Esendağlı
Üye
Cihazın hackli ise inst.serveri aktif yap.6220 c de imzalama tamam diyor
fakat yüklerken yükleme yerini secip onayladıktan sonra uygulamaya erişilemiyor diyor
ne olabilir acaba
Cihazın hackli ise inst.serveri aktif yap.6220 c de imzalama tamam diyor
fakat yüklerken yükleme yerini secip onayladıktan sonra uygulamaya erişilemiyor diyor
ne olabilir acaba
6220 c de imzalama tamam diyor
ne olabilir acaba
genelde telefonun çok önemli dosyalarına ulaşım isteyen uygulamaları yüklerken oluyor genelde. onun dışında normal uygulamalarda bu hatayı pek vermiyor.
sagol kardes
evet bende arkadaş gibi dertliyim bende aylardır çözüö arıyorum henüz bir babayiğit çıkmadi şu işi çözecekKardeşim benim telefon n-95 ne hackleniyo ne bişey oluyo denemediğim hack türü kalmadı şimdi senin bu yöntem iyiymiş ama yine yüklemedi güvenilmeyen sağlayıcıdan yüklenemez uyarısı verdi ne yapacaz bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ...
evet bende arkadaş gibi dertliyim bende aylardır çözüö arıyorum henüz bir babayiğit çıkmadi şu işi çözecek
nokia e51 400.34.011 de çalışmadı malesef
e71 işe yaramıyor bilginize
arkadaşlar benim teleim N95 8gb maalesef bende birişe yaramadi
E52 de imzaladim , kur de dedim, kuruluma gecti fakat untrusted source dan protected yazilim kuramam tarzi bir sey dedi. Sertifikayi tanimam etmem dedi yani. Var mi cozumu bilen?
saol tskler kardes
benimde telefonum N95 8gb benimde işime yramadi ayni hatalari veriyorKardeşim benim telefon n-95 ne hackleniyo ne bişey oluyo denemediğim hack türü kalmadı şimdi senin bu yöntem iyiymiş ama yine yüklemedi güvenilmeyen sağlayıcıdan yüklenemez uyarısı verdi ne yapacaz bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ...
rica ederim kardeşim.sağol kardesim

Kardeş mükemmelsin ya benim tel n96 heck li deil çalıştı sorunsuz bilginize arkadaşlar