kardes e51 de olmuyor
guvenilmeye saglayıcı falan diyor
cozum varsa lutfen bıldırırmısiniz
allah razı olsun kardeım. bende n79 var ne yaptıysam hakkından gelemedım sen saol![]()
Güvenilmeyen sağlayıcı diyor. çözümü yok mu bunun
Eline koluna sağlık çok işime yaradı![]()

sende sağol kardeşim...çok sağol valla işe yarıyo

sende sağol...sağoll

Arkadaşlar hep bu sertifikalandırma - hackleme sorunları yüzünden üst model telefon almaktan korkuyorum. Birde bu konuları okudukça temelli kafam karışıyor. En sorunsuz sertifika oluşturulabilen, hack yapılabilen her türlü uygulama yüklenebilecek telefon hangisidir? Bir ara N95 almaya niyetlenmiştim.

n95 8 gb kullanıyorum güvenilmeyen sağlayıcı diyor... bazı programlar için ama her şekilde işe yarayan bi pro emeğine sağlık teşekkür ederim.

Kardeşim benim telefon n-95 ne hackleniyo ne bişey oluyo denemediğim hack türü kalmadı şimdi senin bu yöntem iyiymiş ama yine yüklemedi güvenilmeyen sağlayıcıdan yüklenemez uyarısı verdi ne yapacaz bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ...
n96 da basarisiz
bu seferde güvenli olmayan uygulama yüklenemez diyor offff satacam bu telefonu![]()
e51 de ise yaramadi.![]()
n 78de bozuk dosya diyor
6220 c de imzalama tamam diyor
fakat yüklerken yükleme yerini secip onayladıktan sonra uygulamaya erişilemiyor diyor
ne olabilir acaba
kardeş gerçekten bu büyük sıkıntı ,ben n85 kullanıyorum hackledim ama yinede tam olarak sorunsuz değil bu konuda malesef bir tavsiyem yok ama n79 u bir araştır istersen.....![]()
Teşekkür ederim. Bir de Maxicep'te yeni bir konuda symbian işletim sistemi bundan sonra açık kaynak kodlu olacağı haberini okumuştum. Bu sertifika ve güvenlik sınırlamaları açısındanda bir anlam taşıyor mu ki? Yani bundan sonraki piyasaya çıkacak symbian telefonlar bu tür sınırlamalardan kurtulacakmıdır? Fikri olan???
kardeş opdadan sertifika aldıysan işin daha kolay ve garanti aslında kendi serifikandaki cer ve ke.y leri kullan...olmuor olmuyor kafayı yicem ya bende n96 var aynısını yaptım yazdıklarının olmuyor.opda dan sertifika dsa aldım ama nasıl yapacam kullanıcam onu bile bilmiyorum