Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
cmd 17 sorunu kasanın ön panelindeki usb giris yerine telefonu bağladığında veriyormus sorunu çözdüm yinede sağol :)

----------Eklendi @ 11:06:25 ---------- Yazıldı @ 09:16:42 ----------

kardeş peki zil seslerin de şarkılar gözükmüyor göstermek için ne yapmalıyım !

istediğin şarkıyı hafıza kartına değilde telefon hafızasına atman lazım...

müzikler e:\musıc klasöründen okunuyordu :) olmadı sarıgöz kardeşimin dediği gibi telefon hafızasına at :good:

-CoNqUeRoR-

Üye
Şu cfw de orjinal ikonlar olsaydı 1 dakika durmazdım geçmek için. Sırf bunun için ve aradığım diğer özellikler oldugundan anılbaran'ın yeni cfw sini tercih ettim. Ama gerçekten her bu konunun üzerinden geçtiğimde içim gitmiyor değil. Yinede emeğine sağlık. Çok güzel cfw ...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

bersan160

Üye
yani kameradaki dokunmatik çekimi kullanamıyacağızmı

----------Eklendi @ 16:43:55 ---------- Yazıldı @ 16:40:19 ----------

bu arada ram max. 45 e çıktı

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümde belle navibarı kaldırdım.çok çakmaydı gerçekten :D ram kurulu programları etkiler.

PuGatorY

PuGatorY

Üye
güzel yazılım eline sağlık

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler PuGaTorY Kardeş.

PuGatorY

PuGatorY

Üye
rica ederiz efendim bi mukabele:)

OzzBozz97

Üye
x6ya uydurup flaşlıycam bunu ama ev ekranındaki dijial saati de calibri yapamaz mıyız belle deki gibi? Bir de belle navibar ı tekrar nasıl eklerim?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
navibar bu sürümde var yeni sürümde de tekrar ekledim.ev ekranındaki saati malesef belle gibi yapamazsın.

OzzBozz97

Üye
yazı tipini calibri yapsam? Symbianize.com da bi cfw buldum ama garip garip semboller var mesela genel profilinde genel yazısı yerine ateş resmi var bunu nasıl iptal edebilirim? Ya da ondaki profil widgetini bunun rofs2sine atsam?

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
font sorununu hallettim hack güzel ama 1 eksiği farkettim rompatcher başlangıçta çalışmıyo umarım v1.2 de düzeltirsin

OzzBozz97

Üye
ya beceremedim ben bu yazılımı x6 v32 ya da v40 için ayarlayıp bana gönderebilir misin kardeşim?

navibarda yazı yerine çıkan simgelerin font'la ilgisi yoktur herhalde fontu değiştireceğim çünkü ;)

bLnmz

bLnmz

Üye
Yazılım Güzel olmuş . Ellerine sağlık .
Ancak bi kaç ufak hata var .
1- Telefona mesaj geldiğinde,diğer yazılımlardaki gibi "1 yeni mesajınız var." ifadesi çıkmıyor. :(
2- Ev ekranı değişmiyor.Ekstradan ev ekranı koyarsan daha iyi olur.
3- Ana ekrandada sensörün devrede olması kötü olmuş.

Bu aklıma gelen 3'ünün dışında yazılım güzel ve hızlı.Ellerine sağlık tekrardan.Kolay Gelsin.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bildirimler widgetını ekranda aktif edersen mesajın görünür,ayrıca normalde de görünüyor.sorun yazılımsal değil
c6 portlarında sadece bir ev ekranı vardır
port olduğu için ev ekranı döner.

güle güle kullan

----------Eklendi @ 11:52:38 ---------- Yazıldı @ 11:51:43 ----------

ya beceremedim ben bu yazılımı x6 v32 ya da v40 için ayarlayıp bana gönderebilir misin kardeşim?

navibarda yazı yerine çıkan simgelerin font'la ilgisi yoktur herhalde fontu değiştireceğim çünkü ;)

v1.2'de x6 desteği gelecek

font sorununu hallettim hack güzel ama 1 eksiği farkettim rompatcher başlangıçta çalışmıyo umarım v1.2 de düzeltirsin

v1.2'de düzeltilecek :D

critiq

Üye
Kolay gelsin :)Kullanırken bulduğum bi kaç hatayı size yazayım.CFW mükemmel derecede güzel olmasına rağmen bu hatalar yüzünden orjinale döndürdüm.1.Mesaj gönderirken "No" tuşuna bastığımda mesajı göndermeyıp taslaklara gönderiyor.
2.Sohbetler kısmından cevap yazarken smileyler gösterilmiyor.
3.Multimedyaya resim eklerken resmi işlemiyor galeriden resim ekleyemiyor.5800 da resimleri işliyordu.Kolay gelsin usta. Emeğinin hakkını pek veremesekte teşekkür ediyoruz sana :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
zaten no' tuşuna basınca mesajı göndermez ya taslaklara kaydeder ya siler.ayrıca sohbetlerde gülücüklerin göründüğü cfw yoktur.

Üst Alt