, haklarını kullan sonuna kadar sömür

SHS

SHS

Üye
girmek istemeyip kendini tutamayıp giriyorsan ban at gitsin

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yooo maxicepi seviyorum başka bi oyalanacagım bişeyim yok artık ama bagımlı oldum hele wifi i telefon alınca saatlerce burda oluyorum ban atma konusu başka acaba ben olmasam forumda bişi degişmeyecek , acaba insanlar ne düşünüyo dedim şimdilik o ban olayını unutun o öyle bi düşünce sadece

__xXx__

__xXx__

Üye
ya arkadaşım boşver ban atma hayat güzel maxicep ondan da güzel gir gitsin ne olacak

'Patron

'Patron

Üye
ne banı lan otur oturduğun yerde şampiyon

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
kcsoft

kcsoft

Üye
anıl kardeşim ban atmana gerek yok senin konularında ters bişey görmedim eğer fazla girmek istemiyorsan başka birşeyle oyalan ders çalış oyun oyna senibu forumda görmek istiyoruz

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
çok iyi biri :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben bugunekadar ters bir yanini gormedim ayrica kendine ban atmanada gerek tokgirmek istemiyorsan girmezsin ....

iyi bari ters yanım yok :)

----------Eklendi @ 17:46:38 ---------- Yazıldı @ 17:45:59 ----------

ban at gitsin, site sana bu hakkı vermiş neden kullanamayasın, haklarını kullan sonuna kadar sömür

yok gerek yok şimdilik dostum

----------Eklendi @ 17:47:24 ---------- Yazıldı @ 17:46:38 ----------

girmek istemeyip kendini tutamayıp giriyorsan ban at gitsin

atsam misafir olarak yıne izlerim konuları :)

----------Eklendi @ 17:48:00 ---------- Yazıldı @ 17:47:24 ----------

ne banı lan otur oturduğun yerde şampiyon

dogrudur başkanım :)

----------Eklendi @ 17:48:40 ---------- Yazıldı @ 17:48:00 ----------

anıl kardeşim ban atmana gerek yok senin konularında ters bişey görmedim eğer fazla girmek istemiyorsan başka birşeyle oyalan ders çalış oyun oyna senibu forumda görmek istiyoruz

eyvallah dostum :)

----------Eklendi @ 17:49:15 ---------- Yazıldı @ 17:48:40 ----------

sagolasın :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Seni buradan görmekten mutluyuz ... :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
gordugu her soruna cevap vermeye calısan, s60v5 bolumunun devamlı guncel kalmasını saglayan, yeni cıkan programları forumda ilk paylasan nadir kisilerden biri

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Seni buradan görmekten mutluyuz ... :oke:

teşekkür ederim sagolasın abi :)

----------Eklendi @ 00:36:40 ---------- Yazıldı @ 00:33:02 ----------

gordugu her soruna cevap vermeye calısan, s60v5 bolumunun devamlı guncel kalmasını saglayan, yeni cıkan programları forumda ilk paylasan nadir kisilerden biri

aa gercekten bu yorum beni şaşırttı ve çook mutlu etti :) eger gerçekten böyle düşünüyosan çook teşekür ederim elimizden geleni yapıyoruz işte ,umarım senin gibi düşünen arkadaşlar çogunluktadır teşekkürler dostum :)

BrainFree

BrainFree

Üye
harbi özelden tanışalım adminlerle tanışmaya çalışıyorum ban yersem arkam olsun diye :aman2:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
başka yorum atcak varmı ?

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Anıl sen olmazsan telimi kim zorla hackleticekti :D iyisin iyi zaten senin gibi sayılı kişi var şu forumda

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Anıl sen olmazsan telimi kim zorla hackleticekti :D iyisin iyi zaten senin gibi sayılı kişi var şu forumda

zorla degil mecburi :) pişman degilsin ama senin için daha iyi oldu bence :D ayrıca sagolasın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...