Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

tugiforum

Üye
ovi haritalarla yüklenen bikaç ufak yazılım parçacıkları ile QT problemi düzeliyor. "Symbian Modder " Bilgine..

Not: ovi haritaları kaldırdım ufak eklentileri kaldı nokia storeden qt tabanlı yazılım yükledim ve sorunsuz yükledi.
bu ovi haritalardaki eklentileri ayırıp cfw'ye koyarsan ovi haritalarıda yüklemek zorunda kalmayacağız anlamına geliyor.

critiq

Üye
Sağ tuş ayarı yapamıyoruz bunu düzeltebilir miyiz ?
Tuş kilidi yapınca ekrar kapanmıyor.
Hafıza kartı simgesinin yukarıda gözükmesinin sebebi nedir acaba ? :)
Program paketinde mesaj okuyucuyu bulamadım ve adobe reader sertifika kısıtlaması hatası verdi .
Ve şarj dayanmadi 5 6 saat dayandı programlar yüklemeyle falan uğraşmıştim . Yazı yazarken de kasıyor ara sıra

Şimdiden TEŞEKKÜRLER :)

vetemin

Üye
Yazılım güzel ama benim sorunum var winrar yüklenmiyor bu dahili bir bileşen diyor birde oyunlarda ikonsuz bir uygulama var ama ne olduğu belli değil.

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
Bir hata var arkadaşlar. telefonu sağdan kilitleyince ekran sönmüyor ?

serhat904

serhat904

Üye
ekrandaki tuş ile fotoğraf çekmiyor arkadaşlar

fixana1

fixana1

Üye
Link calismiyor arkadaslar, yardim edin.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım winrar zaten var ilk sayfayı okuma zahmeti gösterin. sağ seçim tuşu değiştirilebiliyor arkadaşım.

Yarın tüm fixleriyle birlikte v1.2.1 yayınlanacak.bir boş ikonu alıp ekstra klasörüne taşıyamıyorsunuz sanırım

king7755

king7755

Üye
bnde yüklemek istiyorum yalnız hiç bilgim yok hangi programlar gerekli yüklemek için bir de bu cfw de hata mı var gelecek olanı mı bekliyeyim?

CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
TEŞEKÜRLER EMEĞİNE VE ELLERİNE SAĞLIK. Allah zekanı daha da artırsın.

• Beğen
Tepkiler: nanotex

pelush01

Üye
hazır fixler yaplacaksa belirtmek isterim font yüklendiğinde yine tuhaf simgeler geliyor ana ekranda menü tuşunun olduğu yere. font sıkıntısı devam ediyor. arkadaşların belirttiği bgibi kilitlemede ekran kapanmıyor yan kilit tuşlu öçaışmıyor. emeğinize yüreğinize sağlk sabırsızlıkla bekliyoruz 1.2.1 i :)

zinse

Üye
öncelikle eline sağlık yanlız bu tuş kilidini kapatınca ekran sönmuyor bir çözum var mı acaba
çok güzel tek sorun tuş kilidi nasıl duzeltiriz acaba

----------------------------------------------
gerek kalmadı başka yazılıma geçtim

OzzBozz97

Üye
x6'da deneyen var mı?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
evet kuranlar var.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle bi düşüncem var.

MaxiFan

MaxiFan

Üye
sürümü jaf ile yükledim fakat işlem sonunda jaf test moduna geldiğinde sürekli İşlem iptal edildi hatası alıyorum ?

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
menüsü bıraz karışık olmuş

OzzBozz97

Üye
son bir soru: rambonun c6v41 portunda kurduğum wgz ler içerik ekle listesinde görünmüyordu bunda bu sorun var mı?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
daha hiç widget kurmadım arkadaşım.

Üst Alt