Sitede gezerken bir yanıs düşünceyi aydınlatıyım dedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frkn_7_7

Üye
    Konu Sahibi
DÜNYADAKİ TEK TELEFON MARKASI
S.ericsson
Ama takoz markası dolu ortalık saymaya gerek mi var

uMTOku

Üye
nokia göz boyar türkler bakar sony ericsson ne yazk ki demiorm daha iyi bi marka ses konusunda n97 5530 6600 slide w800 w995 sahibiym tabiki w995 kullanıorm nedeni anlatmaya gerek yok kullanan bilir nokia reklam yapar gözleri boyar n97 aldığıma pişman olduğum bi tel istediği kadar güncellemede düzelsede tartşma dersenz kamera nokia iyi netlk anı yakalamada sony çok seste ve kulaklktn netlkte w995 e bakın derm oyun ve program desteği nokia ama yinede sony neden dersenz kullann anlarsnz

Captain

Üye
kardeşim bunun adı SONY tutturmuslar bır nokıa dıye bune, ben symbian kullanıcısıyım xpress music ama SONY ERİCSSON un nokia dan cok daha iyi olduguna kac kez sahıt oldum bıde telefonuma guncelleme yaptım daha da berbat oldu SONY ERİCSSON un arkasında SONY garantisi var ama ben burada ne kadar konussam da bır sey farketmeyecek yine nokia yı savunanlar olucak ben kesinlikle SONY E. alıcam
Bırakın herkes Sony Ericsson almasın o karizma bizde kalsın :) :)

• Beğen
Tepkiler: frkn_7_7
emrah0020

emrah0020

Üye
arkadaslar bende ne zamandır noşıa kullanıyırdum özellikleri var fakat kullanım rahatlıgı yok w810i aldım cok harika gercekten ses olsun diğer özellikler olsun tek sorunu kameraya tam alısamadım ama gercekten cok güzel bi telefon

Captain

Üye
evet bunu heryerde duyuyorum:
bi kere SONY ERİCSSON kullanan baska telefon kullanmıyor :D

Orochi

Orochi

Üye
ellerine sağlık

Perfect!

Üye
sonyericsonuda biliyorum nokia nın verdiğinin yarısını veremiyor sadece ses için değil hem symbian olsun herşeye değer :oke:

--------------- Ekleme ---------------

evet bunu heryerde duyuyorum:
bi kere SONY ERİCSSON kullanan baska telefon kullanmıyor :D

kullanan kullanıyo :ehe

Captain

Üye
bunun adı SONY ERİCSSON :)

mbemurat

mbemurat

Üye
dostum haklı olabilirsin ama nokianın uygulama deseği yeter ayrıca sadece tip ve ses demişşin ben katılmıyorum kardeş dediklerine ayrıca benim n73 me de inletiyo sony ericcson kullanmadım ama benim n73 me var ses te süper demiyorum ama ses kalitesinde süper

zaten ericsson kullanmış olsaydınız,nokiayı telefon diye elinize almazdınız :d:

polat5858

Üye
nokianın bütün tellerinde menu aynı yha gıcık geliyo bana sony kullandım birdaha da vazgecmem ses cam kalitesi yeter sony daaaa :D

hdr...

hdr...

Üye
2 sene sonyerricson kullandım 1 sene samsung daha sonra nokia ya geçtiğimde kendimi cennette gibi hissettim bi daha nokia dışında tel almamaya yemin ettim ;)

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
Nokia farkını 3 harfle söyleyeyim: ".sis"

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
yaaa

artizmine

Üye
Evt se super bende w610i var cok memnunum nokiaların program dısında hicbirseyıni sevmiyorum cok kaba tel yapıyorlar se ise dikkat cekiyor

artizmine

Üye
nokia eziktirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

wagh

Üye
eğer akustik mdir nedir attıktan sonra telefonun orjinal sesinden fazla çıkıyrsa dikkat et hopörlörünü bozma.ayrıca sony ericcson nokia yı geçemez.nokia nın belli bir pazar payı var ve her sorunun da yeni güncelleme veya uygulamalarla sorunları çözüyorlar.ama bu sony de yok.ayrıca java symbiandan daha özellikli daha iyi olsaydı symbian telfonlar daha pahalı olmaz ve en kaliteli telefonların içine konmazdı.

Captain

Üye
eğer akustik mdir nedir attıktan sonra telefonun orjinal sesinden fazla çıkıyrsa dikkat et hopörlörünü bozma.ayrıca sony ericcson nokia yı geçemez.nokia nın belli bir pazar payı var ve her sorunun da yeni güncelleme veya uygulamalarla sorunları çözüyorlar.ama bu sony de yok.ayrıca java symbiandan daha özellikli daha iyi olsaydı symbian telfonlar daha pahalı olmaz ve en kaliteli telefonların içine konmazdı.

nokia sadece tutuluyor yoksa kalite bakımından Sony Ericsson la yarışamaz bile ayrıca senn dediğin güncellemeler Sonyde de var onlar da sorunları çözüyr ( gerçi sorun yok ama daha iyi hizmet kalitesi vermek için dielim o zaman )
Sony Ericsson her türlü nokiadan daha ıyıdır nokia da telefon mu beee :ehe:ehe:ehe

wagh

Üye
nokia sadece tutuluyor yoksa kalite bakımından Sony Ericsson la yarışamaz bile ayrıca senn dediğin güncellemeler Sonyde de var onlar da sorunları çözüyr ( gerçi sorun yok ama daha iyi hizmet kalitesi vermek için dielim o zaman )
Sony Ericsson her türlü nokiadan daha ıyıdır nokia da telefon mu beee :ehe:ehe:ehe

forumu gez de sony nin sorunlarını gör.5800 ında var ve her telfonun olacaktır da. ama o sorunları çözmeye uğraşan ve telefnu sattıktan sonra desteğini esirgemeyen bir şirkettir nokia.

Captain

Üye

forumu gez de sony nin sorunlarını gör.5800 ında var ve her telfonun olacaktır da. ama o sorunları çözmeye uğraşan ve telefnu sattıktan sonra desteğini esirgemeyen bir şirkettir nokia.

Sony Ericsson da destek verıyor her turlu :oke:

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
abi yavaş salla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt