Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

23palulu23

23palulu23

Üye
C6 Portundan Kaynaklı olabilir.soruna bakacağım :good:

müzikler e:\musıc klasöründen okunuyor.yine olmuyorsa format atınız.

mini qwerrty yerine baidu input kullanabilirsin.ram miktari için sıfır program ile 66'Ya kadar tırmandırabilirsin.
Cevabın içn çok sağol bana qwerty klavye linkni vereblr misn ? ? ?

SilentOne

SilentOne

Üye
waybe cfw ler baya gelişmiş ya helal olsun

sarigöz

Üye
çok güzel plmuş teşekkürler.

farukbalaban

Üye
bunu v52 ye yükleneni yokmu v60 dan geri gelmek sorun çünkü.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bunu v52 ye yükleneni yokmu v60 dan geri gelmek sorun çünkü.

sadece rofs2'yi alarak kullanabilirsin

çok güzel plmuş teşekkürler.

güle güle kullan

waybe cfw ler baya gelişmiş ya helal olsun

teşekkürler

Cevabın içn çok sağol bana qwerty klavye linkni vereblr misn ? ? ?

realdjferdy

realdjferdy

Üye
usta senin 1.1 yüklüydü 1.2 çıkana kadar biri iki mod deneyim dedim. forum DH de bunu yükledim sonra cihaz acmadı usb yer değiştirdim. kurdum açıldı yalnız ben V60 a geçmiştim şimdi cihaz V52 oldu. o forumda sordum. kendi CFW sinin v52 olduğunu v60 çıkaracağını söyledi. V60 dan 52 ye nasıl indim ben:S

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
usta senin 1.1 yüklüydü 1.2 çıkana kadar biri iki mod deneyim dedim. forum DH de bunu yükledim sonra cihaz acmadı usb yer değiştirdim. kurdum açıldı yalnız ben V60 a geçmiştim şimdi cihaz V52 oldu. o forumda sordum. kendi CFW sinin v52 olduğunu v60 çıkaracağını söyledi. V60 dan 52 ye nasıl indim ben:S

v52'ye nasıl geçtin be kardeşim :D v60'a geçmek istiyosan herhangi bi v60 cfw ile flash at olsun bitsin :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

Adam sana v52 ye indin demedi benim yayındaki cfw 52 üzerine dedi.O cfw sadece v60 a uyarlanmış hali sonuçta v52 üzerine ancak v60 larada kuruluyor.
Yani senin telefon doğan görünümlü şahin oldu :D Hala v60 sın sadece v52 gibi görünüyor.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
şimdiye kadarki en iyi cfw deneyimini yaşamaya hazır olun..simple belle v1.2 bomba gibi geliyor.

Donti

Üye
v60 da sorunsuz Wlan a baglanabiliyordum fakat , bu cfw yi yükledikten sonra baglaniyor fakat baglanti kullanilmiyor yani hiç bir internet sitesine giriş yapamiyorum, sorun neden kaynaklaniyor olabilir? şimdiden teşekkürler

bersan160

Üye
yaw benim tel v 52 idi görmedin v 60 için oldupunu ama genede kurdum ve tel fabrika yazılımına döndü ne yapayım ben şimdi bu cfw yi yüklemek istiyorum teli v 60 a mı çıkartacam ?

jehrooo

jehrooo

Üye
Güzel gözüküyor deneyeceğm.

jehrooo

jehrooo

Üye
simple bella 1'i kurmak istedim telefona ama cmd17 block hatası aldım sizce neden ola bilir yardımcı olursanız sevinirim çünkü yaptığınız cwf çok hoş ve kullanışlı gözüküyor kaçırmak istemiyorum :) lütfen yardım. Şimdiden Teşekkürler

soner98

Üye
Usta, ben böyle şeylerden pek anlamam. Nasıl yüklendiğini ve hangi programlarla yüklenmesi gerektiğini anlatabilirsen süper olur baktım birkaç yere pek anlamadım. Yardım edersen müthiş olur. Şimdiden sağol.

umttplc

Üye
yaptım oldu =) Allah razı olsun. deneyelim bakalım...

----------Eklendi @ 20:04:24 ---------- Yazıldı @ 19:30:34 ----------

abi rehberi senkronize etti ama mesajları neden etmiyor ???

bersan160

Üye
kamerada dokunmatik çekim tuşum işlemiyor

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
sol alt ve sağ alttaki tuşlar rusça

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
simple bella 1'i kurmak istedim telefona ama cmd17 block hatası aldım sizce neden ola bilir yardımcı olursanız sevinirim çünkü yaptığınız cwf çok hoş ve kullanışlı gözüküyor kaçırmak istemiyorum :) lütfen yardım. Şimdiden Teşekkürler

cmd17 hatasını bilmiyorum.google'da arattırabilirsin.

Usta, ben böyle şeylerden pek anlamam. Nasıl yüklendiğini ve hangi programlarla yüklenmesi gerektiğini anlatabilirsen süper olur baktım birkaç yere pek anlamadım. Yardım edersen müthiş olur. Şimdiden sağol.

jaf kullanımı forumda mevcut :)

yaptım oldu =) Allah razıolsun. deneyelim bakalım...

----------Eklendi @ 20:04:24 ---------- Yazıldı @ 19:30:34 ----------

abi rehberi senkronize etti ama mesajları neden etmiyor ???

telefona format atmayı dener misin?

kamerada dokunmatik çekim tuşum işlemiyor

belle modundan kaynaklı

sol alt ve sağ alttaki tuşlar rusça

font değiştirmiş olabilirmsin.?

----------Eklendi @ 21:09:18 ---------- Yazıldı @ 21:08:22 ----------

v60 da sorunsuz Wlan a baglanabiliyordum fakat , bu cfw yi yükledikten sonra baglaniyor fakat baglanti kullanilmiyor yani hiç bir internet sitesine giriş yapamiyorum, sorun neden kaynaklaniyor olabilir? şimdiden teşekkürler

telefonundan veya modeminden kaynaklı.ben sürekli wlan'dan takılan birisiyim bu sorunu yaşamadım.

jehrooo

jehrooo

Üye
cmd 17 sorunu kasanın ön panelindeki usb giris yerine telefonu bağladığında veriyormus sorunu çözdüm yinede sağol :)

----------Eklendi @ 11:06:25 ---------- Yazıldı @ 09:16:42 ----------

kardeş peki zil seslerin de şarkılar gözükmüyor göstermek için ne yapmalıyım !

sarigöz

Üye
cmd 17 sorunu kasanın ön panelindeki usb giris yerine telefonu bağladığında veriyormus sorunu çözdüm yinede sağol :)

----------Eklendi @ 11:06:25 ---------- Yazıldı @ 09:16:42 ----------

kardeş peki zil seslerin de şarkılar gözükmüyor göstermek için ne yapmalıyım !

istediğin şarkıyı hafıza kartına değilde telefon hafızasına atman lazım...

Üst Alt