SİNGSİS 1.01 türkçe(s60 3rd uygulamaları cepte sertifikalandırmak için kesin çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fevziccc

Üye
kardes e51 de olmuyor
guvenilmeye saglayıcı falan diyor
cozum varsa lutfen bıldırırmısiniz

canerr2699

Üye
allah razı olsun kardeım. bende n79 var ne yaptıysam hakkından gelemedım sen saol :)

zopaa

Üye
Güvenilmeyen sağlayıcı diyor. çözümü yok mu bunun

cemgokcek

Üye
Eline koluna sağlık çok işime yaradı :D

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
kardes e51 de olmuyor
guvenilmeye saglayıcı falan diyor
cozum varsa lutfen bıldırırmısiniz

allah razı olsun kardeım. bende n79 var ne yaptıysam hakkından gelemedım sen saol :)

Güvenilmeyen sağlayıcı diyor. çözümü yok mu bunun

Eline koluna sağlık çok işime yaradı :D

sizlerde sağolun...:)

ayrıca güvenilmeyen sağolayıcı sorununa bir çözüm yok malesef bazı modellerde bu sorun oluyor...:)

amiremet

amiremet

Üye
çok sağol valla işe yarıyo

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
sağoll

recepkarabay

recepkarabay

Üye
KArdeşim bende pc için wardı ceptede ii olmuş çok saoLsın

Da®kness

Da®kness

Üye
Arkadaşlar hep bu sertifikalandırma - hackleme sorunları yüzünden üst model telefon almaktan korkuyorum. Birde bu konuları okudukça temelli kafam karışıyor. En sorunsuz sertifika oluşturulabilen, hack yapılabilen her türlü uygulama yüklenebilecek telefon hangisidir? Bir ara N95 almaya niyetlenmiştim.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hep bu sertifikalandırma - hackleme sorunları yüzünden üst model telefon almaktan korkuyorum. Birde bu konuları okudukça temelli kafam karışıyor. En sorunsuz sertifika oluşturulabilen, hack yapılabilen her türlü uygulama yüklenebilecek telefon hangisidir? Bir ara N95 almaya niyetlenmiştim.

kardeş gerçekten bu büyük sıkıntı ,ben n85 kullanıyorum hackledim ama yinede tam olarak sorunsuz değil bu konuda malesef bir tavsiyem yok ama n79 u bir araştır istersen.....:)

feminist46

feminist46

Üye
n95 8 gb kullanıyorum güvenilmeyen sağlayıcı diyor... bazı programlar için ama her şekilde işe yarayan bi pro emeğine sağlık teşekkür ederim.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
ByAbsn

ByAbsn

Üye
Kardeşim benim telefon n-95 ne hackleniyo ne bişey oluyo denemediğim hack türü kalmadı şimdi senin bu yöntem iyiymiş ama yine yüklemedi güvenilmeyen sağlayıcıdan yüklenemez uyarısı verdi ne yapacaz bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ...

bu seferde güvenli olmayan uygulama yüklenemez diyor offff satacam bu telefonu :@

e51 de ise yaramadi.:agla

n 78de bozuk dosya diyor

6220 c de imzalama tamam diyor
fakat yüklerken yükleme yerini secip onayladıktan sonra uygulamaya erişilemiyor diyor
ne olabilir acaba

Bende bu proyu denemiştim.İmzalıyor fakat yüklerken güvenilmeyen uygulama diyor.En sonunda FreeSigner adında bir pro buldum işle yarada forumda arayın işinizi görebilir.

Da®kness

Da®kness

Üye
kardeş gerçekten bu büyük sıkıntı ,ben n85 kullanıyorum hackledim ama yinede tam olarak sorunsuz değil bu konuda malesef bir tavsiyem yok ama n79 u bir araştır istersen.....:)

Teşekkür ederim. Bir de Maxicep'te yeni bir konuda symbian işletim sistemi bundan sonra açık kaynak kodlu olacağı haberini okumuştum. Bu sertifika ve güvenlik sınırlamaları açısındanda bir anlam taşıyor mu ki? Yani bundan sonraki piyasaya çıkacak symbian telefonlar bu tür sınırlamalardan kurtulacakmıdır? Fikri olan???

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Bir de Maxicep'te yeni bir konuda symbian işletim sistemi bundan sonra açık kaynak kodlu olacağı haberini okumuştum. Bu sertifika ve güvenlik sınırlamaları açısındanda bir anlam taşıyor mu ki? Yani bundan sonraki piyasaya çıkacak symbian telefonlar bu tür sınırlamalardan kurtulacakmıdır? Fikri olan???

aslında bu konuda benim düşüncem ne kadar uğraşsalarda symbian uygulamalardan ve programlardan yeterince para kazanamıyor firmalar yani symbian sektörü onlara pek para yedirmiyor ve yedirmeyecek bu yüzden bu duyum doğru olabilir....

svestica

svestica

Üye
olmuor olmuyor kafayı yicem ya bende n96 var aynısını yaptım yazdıklarının olmuyor.opda dan sertifika dsa aldım ama nasıl yapacam kullanıcam onu bile bilmiyorum

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
olmuor olmuyor kafayı yicem ya bende n96 var aynısını yaptım yazdıklarının olmuyor.opda dan sertifika dsa aldım ama nasıl yapacam kullanıcam onu bile bilmiyorum
kardeş opdadan sertifika aldıysan işin daha kolay ve garanti aslında kendi serifikandaki cer ve ke.y leri kullan...:)

gokhan307

Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim.
Bu forumda çok araştırdım yapmadığım lamadı.
İşte senin dedklerini harfien yaptım ve oldu.
tekrardan çooookk saol.

e 65 te işe yaradı.çok saol varoll.:aha::aha::aha::aha::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt