Sırf açtığım konu sayısı fazla olsun die bi konu açıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aynen bende valla karnım ağrıdı gülmekten

passiv€ aggressiv€

Üye
:ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
abi konu ne tutmuş ya bilsem böyle olacağını konuya kaset yapardım zuhaha o zaman bu konu altında elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıcam sizlere teşekkürler mümin :P

--------------- Ekleme ---------------

yalnız açtığımız konu sayısını etkilemiyormuş tüh ya :D

acemi miyim neyim :D

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Olsun emeğe saygı:ehe

haltie

haltie

Üye
doğru emeğe saygı elin e sağlık

passiv€ aggressiv€

Üye
çok güzel paylaşım :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bende trial görünüyor ,k.e.y -gen i var mı mümin kardeş

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
abi high-logic font creator 6.0 die bi program var dün gece 4saat aradım bulamadım yaw yok böyle bir olay bulan varsa yardımcı olsun pls

bende trial görünüyor ,k.e.y -gen i var mı mümin kardeş

program adı alıyım abi :)

polo291

polo291

Üye
:box:box:kop:

Berlin Boleyn

telefon hacklemek nedemek

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
telefon hacklemek telefonun bütün uygulama ve oyunlara açık hale gelmesi demek yani sertifika olayını kaldırıyorsun telefondan şimdi sertifika ne diye soracaksın sertifika telefona kuracağın belli bazı program yada oyunların dijital imzaları oluyor ve güvenilir kaynak sağlıyor telefona yani tamamen telefona zarar gelmemesi için ayrıca uygulama ve oyun satan şirketlerde sertifika süresini istedikleri gibi sınırlandırabilirler buda belli bi zaman sonra o programı tüm özellikleriyle kullanamayacağın anlamına gelir

peki neden telefon hackliyoruz telefon şirketlerinin telefona zarar gelmemesi amacıyla çok can sıkıcı tedbirleri var yeni bir symbian telefon almışsın ve herşeyi yüklemek istiyorsun ama o da ne hep kurulum sertifika tarafından kısıtlandı hatası alıyorsun e ne yapacaksın o zaman o canım telefonu yaşlılar gibi sadece aramak için mi kullanacaksın elbette hayır :D sertifika engelini kaldırıyorsun telefondan hackleyerek aslında tam kaldırma sayılmaz bütün oyun ve programları kabul eden genel geçer bir sertifikayla yerini değiştiriyorsun

yada ben telefonumu hacklemem diyorsan online sertifika veren siteler var telefonun imei'sini verip sertifika alıyorsun ve sertifikalama programlarıyla istediğin oyun yada uygulamaya bu aldığın sertifikaları kullanarak sertifikalıyorsun ama tam bir çözüm değil en iyisi hacklemek

Berlin Boleyn

Vay adın gıbı mumın arkadasım cok tesekkur ederım sana bende bı ara bılen bırıne hack letıyım telefonumu.

Sagolasın

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
e71i forumdan okuyarak kendin hackleyebilirsin inan o kadar zor değil zaten HelloOX kurcan ama tabi önce sertifika alman lazım bir çin sitesi var tabi telefonunun imei numarasını verir misin vermez misin o sana kalmış yalnız milyonlarca kişi veriyor bişeyde olacağı telefonun orjinalse eğer oraya verip sertifika alıyosun HelloOX i sertifikalama programı ile indirdiğin sertifikalarıda kullanarak sertifikalayıp telefonuna atıyosun sonra kuruyosun programı geriya kalanı HelloOx kullanımında anlatılıyor zaten resimli bir şekilde çok kolay yaparsın yani

Berlin Boleyn

ben seyy kemküm yaparım insallah:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
***** .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
link yok kardeşşşşşşşşşşşşşşşşş. linkkkkkkkkkkkkkk?!!!! Rar Şi/fresi ne???????? Nerden indireceğim?!?!?!

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
rar şifresi 362165265484162132036262 arkadaşlar kusura bakmayın yazmayı unutmuşum

haltie

haltie

Üye
emeğe saygı

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:ehe:ehe

Üst Alt