Sitede gezerken bir yanıs düşünceyi aydınlatıyım dedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
Sitede gezerken bir yanıs düşünceyi aydınlatıyım dedim
n73 sony ericsson w810 i den fazla ses cıkarıyormuss evet fabrika cıkıslı oyle cıkabılır
gelelim ayrıntıya w81i acoustic güncellemesi yapın bakalım n73 yanında fısıltı gıbı kalmıyormu

sunu düşünün yada suan s500 ve w300 i telefonum var w300i acoustic güncellemesi yaptım ve bir bass sarkısı var n73 e aynı anda acıyoruz n73 yanında hıc duyulmuyor eger yalanım varsa allah carpsın

sokakkta giderken arkadaslar acma sunu dıye kızıyolar cunku cok ses cıkarıyo
hoporlore dokunamıyon yerınden cıkacakmıs gıbı duruyo uzaktan bırı sesını duyunca bu sony erıcssondur dıye bılyo

ayrıca su mantıksız nokıa cılıktan vazgecın nokıa cok ozelılı fakat takoz tipsiz telefon ya ben zaten dunyada te kalmasa nokıa almam nokıa cılar kızacak ama sony ericsson kullanan bir daha vazgecmez
ya herseyını bayılıyorum kullanırken bıle zevk alıyom bir de profeessınal senız yazılım falan atabılıyosanız telkefonunuza neler var neler sony ericssonda

• Beğen
Tepkiler: SilverNitrate ve KaranlıƘ Ƈoƈuq

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum haklı olabilirsin ama nokianın uygulama deseği yeter ayrıca sadece tip ve ses demişşin ben katılmıyorum kardeş dediklerine ayrıca benim n73 me de inletiyo sony ericcson kullanmadım ama benim n73 me var ses te süper demiyorum ama ses kalitesinde süper

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
kardes haklısın zaten ben ozellık olarak bıse demedım herkez dusunce olarak ozgurdur ogle degılmı :D

nokıa cook ozellıklı fakat cok agır sony ericsson java bir tel ama cogu işini karısılıyo ayrıca zaten abı sen sony erıcsson kullanmamısısın ama anlatıyım w810 ses dosyakarını guncele dıgın zaman hıcbır tel duramaz yanında ben de suan w300i var güncel n73 yanında fısılıdıyo dıyorum

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
sony ericcson bence de iyi bir marka ne olursa olsun ama n73 de fısıldıyo demeyin bence sen bi programı nokiana yükleyip te sony ericcsonuna yükleyemedin mi bence burda iş biter.Ben katılmıyorum ve bence en önemli şey uygulama desteğidir ama şunu da söyleyeyim sony ericson da güzel bi telefon kullanmadım ama sizinde dediğiniz gibi iyi

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
kardes .bana bir program sole javası olmayan sana bişe diyimmi sen hiç karsıalstın mı n73 ün java oyunlarda takıldıgına ben cok karsılastım bak ben bı eskı n73 sahıbı olarak konusuyorum sense sadece n73 kullanmıs bırı olarak ama kardes ben sadece dedim nokıa tabıkı ıyı marka sony de iyi ama sony e gereken deger türkiyede yok

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Zaten sen yolda giderken sesini açıp dinliyosan krosundur.Şimdi kızma çünklü ben o tiplere kro derim.
Dışarıya sesin nekadar verdigi önemli degil kulaklıkta gücünü göstermesi önemli.
Dediklerin dogru olabilir.Sonuçta müzik telefonu.Ama xpreslerle karşılaştırılmaz...

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
kardes sony kullanamadıysan emın konusma xpress nedir allah askına yaw walkman varken oyoktu ayrıca krolukla alakası yok dısarı sesın fazla cıkması her zaman buyuk ozellıktır ayrı bır zevktır ayrıca walkman kulaklıkla sen hıc muzık dınledınm ımı bır dınle bakalım nasıl xpress neymıs dıcen bunun yanında

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ayrıca çok ses vermesinden ziyade kaliteli ses vermesidir ona bakarsan çin malları tellere bak nasıl ses çıkarıyor kalite sıfır hepsinden değil ama n73 me çok güzel ve kalite ses veriyor

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
tamam dıcek bıseyım yok walkman ne için cıktı kalıtelı ses ve guzel ses ıcın zaten 2008 ın telı w910 issecıldı nıy e cok kalıtelı ses verıyor diye ayrıca bu artık benımsendı nasıl nokıa mılletın gozunde cok ozellılı gorunuyorsa sony erıcssonda fazla kalıtelıseslı tel olarak gozukuyo

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bak Arkadaşım konuyu açmadan belliydi zaten sony fanatigi oldugun.
Bilmeden konuşuyosun.Ben 6 ay W810i kullandım.Yani kafadan sallamadım.Hiç bir yorumumdada sallamam.Biliyosam yazrım bilmiyorsam okurum.
Sen kafana takmışsın sony.Daha ne yazıyım ben buraya.
Xprress kötü diyosun peki sen kulalndınmı.Öle arkadaşımda vardı denedik degil.Birebir kullandınmı.İnce ayr çektinmi.
Mehmet abinin dedigi gibi çin mallarıda çok ses veriyor ama berbat.Önemli olan netlik ve doygunluktur.
Neyse sen yine sony demeye devam et bu msj zaten bu konudaki son msjımdır.
İyi geceler.:lac:

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler nokia fanatiği de sensin kardes...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
iyi geceler nokia fanatiği de sensin kardes...
Formun her yerine bakabilrsin her zamn her yerde nokia fanatigi olmadıgımı, En iyi en kaliteliyi yapan markayı sevdigimi söylerim.Son msj demiştim ama sen nokia fanatigi diyince yazmak zorunda kaldım.Çünkü o kelimeden nefret ediyorum.Niye fantigi olayımki banamı para kazandırıyor nokia.Parasını verip alıyorum.Bedava dagıtsın fanatigi olayım.: ?

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
kjarde anlasılan sende nokıa fanatiğisin hadi iyi geceler

--------------- Ekleme ---------------

pardon son yazdıgmı yanlslıklaoldı kardes o zaman nokıa dan taraf tutma hatalarını kabullen

ali okangil

ali okangil

Üye
arkadaşlar telefoncular ve millet bi tutturmuş NOKİA diye... oysa bence alakası yok..bende sonyericcson üstüne telefon tanımam..(W88İ) kullanıyorum kalitede mükemmel ..arkadaşımın n73 var joyistikden dolayı tamirciden çıkamıyorki:nono:sony piyasada tutlmuyor ama ÇOOOK kaliteli bi ve güzel tasarımlı telefonları var......SAYGILAR:bye2:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
furkan kardes tuttum seni.
sen benim profile mesaj yazda knusak.burda az adam war böle sen ben gibi.zewk meselesi bu isler.bende Çok ugrastm.istersen bak konularima.
ama genede
I LOVE SONY diyorum.
nokia yahudi mali.arastirin bulursunuz.

haltie

haltie

Üye
ya yine aynı konu arkadaslar isteyen istediği cihazı alır özelliklerine sıralar kabul ama diğer markaları ve kullananları rencide etmez.kural budur ama siz karalama yapıyosunuz demekki sonycilerin bi özeliği bu özellikte büyük ihtimal javadır:kop2:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hay Allah im yaa bölücü müsünüz bırakın isteyen istediğini kullansın ;)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Btö-bölücü telefon öygütü

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
kafamıza nokialar yağacak..2012 DE dünyaya yaklaşan büyük bir taş yaklaşıyormuş genelde zaten hepsi büyük ve hantal çok yavaş yaklasıyormus bu neymiş çocuklar(nokia)

Evinizde kaç artıbir kullanıyorsunuz(S.e tel varken sisteme ne gerek var)
Dövüşe gittiğiniz zaman yanınızda ilk ne bulundurursunuz(babamın takoz nokiasını)

örnekler anlatıyor galiba herrşeyi

kamercan

Üye
abi sonyericsson kullanmayan atıp tutmasın gerçekten dehşet telefonlar estetik bakımından olsun ses bakımından olsun görüntü kalitesi olsun her türlü java yı destekler ve görüntü klitesi müthiş olup takılmaz yani o nedenle bende bir nokia kullanıcı olduğum için eskiden sony ericssonu buldum bu telefonlardan şaşmam bu kadar diyim size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt