Sizce 2014'ün En Popüler OS'u Hangisi Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi

• İOS

Kullanılan: 4 12.5%
  • Android

Kullanılan: 14 43.8%
  • Windows Phone

Kullanılan: 12 37.5%
  • Diğer(Symbian-Blackberry OS vs.)

Kullanılan: 2 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Sizce 2014'ün En Popüler OS'u Hangisi Olur ?
Bence kesinlikle İOS olur.Çünkü artık çoğu kişi Android'in kişiselleştirildiğinden alıyor.İOS 7 ve İphone 5s(The New İPhone'da olabilir) Widget ve desteği ile geliyor ve çok havalı.Ayrıca plastik kasa ile çıkacak olan İphone'larda epey ilgi görür.En geç 2016'ya Android'in sonu Symbian gibi olacak.WP ise halen gelişme aşamasında olacağından Apple'da bir zamanların Nokia'sı olacak :)

MrTech

MrTech

Üye
Bence kesinlikle İOS olur.Çünkü artık çoğu kişi Android'in kişiselleştirildiğinden alıyor.İOS 7 ve İphone 5s(The New İPhone'da olabilir) Widget ve desteği ile geliyor ve çok havalı.Ayrıca plastik kasa ile çıkacak olan İphone'larda epey ilgi görür.En geç 2016'ya Android'in sonu Symbian gibi olacak.WP ise halen gelişme aşamasında olacağından Apple'da bir zamanların Nokia'sı olacak :)

Hiçbirine katılmıyorum.

Türe

Türe

Üye
iOS 7 için o sadece bir konsept. Ama yaparlarsa milletin dırdırını ettiği bazı şeyler azalmış olur. Ve bence çok daha iyi olur. :oke: Android sistemi sömürdüğü sürece aynı kalacak :zzz:

caglar b

caglar b

Üye
bikaç widget koyunca lider olunsaydı symbian hala yaşıyor olurdu. ios zaten stabilite canavarı gelişmesi gereken iphone

Türe

Türe

Üye
Wp zaten vasat |-) Uygulama marketi düzelmeden iflah olmaz. :oke:

- - - Eklendi - - -

bikaç widget koyunca lider olunsaydı symbian hala yaşıyor olurdu. ios zaten stabilite canavarı gelişmesi gereken iphone

daha nesi gelişecek ? canavar gibi zaten ? 1 ghz le s3 ten hızlı.

alenkolik

alenkolik

Üye
Tarih bile vermiş 2016 androidin sonuymuş. Eyyy kãhin elimizdeki android cihazlardan ne zaman kurtulalim ve ne alalim. Gelecekten haber ver bizlere :kahve:

larten123

larten123

Üye
Tarih bile vermiş 2016 androidin sonuymuş. Eyyy kãhin elimizdeki android cihazlardan ne zaman kurtulalim ve ne alalim. Gelecekten haber ver bizlere :kahve:

:kıskıs:
kusura bakma ama ben de herkes gıbı katılmıyorum sana cok ıddaalı konusmussun

MaxipmaN

Üye
Sosis gibi tasarım yaptığı sürece apple bi halt yiyemez

Placebo-

Placebo-

Üye
İlgili kişilere duyurulur. Oyun fazla oynamıyorsanız Wp hiç de vasat değil efenim. Bakınız: Wp'deki sosyal ağ entegrasyonu hiç bir sistemde yok. Nediyoruz o halde: "Kullanan daha iyi bilir"

Sonradan gelen pişmanlığın editi: Uygulamalarla çok eğlenceli vakit geçirmeniz bunun cabası. Telefonu tek sosyal ağ olarak görmemek gerek.

Edit 2: Kendinize pay çıkarıp atlamazsanız memnun olurumm "Öznel" görüşümdür zira.

phasan

phasan

Üye
Apple guzel

Türe

Türe

Üye
İlgili kişilere duyurulur. Oyun fazla oynamıyorsanız Wp hiç de vasat değil efenim. Bakınız: Wp'deki sosyal ağ entegrasyonu hiç bir sistemde yok. Nediyoruz o halde: "Kullanan daha iyi bilir"

Sonradan gelen pişmanlığın editi: Uygulamalarla çok eğlenceli vakit geçirmeniz bunun cabası. Telefonu tek sosyal ağ olarak görmemek gerek.

Edit 2: Kendinize pay çıkarıp atlamazsanız memnun olurumm "Öznel" görüşümdür zira.

Çamur atmana gerek yok ciğerim insan gibi görüş belirtene her zaman açığız.

Sosyal Ağ entegrasyonu beni pek ilgilendirmiyor şahsen uygulamalar daha önemli "öznel" görüşüm zira.

Kerim.

Kerim.

Üye

Uygulama ve oyun daha onemliyse?
Pardon ozur dilerim.o senin oznel gorusundu zira:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Benim 2016 teorim soyle wp iyice yukselecek ios her zamanki gibi olacak tizen gelismeye baslayacak ve androidin sonu yavas yavas gelmeye baslayacak ben gecen yil da aynisini soyluyordum wp teorim zaten tuttu hem uygulama sayisi artiyor hem de insanlar eskisi gibi nokiayi tercih etmeye basladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt