Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siz siz olun ptt korgo kullanmayın
Sponsorlu Bağlantılar
Van Hohenheim
Üye
Konu Sahibi
siz siz olun ptt korgo kullanmayın
çok yavaş bir kargo ürün alıyorsun 1 haftada eline geçiyor sırf ucuz diye geç teslimat yapıyorlar.
E sen de sırf ucuz diye neden ptt kargo ya başvuruyorsun ? kendi ağzınla söylüyorsun. eğer daha hızlı bir hizmet istiyorsan daha fazla para koyup diğer kargo şirketlerinden işini hallet.
E sen de sırf ucuz diye neden ptt kargo ya başvuruyorsun ? kendi ağzınla söylüyorsun. eğer daha hızlı bir hizmet istiyorsan daha fazla para koyup diğer kargo şirketlerinden işini hallet.
Sen beni yanlış anladın ben internetten ürün aldım adam ptt kargoya vermiş ve 3 gün oldu ürün elimde değil
haydaravısyon
Üye
teslimatın geç olması bir aracı dolduracak kadar paketin bulunmamasından kaynaklanıyordur
bu nun önüne geçmek için ptt kargo daha çok kişi tercih etmesi gerekir
teslimatın geç olması bir aracı dolduracak kadar paketin bulunmamasından kaynaklanıyordur
Evet katiliyorum sana cokk yavas is yapiyorlar bende internetten bi urun almistim ptt kargo ile ama 50kmlik yoldan 10gunde getirdiler heralde nostalji falan yapip bisikletle getirdiler