Sipariş verdim türkcell bayisine fakat xperia z aklımı karıştırıyor bakabilirmisinz_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Sipariş verdim türkcell bayisine fakat xperia z aklımı karıştırıyor bakabilirmisinz_?
Arkadaşlar bana yardımcı olrmsnz birkaç gün önce siparişi vermiştim lumia 920 fakat sony xperia z diye bir telefon çıkarıyomuş gayette güzel bir cihaz gibi sizce siparişi iptal edip o cihazı beklemelimiym _? :(

uMTOku

Üye
Android seversen 13MP su geçirmez sony iyidir mağazadaki uygulama sayısını beğenmeyebilirsin
Sent from my Lumia 920 using Board Express

komando04

komando04

Üye
gerçekten güzel cihaz ama lumiadan asla sıkılmazsın

süper nova

süper nova

Üye
Android işletim sistemi kullanan bir telefona 72 çekirdekli bir işlemci 10 gb ram koy yine kasar yine kasar android reklamlarla arkaplan uygulamalarıyla doldurulmuş karışık, kasvetli ağır bir sistem. Ki sony mobile braiva engine nokia 920 nin ekranı yanında solda sıfır kalır. Android tutkunları beni eleştirmesin lakin android sisteme sahip bir telefona uzaydan teknoloji getirip koysan da alınmaz. Ha ben androide bayılıyorum aman onsuz yapamam dersen gider alırsın onun dışında alınmaz. Bence 920 alarak çok güzel karar vermişsiniz hayırlı uğurlu olsun. :oke:

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312, metrix355 ve ardacumhur
pirenuri

pirenuri

Üye
Android işletim sistemi kullanan bir telefona 72 çekirdekli bir işlemci 10 gb ram koy yine kasar yine kasar android reklamlarla arkaplan uygulamalarıyla doldurulmuş karışık, kasvetli ağır bir sistem. Ki sony mobile braiva engine nokia 920 nin ekranı yanında solda sıfır kalır. Android tutkunları beni eleştirmesin lakin android sisteme sahip bir telefona uzaydan teknoloji getirip koysan da alınmaz. Ha ben androide bayılıyorum aman onsuz yapamam dersen gider alırsın onun dışında alınmaz. Bence 920 alarak çok güzel karar vermişsiniz hayırlı uğurlu olsun. :oke:

Android hakkındaki düşüncelerini özetlemişsin teşekkürler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
xperia z bin ülkemize ne zaman geleceği belli değil. Hiç gelmeyedebilir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sony bilmem ilk çıktığında almıştık T10 T20 sonra hiç kullanmadım ama asıldır bilmem

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Önemli olan senin telefondan beklentilerin.
Sony'i dayanıklılığına bakıp alacaksın, ama içeriğini kullanamazsan neye yarar?
Sanki taşlara vurarak, suya daldırarak mı kullanacaksın?
Önemli olan iç donanımın ve sistemin işini görmesi.
O yüzden arkadaşların da dediği gibi, alışılmış Androidin arayüzünü seviyorsan ve geniş mağaza istiyorsan Android al.
Ancak yeni ve canlı bir arayüz ve yeni bir deneyim istiyorsan, eksiklerine rağmen WP al.
WP henüz çok yeni ve gelişmeye devam ediyor. Gün geçtikçe eksikleri giderilecek ve mağazası da gelişecektir.
Telefonu alırken ihtiyaçlarını ve isteklerini göz önünde bulundur.

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312, metrix355 ve ardacumhur
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim vazgeçmiyorum telefonumdan ya :) android sevmiyorum zaten varsın uygulama olmasın biz symbiandan geldik ztn uygulama görmemiş adamım :D lumia çok rahatlıkla beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum bir anlık düşünceydi bnmkisi sadeceya ama iyiki iptal etmedim :) türkcell bayiside getirtemedi şu telefonu bi türlü pazartesiden beri gelicek dün gittim bulamıyoruz dedi fakat en geç salı günü mutlaka elimde olur dedi hadi hayırlısı dedim bende artk bekiyorum :) sarı almak istiyorum birde zor bulunuyor sanırım sarısı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim vazgeçmiyorum telefonumdan ya :) android sevmiyorum zaten varsın uygulama olmasın biz symbiandan geldik ztn uygulama görmemiş adamım :D lumia çok rahatlıkla beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum bir anlık düşünceydi bnmkisi sadeceya ama iyiki iptal etmedim :) türkcell bayiside getirtemedi şu telefonu bi türlü pazartesiden beri gelicek dün gittim bulamıyoruz dedi fakat en geç salı günü mutlaka elimde olur dedi hadi hayırlısı dedim bende artk bekiyorum :) sarı almak istiyorum birde zor bulunuyor sanırım sarısı ?

en zor bulunan renk sari ve gun gectikce cihazi bulmak daha da zorlaşiyor.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
aynen geçen hafta gelseydi elimde 5 tane kalmıştı dedi ama bu hafta bitti dedi yeni bir parti üretimden çıkıyormuş sanırım onlardan bulmaya çalışacağım dedi en olmadı artık beyaz veya siyaha kalıcam :) bir kaç tanıdığım vardı onlarada sordum yok hiç bir toptancıda kalmamış :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben siyah taraftarıyım :)

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
siyahıda güzel fakat mat renk sevmiyorum pek ya birde telefonlar hep siyah beyaz bi farklılık olsun dedim :)

nfkcl00

Üye
Konu dikkatimi çekti franszım biraz Nokia konusunda. Nokia lumia nın işletim sistemi Windows sanırım. Peki Store'de yeteri uygulama war mı. Androit ve ya iPhone kadar uygulama war mı. Bilgisayara Windows 8 kurdum. Store'de çoooooook az programı var ne iş anlamadım. Neden alınır bu telefon ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
2007 yılında ben symbian kullanırken ios için de aynı şeyi söylerlerdi.Durum ortada.

O zamanlar da symbian ve java varken orda hiç uygulama yok deniyordu.

Gelişmeler devam ediyor.Windows phone artık pazarda daha aktif ve çok daha fazla ülkede kullanılır hale geldi.

İhtiyaç olan neredeyse tüm uygulamalar zaten mevcut.1milyon uygulama olsa hepsini kuracak mıyız? Hayır.Çeşitlilik olması açısından iyi tabi ki.

Ama bu donanım değil yazılım.Ve çok hızlı,esnek bir biçimde ilerleme gösterilebilen bir alan.Uygulama kaliteleri de önemli bir etken.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
2007 yılında ben symbian kullanırken ios için de aynı şeyi söylerlerdi.Durum ortada.

O zamanlar da symbian ve java varken orda hiç uygulama yok deniyordu.

Gelişmeler devam ediyor.Windows phone artık pazarda daha aktif ve çok daha fazla ülkede kullanılır hale geldi.

İhtiyaç olan neredeyse tüm uygulamalar zaten mevcut.1milyon uygulama olsa hepsini kuracak mıyız? Hayır.Çeşitlilik olması açısından iyi tabi ki.

Ama bu donanım değil yazılım.Ve çok hızlı,esnek bir biçimde ilerleme gösterilebilen bir alan.Uygulama kaliteleri de önemli bir etken.
%100 katılıyorum okdr uygulama var hepsini kullanılıyor sanki %80 i çöp onların günlük yaşamda pek kullanamıcağımız şeyler wp mağzasındada en gerekli uygulamalar zaten var donanım her türlü gelişir her gün yeni cihaz çıkıyor ama ben şundan eminim wp uygulamaları az ve öz olucak gerek yok milyon tane kullanmadığımız uygulamaya ben şahsem ios veya android kadar kalabalık olmasını istemem marketin gerkli olanlar olsun yeterlidir

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
dedereis123

dedereis123

Üye
Xperia Z al

- - - Eklendi - - -

Heleki kvk degilse sony ve oyle degil zaten kesinlikle sony al , kvk genpa ile ugrasilmaz ornegini ben yasiyorum lumia da simdi 4 gunluk verdigim sey 4 yillik gibi gelicek

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Sen garantisi olarak düşünüyorsak onu dert etmiyorum ben ya abim kvk teknik servisi zaten bana cihaz güzelliği önemli o yüzden hala lumiada kararlıyım birde ülkemizde çıkıcak çıkmıcak tartışması var z nin o yüzden hiç riske atmıım diyorum kendimi

dedereis123

dedereis123

Üye
Bence elden al lumia ni siparisle ugrasma cihazi kontrol et oyle al . Nokia guzel ancak servisleri sikinti

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
sony bilmiyorum ama samsungun servislerinden iyi oldugu kesin ya arkadaşm telefonunu gönderdi 1ayda olmadı üstüne dalga geçtiler servistekiler.Yok zaten elden alıcamda alıcağım yer getirmedi daha onu bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt