<div class='quotetop'>(msw @ Mar 20 2006, 03:29 AM) [post=301283]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Forumun geneline bakıyorum da baya aktifliğini kaybetmeye başladı üstelik konu dışı deneme mesajları konularına yoğunluk arttı ... şimdi gelelim benim sitenin yararına olacak olan önerime ...
Benim düşüncem sitede yararlı olabilecek pc donanım yazılım teknoloji vs... forumlarına ayrı ayrı co.mod alınmasıdır ve bu kişilerin burada yararlı bilgiler verip üyelere yardımcı olmaları yönündedir.
[/b][/quote]
Büyük Forum sitelerinde bile zaman zaman duraksamaların yaşanıyor olması doğaldır.Sebebine gelince Bu teknoloji her saat başı değişen veya her gün değişen bir bir durum değildir ki konular daima 24 saat canlı kalsın.
Üreticiler en son çıkan ürünün bir sonraki versionunu icat etmek için kollarını sıvadığında bu en az 3 ay gibi bir zaman geçmesi demektir ki bu 3 ay gibi bir zaman da tüketicilerin çıkan ürünü denemesi artı ve eksilerinin yorumlanması zamanıdır.Ürünlerin artı ve eksileri paylaşımı bittiğinde ise Forumlarda Konu dışı bilgiler buna ek yardımcı olarak devreye girer.Bizim sitede d aynı durum söz konusudur.Bizler de isteriz ki 24 saat Mobil konuşulsun Teknoloji tartışılsın bilgiler alınıp verilsin vs vs ama bunun olması da mümkün görünmüyor.Bu konulara yönetici alınması meselesine gelince...Bu konularda ( Teknoloji,PC donanım,Uydu vs) kendine güvenen varsa veya bildiğiniz arkadaşlar bizlere PM den ulaşın gerekli değerlendirmeleri yaparız şüpheniz olmasın.Teşekkürler...