Sitede gezerken bir yanıs düşünceyi aydınlatıyım dedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wagh

Üye
Bak Arkadaşım konuyu açmadan belliydi zaten sony fanatigi oldugun.
Bilmeden konuşuyosun.Ben 6 ay W810i kullandım.Yani kafadan sallamadım.Hiç bir yorumumdada sallamam.Biliyosam yazrım bilmiyorsam okurum.
Sen kafana takmışsın sony.Daha ne yazıyım ben buraya.
Xprress kötü diyosun peki sen kulalndınmı.Öle arkadaşımda vardı denedik degil.Birebir kullandınmı.İnce ayr çektinmi.
Mehmet abinin dedigi gibi çin mallarıda çok ses veriyor ama berbat.Önemli olan netlik ve doygunluktur.
Neyse sen yine sony demeye devam et bu msj zaten bu konudaki son msjımdır.
İyi geceler.:lac:
aynen kardeşim bazı sonyciler takmış kafaya sony sony istediğini de yine de vazgeçmez.

Captain

Üye
walkman cıktıgında xpress var mıydı sankı xpressmusıcın en ıyı cep telefonu ne 5800 walkmanların en ıyısı W995 her turlu cakar 5800 a, buradan da nokianın ezıklıgın anlayabılırız ayrıca en ıyı cep telfnları hep Sony Ericsson dan cıkıyor

unforgiven_41

unforgiven_41

Üye
İnadına SONYYY :d piyasanın kralıda w995 aksini soylıyenın alnını karıslarım w995 için herkesı 3 dakkalık saygı durusuna davet edıyorum :p

SilverNitrate

Üye
sony müzik kalitesiyle öne çıkan bir telefon. kulaklıktaki ses kalitesi hiç bir telefonda yok. ve sony'nin kullanılabilir ekolayzırı var. ayrıca nokia gerçekten çok ağır kalıyor sonye göre :)

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
Hala nokia diyen arkadaşlara sesleniyorum 2011 inm yılın telefonu seçilen telefonu biri yazsın buraya da millet boru olsun. Siz varya resmen kullanılıyorsunuz nokia tekeli sizi resmen eziyor ezik kalıyorsunuz. Yok kaliteli yok o yaw ne kalitesi bir n73 aldım arkadaştan takılmalıgına telefonda kamerayı açıcam 10 saniyede kamera açılıyor. Sony de tek tuşa basmana bakar. Kalite ve ses herşey sonydir. Sis sadece göz boyar. Nokia e51 kullandım zamanında lanet olsun nokialara lanet olsuın...........

dj_Selo_x

dj_Selo_x

Üye
arkadaşlar ben bir eski xpress muzik kullanıcısıyım.suan elimde w910i var bende arkadasların dedıgı gıbı dısa verdıgı sesı hıc bır zaman takmam ve arkadasın dedıgı gıbıde kro olarak gorurum ama kulaklık kalitesi olarak walkman gibi değil,ben sony bir kullaklıkla muziği ikisindede denedim ama sony gerek bass ve tiz leri çok farklı ztn sony bu kullaklık olarak çalışır dayımda vivaz var ama dışarı sesı boktan ama kulaklık sesi adama işte bu dedirttiriyor.dediğim gibi kulaklı sesi olarak walkman:oke:(ayrıca sony de acustic de yok suan için (h))

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
Acoustic falan yok mu kardeşim sen uyuyorsun galiba. Sony ayrıca dışarıya sesi veren en iyi telefonlardandır ki nokia yanına yaklaşamaz. Biz kime dert yanıyoruz ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt