Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
simple v1.1 yayında yani arkadaşım.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
pardon şimdi farkettim .İlk sayfada gerekli açıklama varmış. Bildirimler widget sorununu zaten ben çözmüştüm. Diğer değişiklikler çok ta olmazsa olmaz gibi gelmedi.
O yüzden şimdilik 1.0 versiyonunda kalacağım.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
simple olduğu için basit ve sağlam bi yazılım :good: v1.0'dan daha hızlı ayrıca :good:

AlpReis

AlpReis

Üye
Deneyelim bakalım teşk

akrep16

akrep16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
xperience v4 benden izinsiz başka bir forumda paylaşıldı ve paylaşan arkadaş kendi yapmış gibi davrandı,evet bu işler çnemsiz vakit öldürmek için yapılan işler ama bu insan olduğumuzu değiştirmiyor.

realdjferdy

realdjferdy

Üye
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İnternete birşey bırakıyorsan peşini bırakacaksın

gezginci01

gezginci01

Üye
Ufak bir sorun daha gözüme çarptıda onuda dile getireyim
Kamera modunda iken dokunmatik çekim tuşu çalışmıyor üzerine basılı tuttuğumda sadece Çek ipucu kutucuğunu gösterriyor ama çekim yapmıyor.

yuja

Üye
kamerada dokunmatikten fotoğraf çekilmiyor birde müzik playerdan çalma listesinden şarkı kaldırılmıyor :S ???

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
kamera bug'ı belle modundan kaynaklı onu çözerim sorun değil :D

müzikçalar listesini yenilersen sorun çözülür.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
tv çıkıs kablosu taktığımda 5800 kulaklık olarak mi yoksa tv çıkış kablosu olarak görüyo ona göre yüklemek istiyorum deneyen varsa sonucu yazabilirmi

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sanırım c6v41 portlarında tv out çıkışı daha çözülemedi.

cankal_93

Üye
ovi süite kullanarak telefon üzerinden internete giremiyorum :( orjinalde sorun yoktü :(

SCAMP

Üye
arakdaşlar acilen uzun yola gidecğeim yardımınızıa ihtiyacım var bu cfw yi yükledim ama müzik çalarda şarkıalr görünmüyor ne kadar yenilesemde acaba özel bi klasörümü var

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşım emeklerin içn çok teşekkürler . İki sorum olacak . Birincisi ram miktarı ne kadar ? İkincisi mini qwerty klavye yerine bana bir program önerrsen kuracam fw yi . CEVAPLARIN İÇİN TEŞŞEKKÜRLER

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ovi süite kullanarak telefon üzerinden internete giremiyorum :( orjinalde sorun yoktü :(

C6 Portundan Kaynaklı olabilir.soruna bakacağım :good:

arakdaşlar acilen uzun yola gidecğeim yardımınızıa ihtiyacım var bu cfw yi yükledim ama müzik çalarda şarkıalr görünmüyor ne kadar yenilesemde acaba özel bi klasörümü var

müzikler e:\musıc klasöründen okunuyor.yine olmuyorsa format atınız.

arkadaşım emeklerin içn çok teşekkürler . İki sorum olacak . Birincisi ram miktarı ne kadar ? İkincisi mini qwerty klavye yerine bana bir program önerrsen kuracam fw yi . CEVAPLARIN İÇİN TEŞŞEKKÜRLER

mini qwerrty yerine baidu input kullanabilirsin.ram miktari için sıfır program ile 66'Ya kadar tırmandırabilirsin.

SCAMP

Üye

bu sorunuma cevap ben gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa cfw den sonra teli kapatıp açsınlar sorun düzeliyor

realdjferdy

realdjferdy

Üye
formatta atsam Müzikleri yenilemiyor nedendirki:D

Not: 3 formattan sonra düzeldi....FW ile alakalı değilmiş

msnhell

Üye
kardes saolasın ama jaf emulatorunu de koysaydın daha iyi olurdu..

Üst Alt