evet bunu heryerde duyuyorum:
bi kere SONY ERİCSSON kullanan baska telefon kullanmıyor![]()

dostum haklı olabilirsin ama nokianın uygulama deseği yeter ayrıca sadece tip ve ses demişşin ben katılmıyorum kardeş dediklerine ayrıca benim n73 me de inletiyo sony ericcson kullanmadım ama benim n73 me var ses te süper demiyorum ama ses kalitesinde süper

eğer akustik mdir nedir attıktan sonra telefonun orjinal sesinden fazla çıkıyrsa dikkat et hopörlörünü bozma.ayrıca sony ericcson nokia yı geçemez.nokia nın belli bir pazar payı var ve her sorunun da yeni güncelleme veya uygulamalarla sorunları çözüyorlar.ama bu sony de yok.ayrıca java symbiandan daha özellikli daha iyi olsaydı symbian telfonlar daha pahalı olmaz ve en kaliteli telefonların içine konmazdı.

nokia sadece tutuluyor yoksa kalite bakımından Sony Ericsson la yarışamaz bile ayrıca senn dediğin güncellemeler Sonyde de var onlar da sorunları çözüyr ( gerçi sorun yok ama daha iyi hizmet kalitesi vermek için dielim o zaman )
Sony Ericsson her türlü nokiadan daha ıyıdır nokia da telefon mu beee![]()
forumu gez de sony nin sorunlarını gör.5800 ında var ve her telfonun olacaktır da. ama o sorunları çözmeye uğraşan ve telefnu sattıktan sonra desteğini esirgemeyen bir şirkettir nokia.