SİNGSİS 1.01 türkçe(s60 3rd uygulamaları cepte sertifikalandırmak için kesin çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok teşekkür ederim.
Bu forumda çok araştırdım yapmadığım lamadı.
İşte senin dedklerini harfien yaptım ve oldu.
tekrardan çooookk saol.

e 65 te işe yaradı.çok saol varoll.:aha::aha::aha::aha::aha:
işine yaramasına sevindim kardeşim sende sağol...:)

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

aykut özbiçer

Üye
E65 te işe yaradı bilginize :oke:

fabercastel09

Üye
arkadaşlar bu 5800 xm telefonlara uyumlumu bu telefon

hayal__prensi

Üye
kardeş bendeki nokia n81 ben ken dimi aştım diorum programı signed ledim olmadı cepte imzaladım singsis le yine olmadı su handware programı en son sıyıracam artık yaaa ):

muratsim67

Üye
kardeş senin sóyledigin mantıksız.çûnkü sertifika dosyaları bútûn telefonları desteklemez.imei numaraları aynı olmadıgı için

elvisp

Üye
arkadaşım n 80 de denedim çalışıyo eline sağlık

sozcelyk

sozcelyk

Üye
merabalar jackal. program çok guzel kurdum. 5800 da bulunan nokianın bir sözlük programı var. onu kurmaya çalıştım.. iyi güzel sözlü programını imzaladım. daha sonra imzaladığım programı x-ploreden kurmaya çalıştım. ama güvenilmeyen yerden alındıgı için kurulmadı dei. bu x-plore denmi kaynaklanıyor. gerçi telefonda bulunan dosya yöneticisindende yükledim ordada güvenilmeyen yerden sağlandı diyor.... yardımcı olabilirisen çok sevinirim (tel n85)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
merabalar jackal. program çok guzel kurdum. 5800 da bulunan nokianın bir sözlük programı var. onu kurmaya çalıştım.. iyi güzel sözlü programını imzaladım. daha sonra imzaladığım programı x-ploreden kurmaya çalıştım. ama güvenilmeyen yerden alındıgı için kurulmadı dei. bu x-plore denmi kaynaklanıyor. gerçi telefonda bulunan dosya yöneticisindende yükledim ordada güvenilmeyen yerden sağlandı diyor.... yardımcı olabilirisen çok sevinirim (tel n85)

kardeş malesef bu program %70 başarılı bazı uygulamalarda olmuyor ve çaresi yok tek çare telefonu hacklemek....:)

kındefi

kındefi

Üye
innov8 de günceleme hatası verdi

muratti_2941

muratti_2941

Üye
eline sağlık

rasim26

Üye
Sonunda Çözdüm şu problemide, teşekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

:s Çözülmemiş, imzalama tamam demişti ama, işe yaramadı...

memo4235

Üye
Kardeşim Benim Telefon (Samsung i550 s60) hacklenmio denicem bu programı işallah olur

malimacara

Üye
e66 güvenilmeyen sağlayıcı sorunu veriyor

chemical002

Üye
teşekkürler n96 da işe yarıyor ilgilenenlere duyurulur.

muzy38

Üye
çok teşekkürler günlerdim aradığım şeyi sayenizde buldum. elinize sağlık. gerçekten çok işe yaradı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt