sitede msn deki gibi titreşim olsa ama......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
sitede msn deki gibi titreşim olsa ama......
arkadaşlar sitede msn deki gibi titreşim gönderilebilse yani konuya bir yorum yazdığımızda konu sahibine titreşim göndererek onu uyarabilsek.ama bu sistemi kullanıcının isteğine bağlı olarak aktif veya pasif hale getirilebilse. bu sitede belki karışıklık yaratabilir ama sadece bir öneri. tabi çok fazla ince düşünmeden bu öneriyi yapmış ta olabilirim.eğer öyle olduysa şimdiden özür dilerim.:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: isamusayunus

crazysezer

crazysezer

Üye
face deki dürt gibi bişi mi :oke:

Bora

Bora

Üye
Dusunceniz için teşekkürler ancak Fazla labale olur gibime geliyor.ayrıca zaten kisinin profiline '' bak buraya yanıt yazdim'' gibi seyler yazabiliyoruz.diğer arkadaşların yorumlarına bakalım ancak olması kanımca gereksiz.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Dusunceniz için teşekkürler ancak Fazla labale olur gibime geliyor.ayrıca zaten kisinin profiline '' bak buraya yanıt yazdim'' gibi seyler yazabiliyoruz.diğer arkadaşların yorumlarına bakalım ancak olması gereksiz.

evet böyle istem dışı olaylara sebebiyet verebilir haklısınız. dediğim gibi sadece bir öneri.:bigstar:

Odysseus

Odysseus

Üye
Maxicep kullanırken size tavslyem mail boxunuzu da acık tutmanız. Cunku zaten actıgınız yada abone oldugunuz konulara yazılan yeni mesajlar mail boxunuza otomatik olarak dusuyor. Bu sekilde bilgilendirmek daha mantıklı.

Oneriniz ve ilginiz icin tesekkurler.

Bora

Bora

Üye
Aslında söylediğiniz fikri birdaha düşündüm;

butonunun yanına kişiyi dürt yazan bir buton koyulsa nasıl olur acaba:hmmmBuna basıldığındada şu kişi sizi dürttü diye dürttüğümüz kişiye bir pm yollansa. Diğer arkadaşların yorumlarına bakalım...
İlginiz için tekrar teşekkürler.

aLone

aLone

Üye
biraz gereksiz gibi geldi bana

ALPARS™

ALPARS™

Üye
gereksiz profilini arasıra konu bölümünü tıkla orda ok işaretiyle gösteriyor zaten.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Fikir güzel gibi görünüyor

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ya zaten bu ozellik var illa titreşim ve dürt e gerek yok ben aramadan kendi konularıma giriyorum orada actıgım konulara yorum yapılmassa konu başlıgında ok işareti oluyor konularıma yapılan yorumları takibini cok kolay ve basit bir şeklde yapıyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
Maxicep kullanırken size tavslyem mail boxunuzu da acık tutmanız. Cunku zaten actıgınız yada abone oldugunuz konulara yazılan yeni mesajlar mail boxunuza otomatik olarak dusuyor. Bu sekilde bilgilendirmek daha mantıklı.

Oneriniz ve ilginiz icin tesekkurler.

Mail kutusuna yeni mesaj bildirimi geliyor, bence outlook yada live mail kullanmanız, bu önerdiğiniz özelliğin uygulanması çok güç..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler sadece aklıma geldi sizlerinde fikir ve görüşlerini almak istedim.

Neverex

Üye
Olsa çok güzel olur :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...