siz olsanız hangi modeli alırsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
siz olsanız hangi modeli alırsınız ?
opel corsa seat ibiza renault clio peugeot 206 ha bide fiat punto evo araba almayı düşünüyorum da kullananlar varsa yardım edebilirmi 0 alacağım 2 el değil 2 el bi seat leon da alabilirim

clawiss

clawiss

Üye
seat ibizayı tavsiye ederim :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
En son hatırladığım doblo mu connect mi ne arıyordun :D
Şimdi küçük arabalara bakıyorsun : )

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
opel corsa 3 yıl bindim taş gibi araba kardeşim

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
En son hatırladığım doblo mu connect mi ne arıyordun :D
Şimdi küçük arabalara bakıyorsun : )

evet o konuyu babam için açmıştım kendine aldı yani benim gibi benden fırsat buldukça alıp geziyor da ikisinide değil renault kangoo aldı :) bana ticari gitmez diye düşündüm :hmmm

- - - Eklendi - - -

seat ibizayı tavsiye ederim :)

ya ibiza yada 2 el temiz leon leonlara modifiye giderrr :islik

- - - Eklendi - - -

opel corsa 3 yıl bindim taş gibi araba kardeşim

opel corsa yenileri güzel dizel 1.3 düşünüyorum ama oda küçük motoru var :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
opel corsa yenileri güzel dizel 1.3 düşünüyorum ama oda küçük motoru var :hmmm
Performans olarak çok iyi bir araç, bi depo yakıt ile 950 - 1050 km arası yol yapıyor. Tabi bu kullanıma göre değişiyor, şahsen ben 1,6 opel astra kullanıyorum cidden corsa'nın verdiği tat yok arabada. :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Performans olarak çok iyi bir araç, bi depo yakıt ile 950 - 1050 km arası yol yapıyor. Tabi bu kullanıma göre değişiyor, şahsen ben 1,6 opel astra kullanıyorum cidden corsa'nın verdiği tat yok arabada. :(

rampada falan tıkanmaz dimi diyolar araba alacaksan 1.5 üstü al kafam karıştı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
__xXx__

__xXx__

Üye
hocam benden sana tavsiye 1.6 dizel fiesta almandır şehir içi 100 km de 17 lira yakan bi araba
corsanın motoru küçük ibiza da ve ikinci el düşündüğün leon da yedek parça pahalıdır hatırlatırım ben geçen sene konusunu açmıştım leon aldım diye leonlar iyi de yakıyor bunu göz önünde bulundurun 206 ile clioda fiziksel olarak çok güçsüz arabalar hele clio çok dandik o konuda daha 2 gün evvel bi clio ile bi bmw nin kafa kafaya vermiş halini gördüm bmw yi tahmin edersiniz pek bişi yoktu clionun ise önünde pek bişi yoktu bişi kalmamıştı

R.A.M

R.A.M

Üye
clio ve corsa'yı ele bence uzun yol yapacaksan neden dersen b sınıfı araçlar konforu tatmin etmez birde 0 alırsan bugün 25e alırsın yarın 15e satarsın, 206ya binmedim bilemiyorum seat ibizda öyle ama punto evoyu al derim birde start stop özelligi olursa tadından yenmez :) çünkü depn başına 3-4l varan yakıt tasarrufu sağlıyo konforuda süper satarkende üzmez seni.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
hocam benden sana tavsiye 1.6 dizel fiesta almandır şehir içi 100 km de 17 lira yakan bi araba
corsanın motoru küçük ibiza da ve ikinci el düşündüğün leon da yedek parça pahalıdır hatırlatırım ben geçen sene konusunu açmıştım leon aldım diye leonlar iyi de yakıyor bunu göz önünde bulundurun 206 ile clioda fiziksel olarak çok güçsüz arabalar hele clio çok dandik o konuda daha 2 gün evvel bi clio ile bi bmw nin kafa kafaya vermiş halini gördüm bmw yi tahmin edersiniz pek bişi yoktu clionun ise önünde pek bişi yoktu bişi kalmamıştı

iyi hoş demişinde 1.6 fiesta 48 binlira :hmmm

- - - Eklendi - - -

clio ve corsa'yı ele bence uzun yol yapacaksan neden dersen b sınıfı araçlar konforu tatmin etmez birde 0 alırsan bugün 25e alırsın yarın 15e satarsın, 206ya binmedim bilemiyorum seat ibizda öyle ama punto evoyu al derim birde start stop özelligi olursa tadından yenmez :) çünkü depn başına 3-4l varan yakıt tasarrufu sağlıyo konforuda süper satarkende üzmez seni.

grande punto evolar güzel hoşuma gidiyor onlar farları çok hoşuma gidiyor

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş ben konfor suruluşu rahat olsun dersen volkswagen caddy 1.9 105bg veya transpoter 2.0 140bg vala hoşuma gıdıyo bu 2araba eger hz ıstıyosan eskıden 2008mdel 2.0 140lk pasat vardı bızde manyak arabaydı 230vurmuştu babm. Veya renonun arabalara bak haff oturaksz oldugundan çok çabuk patı kayma vs. Oluyo hz olarakda idir galiba.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Gökhan,spor bir sürüş ve biraz da konfor istiyorsan Ibiza derim.2006 model yukarısı olsun.
Ama Söylediklerinin arasında Opel de var.Sürüş keyfi veren bir marka kesinlikle.Ama ben yine yukardakini diyorum : )

jackalmami

jackalmami

Üye
ne işin var onlarla alacaksan civic ya da corolla al. Japonlar çok sağlam araba yapıyorlar. ömür boyu binersin :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben konfor suruluşu rahat olsun dersen volkswagen caddy 1.9 105bg veya transpoter 2.0 140bg vala hoşuma gıdıyo bu 2araba eger hz ıstıyosan eskıden 2008mdel 2.0 140lk pasat vardı bızde manyak arabaydı 230vurmuştu babm. Veya renonun arabalara bak haff oturaksz oldugundan çok çabuk patı kayma vs. Oluyo hz olarakda idir galiba.

ticari var zaten renault kangoo var 2012 ticari bana gitmez

- - - Eklendi - - -

Gökhan,spor bir sürüş ve biraz da konfor istiyorsan Ibiza derim.2006 model yukarısı olsun.
Ama Söylediklerinin arasında Opel de var.Sürüş keyfi veren bir marka kesinlikle.Ama ben yine yukardakini diyorum : )

2012 ibizalar çok hoş araba ya 1.2 105 bg dgs 38 binlira (h) çok hoş araba ama kararsız kaldım yeni opel corsalarda güzel yeni renault clio da öyle :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Renault:P:

Opel :op:

Seat:aha:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlısı olsun Gökhan

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Aracın motor seçenekleri nedir acaba?

benzinli , dizel, otomatik veya manuel ?

Dizel ise 1.3 cdti corsa tavsiye ederim,
Benzinli ise, 1.2 tsi ibiza.

Tabi burada bütçenizde önemli. Ibıza cupra veya bocanegro da apayrıdır ama :)

• Beğen

Üst Alt