admiral23
Üye
Ben olacakları söyleyeyim ilk 3-4 ay temiz gidecek ah çok iyi oh çok iyi fiyat denecek bir ay gelecek 100 TL gibi fatura çıkacak biraz mırın kırın edecek sonra çok abartılı değil diyip üstelemeyecek sonraki ay gene normal gelicek sonradan bi fatura da 200TL ve üstü şeklinde gelecek sonra forumlarda yazacak vay efendim dolandırıldım bu kadar fatura gelir mi yok sözleşmem var cayarsamda bu kadar istiyorlar falanda filan bunları çok gördüm bunu sadece avea içinde söylemiyorum genel hepsinde oluyor ama en çok ve abestlerini avea da gördümYeter ki siz o taahütü imzalayın 12 ay sonunda kimse memnun kalmayacak adım kadar eminim
Ben kısaca şunu söylüyorum 20 TL ye sadece internet parası veremeyen arkadaşlar 12 aylık bu faturalı hattın altına nasıl imza atacaklar ?? Gerçekten şaşırıyorum yani. Her zaman söylüyorum belli geliri olmayan ve fatura 200-400TL arası geldiğinde canı yanacak olanlar faturalı hatta bulaşmasınlar.
ağzına sağlık arkadaşım.
en açık konuşma budur.
adamın dibisin

Yeter ki siz o taahütü imzalayın 12 ay sonunda kimse memnun kalmayacak adım kadar eminim