siz olsanız hangi modeli alırsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aracın motor seçenekleri nedir acaba?

benzinli , dizel, otomatik veya manuel ?

Dizel ise 1.3 cdti corsa tavsiye ederim,
Benzinli ise, 1.2 tsi ibiza.

Tabi burada bütçenizde önemli. Ibıza cupra veya bocanegro da apayrıdır ama :)

dizel alacağım ibiza siyah gözüme kestirdim babamda yardım edecek allaaah :aha: 1.2 105 bg ben en fazla 35 36 verebilirim babamında yardımıyla bu arada bocanegro 80 bin lira :dry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dizel alacağım ibiza siyah gözüme kestirdim babamda yardım edecek allaaah :aha: 1.2 105 bg ben en fazla 35 36 verebilirim babamında yardımıyla bu arada bocanegro 80 bin lira :dry:
Seat teknoloji ve tasarım bakımından kendini çok geliştirdi. İbiza görsel olarak gerçekten güzel araç hayırlı olsun derim.

Bocanegra bence tasarım harikası, motor gücü Volk Wagen grubu’na ait bir motorun sergilediği performansa sahip bir araç, vites kutusu tartışılmaz bile yani kısaca bu arabayı almamak için tek sebep paranızın yetmemesi olabilir.

Jitou

Jitou

Üye
:ehe

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
seat leon 1.4 fr al :) beyaz hatta :naughty: eskı kasadan alcam dıyorsan cupra derım bulabılırsen ama :) sundugun seceneklerde bence en makul olanı seat

MaxipmaN

Üye
seatı kafadan ele plastik kalitesi berbat

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
seatı kafadan ele plastik kalitesi berbat

hyundaı demıorm seat dıorum :) o kadarda kotu degıl leon cupra o kadarda berbat durmuyor hanı :)

arkadas demıssın kı opel corsa seat ibiza renault clio peugeot 206 ha bide fiat punto yanı kucuk sınıf araclara bakıyorsun bıde colt czt ye bak derım tek kapı olması sorunmu yada benzınlı olması dızel mı ıstıyorsun ıstedıgın seceneklerı soylesen daha cok onerı soyleyebılırız sana hem senın yorumun olmadıgı bılmedıgın araclarıda ogrenmıs olursun boylelıkle ama dersen benım seceneklerım arasından olsun dıye o zaman dıyorumkı corsa ( seceneklerde hıc begendıgım arac yok cok dusundum hangısını yazıyım dıe) ama cupra candır derım bak ona bır

seat vw gurubunun bunu bılıyoruz motoru ıse aynı tsi motor 1.4 tsi fr

buda cupra 1.8 cıft turbolu 240 hp olması lazım

ama resımlerdekı arabayı begendıysen serkan abının arabası satmıyor adam soleyım :D :D orjınal ABT yazılımlı nadır cupralardan

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
dizel seat ibiza alacağım (h)

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
dizel seat ibiza alacağım (h)

:D aklını celemedık cupraya bak ya :D resımlerde koyduk ama seat iyidir ya dizele yabancıyım ama sımdıden hayırlı olsun :) aldıgında bı resım felan koy bakalm araca :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt