Sizce 2014'ün En Popüler OS'u Hangisi Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi

• İOS

Kullanılan: 4 12.5%
  • Android

Kullanılan: 14 43.8%
  • Windows Phone

Kullanılan: 12 37.5%
  • Diğer(Symbian-Blackberry OS vs.)

Kullanılan: 2 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Android gittikçe yükseliyorkene düşeceğini sanmıyorum :hmmm

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Android gittikçe yükseliyorkene düşeceğini sanmıyorum :hmmm

Her yükselişin birde ani inişi vardır.Nokıa buna en yakın örnektir.Android daimi görüşüm olarak bir akımın öncüsü oldu.Bir andaların sonu pekde iyi olmamıştır Dünya genelinde.

Biraz farklı yanı ise Apple olan düşkün vaziyet.Karşımızdakine birde İnsan gözüyle bakmak, görmek gerekir.Teknoloji iyi güzelde Nokıa,ve tarihle çağdaştığımız Güney Kore birlikteliğinde Samsung varken neden Amerika.Bu teknoloji bırak kapışmayı düşmanla dost edinmeyi öğretmiş bizlere.Bu ana şahit olan biri olarak acımak farklı bir boyut olarak görülmemeli.Aradan sıyrılan bir farklarla Teknolojiden bahsetmek, Forumda gördüğüm kadarıyla insanların bu durumlarına daima basit olarak baktım ki yadırganmamalı.Hakikatlar her ne kadar iyi niyete eşlik etmesede sonuç bu değiştirmek kimin elinde.

İşin en garip tarafıda insanların telefonda oyuna yön vermesi oyun yanıyla ele alınması.Bu zevki yaşayanları anlamış değilim.Bu kadar tat veriyor olmamalı.Sırf bu sebeble gelişime ve sistemlerin ilerisi adına konuşması aklımın elvermediği noktalardan bir kaçı.Bilgisayar galiba bu yönlü arkadaşlara dar bir alan olarak gözükmekde.Haklı yanlarınız var bilgisayarın olmadığı yerlerde var zaman mı eldekilerle idare etmek varken niye dahasını istemek.

.Konudan sapmış olsamda artık son dedirten bir noktaya eşlik ettim.Şu anda hikaye Çıta'nın bir gün ağaca tırmanmasını ele alıyor.Ama kimse kaderin ve düşünce yapısının insana vereceği katkıyla bir anda nakavt olacağını dile getirmiyor.Yarının ne olacağını sen bilemiyorken bir sistemi hayal etmek kuruntuya salıvermektir.Android yoksa Wp8 hiç tasvir etmediğim Apple.Sadece elindekine odaklan seni memnun ediyor ve işini görüyorsa kullandığım sistemin devamlılığını,gelişimini gözet.Seçenekler sadece sorguya mahal verir.Telefonlar arasında mutlaka olan ufak farklar bir nedendir ve bu daima zevkinize kötü yanıyla tesir edecekdir.

Özet geçmek gerekirse.Gerçekler mahiyetinde bu gelişimi tanımlayalım.Hayali karakterlerin sözleriyle değil.Son anlardan yola koyulalım.Android,Wp8 (Symbianın ölü ruh yeteneğinden dolayı dışlamak normal olacak ki) Bu 2 seçenek an itibariyle ve yapılanlar ve yapılması beklenenlere karşılıklı olarak WP8 önümüzde ki parlayan yıldız olması kuvvetle ihtimal.Ama ne bir halka nede bir kesim net olarak kesin.

Türe

Türe

Üye
Keske kısa yazsaydin abi :ehe Haklısın gerci android arada sinir etmiyor degil :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben denedim kullanmayi ama beceremedim gecen yil cok bos dersimiz oluyodu ben arkadasin s2yi arkadas benim 5800i alirdi kullanamiyodum bana biraz daha kullanmi kolay sade bir isletim sistemi gerek ios symbian wp8 gibi :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Nesi zorki androidin?:)

codblackops2

codblackops2

Üye
wp ye bu kadar da taş atmayın ya la.daha bismillah yeni gelişiyor.nokianin yepyeni teknolojilerini barındırıyor.wpye en az 6 ay süre tanımak lazım marketinin iyice oturması için.kaldı ki en son okuduğumda 125000i geçmişti uygulama sayısı.kullandığı teknolojilere bakarsak wp nin tek eksiği oyun, birazcık uygulama ve az daha özgürlük :)

Türe

Türe

Üye
wp ye bu kadar da taş atmayın ya la.daha bismillah yeni gelişiyor.nokianin yepyeni teknolojilerini barındırıyor.wpye en az 6 ay süre tanımak lazım marketinin iyice oturması için.kaldı ki en son okuduğumda 125000i geçmişti uygulama sayısı.kullandığı teknolojilere bakarsak wp nin tek eksiği oyun, birazcık uygulama ve az daha özgürlük :)

Yeni mi gelisiyor ? :hmmm kac yildir piyasada ve gelisim duzeyi bulundugu yila gore vasat. :zzz: sayi hic muhim degil kaliteli uygulama yok adam gibi asphalt 5 var abi o nedir ya :ehe

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Yeni mi gelisiyor ? :hmmm kac yildir piyasada ve gelisim duzeyi bulundugu yila gore vasat. :zzz: sayi hic muhim degil kaliteli uygulama yok adam gibi asphalt 5 var abi o nedir ya :ehe

Süleyman vasat değilde tanınmış uygulamalar.Her zaman her kullanıcının elinde bulundurduğu bir çoğu bu bıkkınlığa yol alçar bir nevi insana basitleştirilmiş görünüm olarak göze batar.Senin batsettiğin Asphalt ise buna güzel bir değinim noktası.Boş geçirmektense zamana oynayarak gelişime odaklanmak bu işin seyri böyledir.Wp8 daha öncesi ise bilgisayar olarak metro geçişe önem vermesiydi.Bu yoğunlukda ilk deneyimlerini fazlasıyla bocaladılar.Şu anda Macro'nun bir rakip olmadığı zamanda,kafasının rahat olduğu bir zamanda bunun üzerine değer katan satım,ve tutum ele alındığında tabi en önemli olan Windows uzmanlarının,Nokıa uzmanlarıyla kaynaşımı uygulamaların tüm geride kalanlara sağlam bir tokat atacağı garanti yanıdır.Nasıl beyindeki hücreyle boy ölçülmüyorsa uygulama sayısıyla da sistem ölçülmez.100'e bakarım 100'ü sağlam 1000'e bakarım 100'ü sağlam hangisi makul ? :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ubuntu patlar giderse şaşırmayın. :)

codblackops2

codblackops2

Üye

:sahan: wp8 ile yepyeni bir kimlik kazandı :) zaman gösterecek herşeyi bakalım bakalım..

Türe

Türe

Üye
Süleyman vasat değilde tanınmış uygulamalar.Her zaman her kullanıcının elinde bulundurduğu bir çoğu bu bıkkınlığa yol alçar bir nevi insana basitleştirilmiş görünüm olarak göze batar.Senin batsettiğin Asphalt ise buna güzel bir değinim noktası.Boş geçirmektense zamana oynayarak gelişime odaklanmak bu işin seyri böyledir.Wp8 daha öncesi ise bilgisayar olarak metro geçişe önem vermesiydi.Bu yoğunlukda ilk deneyimlerini fazlasıyla bocaladılar.Şu anda Macro'nun bir rakip olmadığı zamanda,kafasının rahat olduğu bir zamanda bunun üzerine değer katan satım,ve tutum ele alındığında tabi en önemli olan Windows uzmanlarının,Nokıa uzmanlarıyla kaynaşımı uygulamaların tüm geride kalanlara sağlam bir tokat atacağı garanti yanıdır.Nasıl beyindeki hücreyle boy ölçülmüyorsa uygulama sayısıyla da sistem ölçülmez.100'e bakarım 100'ü sağlam 1000'e bakarım 100'ü sağlam hangisi makul ? :)

Sayisiyla olcmem zaten kalitesi yeter androidde var da noluyor yine yarisi bos . Ama wp da goze carpan adam akilli uygulama sayisi 10 da 1 ya da 2

Türe

Türe

Üye
Ha bir de abi ben orda markete vasat demedim gelisimine vasat dedim

Kerim.

Kerim.

Üye

1650 liraya telefon alip asphalt 5 oynamak ne koyar insana:ehe

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
SilentOne

SilentOne

Üye
1650 liraya telefon alip asphalt 5 oynamak ne koyar insana:ehe
adam haklı walla aspalt 7 oynamak temple run 2 oynamamak hele hele nova 3 modern combat 4 ü multi oynamamk nasılda koyar adama

Türe

Türe

Üye

Orasını bilemeyecegim :pro2: ayrıca bi wp7 çıktı sonra wp8 geldi.:hmmm çokta eski değil geçmişi.

- - - Eklendi - - -

:d:

Di mi sadece 8 senelik :)

Gelişim

2004 yılında başlamış olan ve Windows Mobile serisinin bir güncellemesi olarak geliştirilen Photon kod adlı sürümün geliştirilme süreci çok yavaş olduğundan iptal edildi. 2008'de, Microsoft Windows Mobile grubunu yeniden bir araya getirdi ve yeni bir işletim sistemi çalışmalarına başlandı. 2009 yılında Windows Phone adıyla duyurulacak olan sistemin geliştirme sürecinde gecikmelerin meydana gelmesi sebebiyle Microsoft bir ara sürüm olarak Windows Mobile 6.5'u geliştirdi ve duyurdu.Windows Phone çok hızlı bir şekilde geliştirildi. Bunun bir sonucu olarak yeniOSeski Windows Mobile uygulamalarıyla uyumlu çalışamıyordu. Microsoft'un Mobil Geliştirici Deneyimi ikinci ürün müdürüLarry Liebermanbunu açıklamak için "Eğer daha fazla zaman ve kaynağımız olsaydı, uyumluluk konusunda bir şeyler yapabilmek için imkanımız olurdu." demiştir. Windows Phone mühendislerinden olan Terry Myerson ise "Stylus'tan uzaklaşıp kapasitif ekranı tercih ettiğimiz ve Windows Phone 7 deneyimi için bazı donanım seçimlerini yaptığımız koşulda Windows Mobile 6.5 uygulamaları uyumluluğunu bitirmek zorundaydık" şeklinde bir açıklamada bulunmuştur.

Türe

Türe

Üye
Windows mobile , wp nin tabanidir.

codblackops2

codblackops2

Üye
biri windows mobile diğeri windows phone :d: geçmişi öyledir ama nokia asıl patlamaları (lumiaları) wp döneminde yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt