sınırsız internet aveada

Sponsorlu Bağlantılar

admiral23

admiral23

Üye
Ben olacakları söyleyeyim ilk 3-4 ay temiz gidecek ah çok iyi oh çok iyi fiyat denecek bir ay gelecek 100 TL gibi fatura çıkacak biraz mırın kırın edecek sonra çok abartılı değil diyip üstelemeyecek sonraki ay gene normal gelicek sonradan bi fatura da 200TL ve üstü şeklinde gelecek sonra forumlarda yazacak vay efendim dolandırıldım bu kadar fatura gelir mi yok sözleşmem var cayarsamda bu kadar istiyorlar falanda filan bunları çok gördüm bunu sadece avea içinde söylemiyorum genel hepsinde oluyor ama en çok ve abestlerini avea da gördüm :) Yeter ki siz o taahütü imzalayın 12 ay sonunda kimse memnun kalmayacak adım kadar eminim :)

Ben kısaca şunu söylüyorum 20 TL ye sadece internet parası veremeyen arkadaşlar 12 aylık bu faturalı hattın altına nasıl imza atacaklar ?? Gerçekten şaşırıyorum yani. Her zaman söylüyorum belli geliri olmayan ve fatura 200-400TL arası geldiğinde canı yanacak olanlar faturalı hatta bulaşmasınlar.

ağzına sağlık arkadaşım.
en açık konuşma budur.
adamın dibisin :oke:

tamerarslan

tamerarslan

Üye
çok cahilce bi yazı zaten sen istediğin zaman dakika ve smsni ücretsiz sorgulayacaksın dakika ve sms bitmediği için ekstra ücretlendirme olmaz. Diyorsunki eskiden canı yananları görmedinmi o canı yanan arkadaşlar kullanmayı bilememiş sonra vay haklı iken haksız konuma düşmüş izlenimi veriyorsunuz. Jeti alanlarda detay hakkında bi bölüm vardır orda ne diyor önce internet hatta yüklenmeli sonra kullanılmalı e bizim vatandaş daha yüklenmeden gir gpsden yüklen sonra fatura niye çok bilmiyorsan ararsın müşteri hizmetlerini öğrenir ona göre kullanırsın için rahat olsun diyorsan kullandıktan 2gün sonra arar müşteri hizmetlerini sorarsın yanlış kullanım yada fazla fatura varmı diye. Ha ben 19tlye 500dk 1000sms ve 1gb internet kullanıyorum bu 4.ay bilgisayardanda girdim internete simdi bunu bilmiyorlardamı sınırsız net çıkardılar biraz mantıklı olun ayrıca haksız yere para alındığı zaman mahkemeye verince operatörlerin tazminat ödediğide bi gerçek araştırırsaniz görürsünüz ön yargılı davranmayın

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
çok cahilce bi yazı zaten sen istediğin zaman dakika ve smsni ücretsiz sorgulayacaksın dakika ve sms bitmediği için ekstra ücretlendirme olmaz. Diyorsunki eskiden canı yananları görmedinmi o canı yanan arkadaşlar kullanmayı bilememiş sonra vay haklı iken haksız konuma düşmüş izlenimi veriyorsunuz. Jeti alanlarda detay hakkında bi bölüm vardır orda ne diyor önce internet hatta yüklenmeli sonra kullanılmalı e bizim vatandaş daha yüklenmeden gir gpsden yüklen sonra fatura niye çok bilmiyorsan ararsın müşteri hizmetlerini öğrenir ona göre kullanırsın için rahat olsun diyorsan kullandıktan 2gün sonra arar müşteri hizmetlerini sorarsın yanlış kullanım yada fazla fatura varmı diye. Ha ben 19tlye 500dk 1000sms ve 1gb internet kullanıyorum bu 4.ay bilgisayardanda girdim internete simdi bunu bilmiyorlardamı sınırsız net çıkardılar biraz mantıklı olun ayrıca haksız yere para alındığı zaman mahkemeye verince operatörlerin tazminat ödediğide bi gerçek araştırırsaniz görürsünüz ön yargılı davranmayın
aynen :oke:

gsalper

gsalper

Üye
benim avea faturalı her yöne kamu tarifem var. peki bu tarifeye geçtiğim taktirde hatımmı vınn modeme takıp interneti 3g olarak heryerde kullanabilirmiyim.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
modemi bilmiyorum ama sanırım avea faturalı hattan bu tarifeye geçince daha yüksek ücret ödüyorsun belirtilen ücretlerden diğer operatör ve faturasız aveadan faturalıya geçenler yararlanabiliyor birde örneğin ilk 6ay 30diyorya ilk 6aydan sonra 35oluyo 40dada ilk 6ay 40 sonraki aylardada 45tl oluyomuş

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Böyle ahkam kesenleri çok gördüm böyle der der kendi başına geldi mi herkesden daha çirkef olur :) :) Sistemsel hatalar dahi olabiliyor büyük sistem hatalarında mantıksız gelir davayı kazanabilirsiniz ama basit hatalarda ispatınız çok zor söke söke alırlar fatura ücretini.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
basıma geldi vodafone bi ara facebooku ücretsiz yaptı 40kontörümü yedi sonra aradım müşteri hizmetlerini 2gün sonra kendi hatanız diye mesaj gönderdi bende tekrar aradım kendi hatamsa bana mesaj olarak değil sözlü olarak söyleyin dedim 2gün sonra kontörü iade ettiler ikinci olarak mobil tv ilk ay ücretsiz dediler ben abone oldum ilk ay aldılar ücret aradım kontörümü geri iade ettiler üçüncü olarak jet kullandığım zaman ilk aldığımda en az 5defa aradım ekstra ücret olmayacak değilmi diye bakın millete şu kadar gelmiş bana belirtilen ücretin dışında ücret gelmeyecek diye yani demek istediğim sen hakkını aramayı bilmiyorsun diye başkalarına akıl danışmanlığı yapmayla olmuyor köstek olmak yerine bence destek olmayı dene çözüm yoklarını öne sür insanların gözünü korkutarak birşeye girişmelerine engel olma ha illaki her şeyde kusursuz olunacak diye birşey yok çıkacak tabi kusurları hani senin yaptığın şu misali andırıyo fare dağa küsmüş dağın haberi yok:) faturalı kullanmıyom avea bak küsüm sana:)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
basıma geldi vodafone bi ara facebooku ücretsiz yaptı 40kontörümü yedi sonra aradım müşteri hizmetlerini 2gün sonra kendi hatanız diye mesaj gönderdi bende tekrar aradım kendi hatamsa bana mesaj olarak değil sözlü olarak söyleyin dedim 2gün sonra kontörü iade ettiler ikinci olarak mobil tv ilk ay ücretsiz dediler ben abone oldum ilk ay aldılar ücret aradım kontörümü geri iade ettiler üçüncü olarak jet kullandığım zaman ilk aldığımda en az 5defa aradım ekstra ücret olmayacak değilmi diye bakın millete şu kadar gelmiş bana belirtilen ücretin dışında ücret gelmeyecek diye yani demek istediğim sen hakkını aramayı bilmiyorsun diye başkalarına akıl danışmanlığı yapmayla olmuyor köstek olmak yerine bence destek olmayı dene çözüm yoklarını öne sür insanların gözünü korkutarak birşeye girişmelerine engel olma ha illaki her şeyde kusursuz olunacak diye birşey yok çıkacak tabi kusurları hani senin yaptığın şu misali andırıyo fare dağa küsmüş dağın haberi yok:) faturalı kullanmıyom avea bak küsüm sana:)

Şaka mısın nesin arkadaşım 40 kontörü gitmiş onu almış yok mobil tv almış ücreti geri istemiş yahu bunları zaten herkes biliyor bunlarda zaten sorun çıkmaz sen faturalı hatta 100-150 TL gelsinde ara bakalım tamam efendim hemen iade ediyoruz yok almıyoruz mu diyorlar ?

Hani sen az önce dedin ya cahilce konuşuyorsun yok efendim her yerden kontrol edebiliyorsunuz kontrol edersiniz ona göre davranırsınız diyorsun ya bak şimdi iyi oku dediklerimi...

Sen netten bakarsın yada arar sorarsın faturan yüksek dersin ki niye böyle ? Müşteri hizmetleri de sana der ki efendim faturanız kesilmemiş o yüzden ayrıntıları göremiyoruz faturanız kesilsin o şekilde size söyleriz nerede hatalı ücretlendirme olduğunu yapabileceğimiz başka birşey yok. Sen fatura kesimini beklersin fatura kesilir belli bir tarihte ödemen gerekir hemen ararsın şikayet talebini alırlar incelenecek derler beklersin bir yandan fatura ödeme tarihi yaklaşmıştır aramazlarsa eyvah eyvah tekrar ara acele edin fatura tarihi geliyor dersin onlarda ya dönücez derler yada siz ödeyin hata varsa düzeltilir der ödemezsen faizi işleyecektir ve hattında kısıtlanabilir paşa paşa ödersin tarihi geldiğinden sonra şanslıysan diğer faturanızdan düşücez derler öbür türlü mahkeme yolu seni bekliyor.
Yani senin öyle 40 kuruşum gitti de geri verdiler şeklinde işlemiyor bu faturalı hat.

Ayrıca ben faturalı kullanılmasın kaçın korkun demiyorum sadece 20 TL verip internet paketi pahalı diyenler faturalı hatta geçişi bir kez daha düşünsün canları yanmasın dedim. Her zaman söylüyorum belli geliri olmayan belli bir ücret geldiğinde canı yanacak insan faturalıdan uzak durması gerekir. Adam öğrenci fatura 30 beklerken 150 gelmiş yurt parasını yatıramıcam zorunlu faturayı ödüyecem nasıl yüksek geldi falan da filan diyor haklı haksız farketmez sonuçta öğrenci madur olmuş. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır.

serinaga

serinaga

Üye
pc için yeterlimi hızı yeterliyse tarifemi ona geçireceğim bilgisi olan varsa yazsın ayrıca süper tarife bence..

Ben hem Avea JET hemde telden Avea 3G internet kullanıyorum. Hatta teli modem yapıp bazen PC'den de bağlanıyorum, hız oldukça iyi ...

• Beğen
Tepkiler: bebix
tamerarslan

tamerarslan

Üye
valla arkadaşım sen bi tabu oluşturmuşsun aşamıyorsun ne deyim sana haklısın 30milyona 200de öder 500de öder adam ayda 500değil 5000dakika konuşursa 5milyarda öder adam 2000değilde 20000sms atarsa 10milyarda öder sen önce tabuyu yık öyle akıl ver insanlara. Bu arada yeni nesil tarife kullanacak arkadaşlara uyarı müşteri hizmetlerine öncelikle sorun internette avea gps internet var birde avea wap internet var birde sadece avea internet var hepsi içinde geçerlimi diye sorun sonra bu arkadaşın dediği gibi mağdur olmayın araştırın tabu oluşturmayın

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
valla arkadaşım sen bi tabu oluşturmuşsun aşamıyorsun ne deyim sana haklısın 30milyona 200de öder 500de öder adam ayda 500değil 5000dakika konuşursa 5milyarda öder adam 2000değilde 20000sms atarsa 10milyarda öder sen önce tabuyu yık öyle akıl ver insanlara. Bu arada yeni nesil tarife kullanacak arkadaşlara uyarı müşteri hizmetlerine öncelikle sorun internette avea gps internet var birde avea wap internet var birde sadece avea internet var hepsi içinde geçerlimi diye sorun sonra bu arkadaşın dediği gibi mağdur olmayın araştırın tabu oluşturmayın

Hala ne tabusundan bahsediyorsun anlayamadım ben ? Sen polyanacılığı bırak gerçekleri gör biraz. Öyle dediğin gibi internetten faturanı takip edip müşteri hizmetlerini arayıp sormakla olmuyormuş gördün mü ? Bilmeden konuşmamak gerekiyormuş fatura kesilmeden kimse birşey yapmıyormuş değil mi ? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
Bu Mesaj Awm tarafından silinmiştir. Sebep: Gereksiz mesaj / Konuyla ilgisi olmayan mesaj 13::45 20.03.2012

phasan

phasan

Üye
avea guven olmaz

bebix

Üye
tşkler msnde veya skypda görüntülü denedinmi donuyormu acaba ?

bebix

Üye
Tarifelerdeki cepten internet avantajı hangi kullanımlar için geçerlidir?
Internet APN ve WAP üzerinden gerçekleştirilen kullanımları kapsamaktadır. Yurt dışı ve mobilvizyon kullanımlarını kapsamaz. bu pcde kullanılamaz anlamına gelıyor sanırım arkadaslar dıkkatlı olalım iyyice incelemek gerekıyor geçmeden daha fazla bılgısı olan varsa yazsın lutfenn

m542tf

m542tf

Üye
avea şu ana kadar iki tane hattim oldu birini başkasının üzerine yaptılar diğerine 150 kontör yükle iki ay müzik servisi ücretsiz kullanın diye mesaj gönderip telefondan indirmeye çalıştığım mp3'te 30 sn de kontöru bitirdi musteri hizmetlerini arayıp sorduğumda müzik servisi harici dolaşmış olabilirsiniz gibi saçma bir cevap verdiler. Daha sonraki aramalarında şu neticeye varmıştım. Müzik servisi ücretsiz lakin bağlantı ücretli ki bu belirtilmişti. Uzun lafın kısası avea mı uzak dur.

reoksit

reoksit

Üye
teşekkürler inceliyorum vodafon karşılık vermezse bende bu tarifeye geçeceğim

futbol123

futbol123

Üye
tşkler msnde veya skypda görüntülü denedinmi donuyormu acaba ?
yarın açılıyor hattım denerim söylerim burdan
Tarifelerdeki cepten internet avantajı hangi kullanımlar için geçerlidir?
Internet APN ve WAP üzerinden gerçekleştirilen kullanımları kapsamaktadır. Yurt dışı ve mobilvizyon kullanımlarını kapsamaz. bu pcde kullanılamaz anlamına gelıyor sanırım arkadaslar dıkkatlı olalım iyyice incelemek gerekıyor geçmeden daha fazla bılgısı olan varsa yazsın lutfenn
pc de kullanırsın olurmu öyle şey :)

• Beğen
Tepkiler: bebix

bebix

Üye
ozman sabırsızlıkla beklıyorum :)

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Arkadaşlar bu yeni nesil tarifeler faturalılar için mi ?

Ben turkcell abonesiyim, sınırsız internet için aveaya geçebilirim. bilgi istiyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt