SİNGSİS 1.01 türkçe(s60 3rd uygulamaları cepte sertifikalandırmak için kesin çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
6220 c de imzalama tamam diyor
fakat yüklerken yükleme yerini secip onayladıktan sonra uygulamaya erişilemiyor diyor
ne olabilir acaba

bazı uygulamalar da malesef bu olay oluyor ve çaresi yok.:bilmem: genelde telefonun çok önemli dosyalarına ulaşım isteyen uygulamaları yüklerken oluyor genelde. onun dışında normal uygulamalarda bu hatayı pek vermiyor.

kısacası telefonun önemli dosyalarına erişim isteyen uygulamalarda bu hatayı veriyor.:bilmem:

black0765

Üye
sagol kardes

neco_53

neco_53

Üye
Kardeşim benim telefon n-95 ne hackleniyo ne bişey oluyo denemediğim hack türü kalmadı şimdi senin bu yöntem iyiymiş ama yine yüklemedi güvenilmeyen sağlayıcıdan yüklenemez uyarısı verdi ne yapacaz bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ...
evet bende arkadaş gibi dertliyim bende aylardır çözüö arıyorum henüz bir babayiğit çıkmadi şu işi çözecek

djbadbul2

Üye
nokia e51 400.34.011 de çalışmadı malesef

Kusadasitaxi

Kusadasitaxi

Üye
e71 işe yaramıyor bilginize

neco_53

neco_53

Üye
arkadaşlar benim teleim N95 8gb maalesef bende birişe yaramadi

devrimbaris

Üye
E52 de imzaladim , kur de dedim, kuruluma gecti fakat untrusted source dan protected yazilim kuramam tarzi bir sey dedi. Sertifikayi tanimam etmem dedi yani. Var mi cozumu bilen?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
evet bende arkadaş gibi dertliyim bende aylardır çözüö arıyorum henüz bir babayiğit çıkmadi şu işi çözecek

nokia e51 400.34.011 de çalışmadı malesef

e71 işe yaramıyor bilginize

arkadaşlar benim teleim N95 8gb maalesef bende birişe yaramadi

E52 de imzaladim , kur de dedim, kuruluma gecti fakat untrusted source dan protected yazilim kuramam tarzi bir sey dedi. Sertifikayi tanimam etmem dedi yani. Var mi cozumu bilen?

arkadaşlar malesef hep aynı sorunla karşılaşılıyor ama ne yazıkki bir çözümü yok. yani bazı uygulamalarda bu sorun oluyor.

musti0258

Üye
saol tskler kardes

neco_53

neco_53

Üye
Kardeşim benim telefon n-95 ne hackleniyo ne bişey oluyo denemediğim hack türü kalmadı şimdi senin bu yöntem iyiymiş ama yine yüklemedi güvenilmeyen sağlayıcıdan yüklenemez uyarısı verdi ne yapacaz bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ...
benimde telefonum N95 8gb benimde işime yramadi ayni hatalari veriyor

caxer

Üye
dostum ben n73 sahibiyim.anlattıklarının ve resimdekilerin hepsini uyguladım fakat sonuç başarısız.''gerekli uygulama başarısız ''ve ''gerekli uygulama erişimine izin verilmedi''uyarısı geliyor.bu sertifika sıkıntısı yüzünden ara sıra telefonu kırasım geliyor.ne yapacağımı bilemiyorum.

haltie

haltie

Üye
sağol kardesim

ca_sus

Üye
Kardeş mükemmelsin ya benim tel n96 heck li deil çalıştı sorunsuz bilginize arkadaşlar

er642

Üye
evet süper sin dostum bende e63 vardıı bııkmıışştıım sertifika sorunundan sertifika istiyen sisi sayende imzalayııp yükledim....

ca_sus

Üye
çalışıyo imzalıyo ama güvenilmeyen sağlayıcı diye yüklemiyo imzalama yaptıktan sonra arkadaşlar bilgi verirseniz sewinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt