siz olsanız takas edermisiniz galaxy s3 ile iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi

skype kontorlu yaw :D yada wlm yada yaho iyidir :D...4s'te mi önkamera karıncalı? gülerim :)
telefonu alırsam kapagı kım hedıye edıyor okadar alın dedınız ee kım hayırlı olsun kapagı yolluyor ondna haber verın :aha:

Matador03

Matador03

Üye
iPhone 4s alıcam sanırım yakında (telefon bölümüme ve imzama bakmayın üşendiğim için değiştirmedim :D ) alınca da cep telefonları genel bölümüne online chatlesme konusu açacam millet ıd alsın konuşsun oh mis :D biri benden önce yaparsa hakkımı helal etmem ona göre :hih:

- - - Eklendi - - -

telefonu alırsam kapagı kım hedıye edıyor okadar alın dedınız ee kım hayırlı olsun kapagı yolluyor ondna haber verın :aha:

bende 6 tane kap var birini yollarım gerçi iphone 4 kabı ama olsun :ehe

15097

15097

Üye
iPhone 4s alıcam sanırım yakında (telefon bölümüme ve imzama bakmayın üşendiğim için değiştirmedim :D ) alınca da cep telefonları genel bölümüne online chatlesme konusu açacam millet ıd alsın konuşsun oh mis :D biri benden önce yaparsa hakkımı helal etmem ona göre :hih:

- - - Eklendi - - -

buldummm buuuldduuum iMessage'dan konusuruz beles sms :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

eyw kardesım benım dusunmen yeter =) ama sunada hayır demem hani =))

sataer

Üye
yalnız konu acayip dağıldı.

Matador03

Matador03

Üye
off hacı naptın ya içim gitti kabaa :(

Konuyu dağıtanı zopalıyorum artık (!) sopa:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
off hacı naptın ya içim gitti kabaa :(

Konuyu dağıtanı zopalıyorum artık (!) sopa:
aynen bu kapagı alayım 150 tlnın 6 yurosuna :aha: karar verlmıstır ıphone 4s te karar verılmıstır hadı hayırlısı =)

- - - Eklendi - - -

zincir baglarım bı ucuna cıhazın otekı ucunuda koluma ole gezerız ya =)

15097

15097

Üye
Matador03

Matador03

Üye
Ya getirtebilir miyiz gerçekten çok beğendim ben :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesım :) agzındanda bal damlıyor yaw vllaha calınırsa sendne bılırım bılgıne =))

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Konu dağılmış gene :D bu gece birimiz uyarı alacak :D

Matador03

Matador03

Üye
Durun hemen Google Amca'ya sorup geliyorum :koş:

Üst Alt