Silinen Üye 2392690
Kapalı Hesap
Ha bir de abi ben orda markete vasat demedim gelisimine vasat dedim
Genel olarak ele alalım ve uygulama olarak işin içinden bi çıkalım.10 yada 1-2 demen fazlasıyla aşağılamak olur.Art niyetle algılanabilir bilgiyle toplanmış döküman olmadıkca bu tür girişimlerde bulunma.Kullanan bilir kullanmayanın bu konuda yararı veya zararı tartışması fazla olanaklı ve olumlu olmaz..Tanıdık uygulama var dedim ama bu tamamı anlamına gelmez.Farklı olanları yakalayıp elinde olmayanla kıyas tutsan bu rakam baya bi kabarık olacakdır.Ondan öncesi 125.000 uygulamayı görmüş olamıyacağın gibi derecelendirmek içinde çok ama çok erken.En azından aylarını feda etmelisin ki rakamlarının kayda değerliliği tartışılmasın.
geçmişi öyledir ama nokia asıl patlamaları (lumiaları) wp döneminde yaptı.

Wp8 kullanan biri değilim işin seyri bizim odak noktayı bilmemiz için yeterli bir delile sahip olmadığımızı gösterir.Konu aktarımları olsada insan elinde görmedikce ve tatmadıkca tüm kararlar zayıf ve kuşkulu kalır.O nedenle aşağılamak veya yerden yere vurmak,yada yukarılara çıkarmak kimseye katkı payı vermez.Hedefimde olan yalnızca sana emeği tamamıyla göstermek.Özet yanıTaraftarlık ırkçı bir tutumdur.Olanı değerlendir sonrası mühim değil.