Sizce 2014'ün En Popüler OS'u Hangisi Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi

• İOS

Kullanılan: 4 12.5%
  • Android

Kullanılan: 14 43.8%
  • Windows Phone

Kullanılan: 12 37.5%
  • Diğer(Symbian-Blackberry OS vs.)

Kullanılan: 2 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Yok anlamamakta ısrar ediyor. Wp 8, 6 aylık arkadaşım. Dikkat ettiysen wp7 ile aynı kerneli kullanmıyorlar. Tamamen 7den bağımsız yaratılmış bir sistem wp8. Zaten onun için Wp7 olan telefonlar Wp8'e yükseltilemiyor.

Yukseltilemiyor demeyelimde ; microsoftun beceriksizliği diyelim.

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/htc-hd7-de-wp8-goruntulendi-664437.html

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Beceriksizlik değil parça sıkıntısı vardı. ):

:hmmm

Burayı bir incelemeni tavsiye ederim. Lumia 900 ile htc hd7 arasında fazla bir fark göremedim ben ; ne parçasından bahsediyorsunuz?
http://sortable.com/phones/Nokia-Lumia-900-vs-HTC-HD7

Placebo-

Placebo-

Üye
:hmmm

Burayı bir incelemeni tavsiye ederim. Lumia 900 ile htc hd7 arasında fazla bir fark göremedim ben ; ne parçasından bahsediyorsunuz?

HTC7'ye her işletim sistemi yüklenebiliyor çünkü unlock cihaz. L900'de böyle bir olay yok.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

HTC7'ye her işletim sistemi yüklenebiliyor çünkü unlock cihaz. L900'de böyle bir olay yok.

Lumia 900 un unlock olmadığını biliyorum ; benim anlatmak istediğim htc hd7 de wp8 i bir geliştirici yapabiliyorsa ; lumia 900 e microsoft yapamıyormu ? Sonuçta adamların kendi işletim sistemi wp , isterlerse rahatça lumia 900 gibi bir cihazı wp8 e yukseltirler ; ama satış politikası gereği istemiyorlar...

Placebo-

Placebo-

Üye
Lumia 900 un unlock olmadığını biliyorum ; benim anlatmak istediğim htc hd7 de wp8 i bir geliştirici yapabiliyorsa ; lumia 900 e microsoft yapamıyormu ? Sonuçta adamların kendi işletim sistemi wp , isterlerse rahatça lumia 900 gibi bir cihazı wp8 e yukseltirler ; ama satış politikası gereği istemiyorlar...

Sorunda orda, kernelden dolayı yapamıyorlar. Benden çok ali kemal abi daha çok bilgili bu konuda o anlatsa iyi oalcak aslında.

PriZm

PriZm

Üye

Sorunda orda, kernelden dolayı yapamıyorlar. Benden çok ali kemal abi daha çok bilgili bu konuda o anlatsa iyi oalcak aslında.
Tamamen satış politikası.Yoksa Wp8 gayet rahat kurulur.

Androidde en güzel örneği Galaxy S.Gingerbreadda official destek bitti ve şu anda 4.2.1 kullanıyorum.Ve kernel vs herşey yeni.(imzam..)

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
Türe

Türe

Üye
Yok anlamamakta ısrar ediyor. Wp 8, 6 aylık arkadaşım. Dikkat ettiysen wp7 ile aynı kerneli kullanmıyorlar. Tamamen 7den bağımsız yaratılmış bir sistem wp8. Zaten onun için Wp7 olan telefonlar Wp8'e yükseltilemiyor.

sen de beni anlamıyorsun. Gelişemedikleri için yeni "ekosistem" adı altında oyalama politikasıdır bu. :oke: gözünü aç biraz.

codblackops2

codblackops2

Üye
bu konu hala tartışılıyor mu ya :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

wp8'in wp7.x cihazlara guncelleme olarak verilememesinin sebebini anlamak cok zor degil. Wp7 romu 335mb wp8 romu 2.3gb. Bu yazilim wp7 cihazlara yuklenemez diye bir şey yok sadece guncelleme ile yukseltme yapilamaz. bu da teknik bir sebeptir ve aşilmasi da cok kolay degildir. Bootloader kilidi acik cihazlara yuklenmiştir. Fakat nasil yuklenmiş ona bakmak lazim. Pc'de basit bir flash atma işlemiyle degil teknik ekipman kullanarak yuklenebilir. Wp8 wp7 cihazlara guncelleme olarak verilirdi nasil mi? Butun cihaz sahiplerine cagri yapilip isteyenin teknik servislerde wp8 yuklemesi yapmasi saglanirdi. Bu da ortalama 10milyon cihazi servise cagirmak demek olurdu. :D

Placebo-

Placebo-

Üye

wp8'in wp7.x cihazlara guncelleme olarak verilememesinin sebebini anlamak cok zor degil. Wp7 romu 335mb wp8 romu 2.3gb. Bu yazilim wp7 cihazlara yuklenemez diye bir şey yok sadece guncelleme ile yukseltme yapilamaz. bu da teknik bir sebeptir ve aşilmasi da cok kolay degildir. Bootloader kilidi acik cihazlara yuklenmiştir. Fakat nasil yuklenmiş ona bakmak lazim. Pc'de basit bir flash atma işlemiyle degil teknik ekipman kullanarak yuklenebilir. Wp8 wp7 cihazlara guncelleme olarak verilirdi nasil mi? Butun cihaz sahiplerine cagri yapilip isteyenin teknik servislerde wp8 yuklemesi yapmasi saglanirdi. Bu da ortalama 10milyon cihazi servise cagirmak demek olurdu. :D

Yetkili ağızdan gelen cevap. :D Budurumda haklı, Microsoft'un suçu var biraz.

kurd-0

Üye
Bence kesinlikle İOS olur.Çünkü artık çoğu kişi Android'in kişiselleştirildiğinden alıyor.İOS 7 ve İphone 5s(The New İPhone'da olabilir) Widget ve desteği ile geliyor ve çok havalı.Ayrıca plastik kasa ile çıkacak olan İphone'larda epey ilgi görür.En geç 2016'ya Android'in sonu Symbian gibi olacak.WP ise halen gelişme aşamasında olacağından Apple'da bir zamanların Nokia'sı olacak :)

herkeste ne çok biliyormuş azrail misin androidin canınımı alacaksın işe bak yaw ağzı olan android bu zaman ölecek şu zaman ölecek symbian bile hala ayaktaysa android ölümsüzdür rakibini taklit ederk mi lider olacak havalı olacak ios asıl sen iphone a o kadar para verecen kendini avutacan ancak
google olsuğu sürece androide hiçbişey olmaz
wpcilere de şunu söylemek istiyorum blackbery z10 çıktı ve şuan sizden daha iyi oyun uygulamalara sahip mc4 nova3 eanin 15 oyunu

pirenuri

pirenuri

Üye
herkeste ne çok biliyormuş azrail misin androidin canınımı alacaksın işe bak yaw ağzı olan android bu zaman ölecek şu zaman ölecek symbian bile hala ayaktaysa android ölümsüzdür rakibini taklit ederk mi lider olacak havalı olacak ios asıl sen iphone a o kadar para verecen kendini avutacan ancak
google olsuğu sürece androide hiçbişey olmaz
wpcilere de şunu söylemek istiyorum blackbery z10 çıktı ve şuan sizden daha iyi oyun uygulamalara sahip mc4 nova3 eanin 15 oyunu

Blackberry nin uygulaması mı WP8 den daha iyi ? Sen nerde yaşıyorsun? Allah'ını seven biri şuna neyin ne olduğunu anlatsın

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
IOS şimdiye kadar kişiselleştirmeye fazla izin vermediğinden elinde birsürü kozu var bence. Homescreen,tema vb...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt