Sizce 2014'ün En Popüler OS'u Hangisi Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi

• İOS

Kullanılan: 4 12.5%
  • Android

Kullanılan: 14 43.8%
  • Windows Phone

Kullanılan: 12 37.5%
  • Diğer(Symbian-Blackberry OS vs.)

Kullanılan: 2 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Ha bir de abi ben orda markete vasat demedim gelisimine vasat dedim

Genel olarak ele alalım ve uygulama olarak işin içinden bi çıkalım.10 yada 1-2 demen fazlasıyla aşağılamak olur.Art niyetle algılanabilir bilgiyle toplanmış döküman olmadıkca bu tür girişimlerde bulunma.Kullanan bilir kullanmayanın bu konuda yararı veya zararı tartışması fazla olanaklı ve olumlu olmaz..Tanıdık uygulama var dedim ama bu tamamı anlamına gelmez.Farklı olanları yakalayıp elinde olmayanla kıyas tutsan bu rakam baya bi kabarık olacakdır.Ondan öncesi 125.000 uygulamayı görmüş olamıyacağın gibi derecelendirmek içinde çok ama çok erken.En azından aylarını feda etmelisin ki rakamlarının kayda değerliliği tartışılmasın.

Türe

Türe

Üye
Genel olarak ele alalım ve uygulama olarak işin içinden bi çıkalım.10 yada 1-2 demen fazlasıyla aşağılamak olur.Art niyetle algılanabilir bilgiyle toplanmış döküman olmadıkca bu tür girişimlerde bulunma.Kullanan bilir kullanmayanın bu konuda yararı veya zararı tartışması fazla olanaklı ve olumlu olmaz..Tanıdık uygulama var dedim ama bu tamamı anlamına gelmez.Farklı olanları yakalayıp elinde olmayanla kıyas tutsan bu rakam baya bi kabarık olacakdır.Ondan öncesi 125.000 uygulamayı görmüş olamıyacağın gibi derecelendirmek içinde çok ama çok erken.En azından aylarını feda etmelisin ki rakamlarının kayda değerliliği tartışılmasın.

Marketlerde dolanmak bunu edinmek icin yeterli sanirim abi. App store da 10 dk dolaniyorum 10-15 uygulama indirip geri çıkıyorum. Wp store da gorebildigm ekstra seyler yok. Htta gunluk ihtiyaclar dahi yok bazen

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Marketlerde dolanmak bunu edinmek icin yeterli sanirim abi. App store da 10 dk dolaniyorum 10-15 uygulama indirip geri çıkıyorum. Wp store da gorebildigm ekstra seyler yok. Htta gunluk ihtiyaclar dahi yok bazen

Bir gerçek vardır ki her insan gibi sende bunun farkındasın.Marketde genellikle fazlasıyla ilgi gören ve tutulan uygulamalar ön planda bu toplumun kararı ama sana hitap eden anlamına gelmez.Sana görünenler eminim ki bunlardan ibaret.Senin yapacağın iş gündemde olmayan varolanı,sağlam ve etkili uygulamayı gün yüzüne çıkarmak.Herkez bir değildir bu durumda benim vardığım neticeyle senin ki bir değil ve olmıyacağına göre en azından bir kuşkuyla bu deneyime atlamak isterdim yerinde olsam :)Wp8 kullanan biri değilim işin seyri bizim odak noktayı bilmemiz için yeterli bir delile sahip olmadığımızı gösterir.Konu aktarımları olsada insan elinde görmedikce ve tatmadıkca tüm kararlar zayıf ve kuşkulu kalır.O nedenle aşağılamak veya yerden yere vurmak,yada yukarılara çıkarmak kimseye katkı payı vermez.Hedefimde olan yalnızca sana emeği tamamıyla göstermek.Özet yanıTaraftarlık ırkçı bir tutumdur.Olanı değerlendir sonrası mühim değil.

Türe

Türe

Üye
Abi cok uzun yazıyorsun :hmmm ben gündemdekileri indirmiyorum onlar zaten var arastiriyorum da neyse bu boyle uzar gider

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ios 7 de ev ekranı gelirse ve akabininde widget'lar gerçekten apple büyük bir eksikliği gidermiş olacak

Türe

Türe

Üye
ios 7 de ev ekranı gelirse ve akabininde widget'lar gerçekten apple büyük bir eksikliği gidermiş olacak

bana kalırsa ev ekranı - menü ayrımı hiçbir zaman olmaz . Nedeni ise apple sadelikten kazanıyor bu yüzden yapmak istemeyeceklerdir büyük ihtimalle ama widget olsa süper olurdu

ozakin70

ozakin70

Üye
android çünkü bir çok firma kullanmaya başladı ve artık herkes biliyor yani piyasa yaptı adamlar çeşitte çok niye patlama yapmasın

Placebo-

Placebo-

Üye
Wpnin, 8 yıllık sistem olduğu doğrudur ancak wp 8, 6 aylık sistemdir. Dikkatinizi çekerim Wp 8, wp 7'nin yükseltilmiş hali değil tam aksine yeniden yazılmış şeklidir. Ayrıca Asphalt 5 oynanabilir ama bir süreliğine sonuç olarak wp'ye nova 3, most wanted asphalt 7 geleceği resmi oalrak onaylandı. Kullanıcılar bunu bildikleri için hiç te pişman olmuyorlar aldıkları telefondan. Marketin 10 da 1i yada 2si gerekli uygulama diyen arkadaşa uygulama bölümünü açıp saymasını rica ediyorum. Hatta ben yardımcı olayım hangileri gereksiz bunların?

Kerim.

Kerim.

Üye
Wpnin, 8 yıllık sistem olduğu doğrudur ancak wp 8, 6 aylık sistemdir. Dikkatinizi çekerim Wp 8, wp 7'nin yükseltilmiş hali değil tam aksine yeniden yazılmış şeklidir. Ayrıca Asphalt 5 oynanabilir ama bir süreliğine sonuç olarak wp'ye nova 3, most wanted asphalt 7 geleceği resmi oalrak onaylandı. Kullanıcılar bunu bildikleri için hiç te pişman olmuyorlar aldıkları telefondan. Marketin 10 da 1i yada 2si gerekli uygulama diyen arkadaşa uygulama bölümünü açıp saymasını rica ediyorum. Hatta ben yardımcı olayım hangileri gereksiz bunların?

Siz daha o oyunlari beklerken biz o oyunlari bitirdik:ehe

Türe

Türe

Üye
6 aylıkmış. 2004 ' ten beri bu kadar gelişebilmiş ki yeni ekosistem adı altında çıkarıldı.

codblackops2

codblackops2

Üye
6 aylıkmış. 2004 ' ten beri bu kadar gelişebilmiş ki yeni ekosistem adı altında çıkarıldı.

Wp7 gelene dek kimse yüzüne bakmamış demek ki :) wp7 ile yeni bir kimlik yarattığını tekrar söylüyorum :D

enterneoll

enterneoll

Üye
Android devam edicek ve IOS 2. olur ama 3. lük wp veya Blackberry

Placebo-

Placebo-

Üye
Yok anlamamakta ısrar ediyor. Wp 8, 6 aylık arkadaşım. Dikkat ettiysen wp7 ile aynı kerneli kullanmıyorlar. Tamamen 7den bağımsız yaratılmış bir sistem wp8. Zaten onun için Wp7 olan telefonlar Wp8'e yükseltilemiyor.

meme4

meme4

Üye
1)İos
2)Windows Phone
3)Android
4)Symbian
5)Bada
6)Java
7)Meego
8)blackberry os

Sıralama bu olacak ios çok gelişmiş bir sistem kullananlar çok memnun kişileştirme sıkıntısı dışında buda ios 7 ile çözülecek.Windows Phone u yazılım devi Microsoft üretti bu yüzden pazar payı çok artacak ben arayüzünü hiç beğenmedim ama android symbian bada java blackberry os kullanıcılarının çoğu windows phone geçecek. Android Google tarafından geliştirilmiş bir türlü stabilitesi tam olarak sağlanamamış çok yüksek donanım isteyen buda doğru orantılı olarak şarj süresini kısaltan bir durum olduğu için 3 sırada yer alacak aslında 3 sıra bile fazla dahada aşağı inmesi lazım androidin ama android açık kaynak kodlu ve dağıtımı kullanımı ücretsiz olduğundan çinli üreticiler lg vb bu süreden sonra işletim sistemi çıkartamayacağına göre androide devam edecek. Symbian benim şuan kullandığım yazılım, gayet başarılı ama destek bitti, 2015 e kadar nokia stoktaki symbian telefonları eritemesse 4.sırada yer alacak. Bada samsung un geliştirmediği ama bir yandan da kenara bırakmadığı kendini güvene aldığı bir sistem bada 2.0 gayet başarılı ama symbianda da gördüğümüz desteğin bir anlamda kesildiği için 5 sırada yer alacak.Java işletim sistemi diye geçmeyin çin pazarında satılan telefonların büyük çoğunluğunu java işletim sistemi oluşturuyor bu yüzden 6 sırada olacak. Meego süper bir sistem ben hayatımda bu kadar güzel açık kaynak kodlu mobil işletim sistemi görmedim nokia yine hata yaptı ve işletim sistemi ile kullanıcılarını yarı yolda bıraktı bu yüzden 7 sırada olacak bu sistem,blackberry kendi ürettiği ve telefonlarında kullandığı blackberry os gerçekten güzel ama cihaz sürekli internete bağlı kalması lazım yoksa sistem ölü gibi kalıyor ne oyun ne uygulama desteği var adam akıllı bu yüzden çok az satılan sadece iş adamlarının kullanacağı bir telefon olacak bu yüzden 8 sırada olacak.Benim tahminim bunlar :D

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve Placebo-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt