Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ya tamam paylaşmam okumadım ayrıca sürekli değişiyor yazılar hepsini mi okuycam, paylaşaBİLİRİM demiştim.Paylaşmam olur biter ama şu modu bana atar mısın en azından ben öyle kullanıyım ya da becerebilenler kendi öyle kullansın

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
mod elimde yok.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
teşekkürler

fLuke!

fLuke!

Üye
s^3 saat ne ya, bildiğimiz şu s^3 saatimi araları şeffaf olandan?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
evet o.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Sabahtan beri uğraşıyorum en sonunda modu bulamasam bile, başka bi fwden söktüm dosyayı menü olayını düzelttim fakat ovistore felan silip flaşlıcakken flash files are corrupted dedi.NFE kasmıştı sanırım tam toparlayamadı ama olsun :) Fw güzel eline sağlık üstad

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.

ank_kutay

Üye
bunu yükledim telefonum donuyor

deneme31

Üye
Merhaba Arkadaşlar;

5800 aldığımdan beri yaşadığım bir sıkıntı var. İlk aldığımda çağrı geldiğinde, alarm aç kapalarda ekrandan butonlarla işlem yapabiliyordum. V52 güncelleme yaptım. Sonra iptal oldu. V60 güncelleme yaptım olmadı. Her seferinde tuş kilidini açıp ekranı kullanmak çok aptalca. Bu güncellemeyi yapsam düzelir mi? Başka bir yöntem var mı bildiğiniz? Teşekkürler.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
@ank kutay nedenini bilmiyorum arkadaşım.sorun telefonundan

@deneme31 bi dene belki olur.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bu fw bazen donma yapıyor ve telefon ilk açıldığında rehber açık oluyor girip çıkış yapmak gerek

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
startler'dan kaynaklı v1.2'de bu sorun giderilecek

gezginci01

gezginci01

Üye
Merhaba arkadaşım çalışman güzel olmuş eline sağlık
Bu arada Puppy talk ile qt yukleme çalıştığım kurulum 1/5 de qt yukeleme çalıştığında başarısız uyrısı veriyor.

Birde ufak bir ricam olacak ti Mesaj Okuyucu Aylini entegre edebilirmisin Ben sis olarak yüklemeye çalıştığımda bileşen hatası veriyor. Niye Mesaj okuyucu dersen esas sebebi telefona çargı geldigince ismi okuyucuda direk aylin söylüyor robot adam degil :) o konuşan herifden nefret ediyorum çok salakça konuşuyor :)

Birde Tleefonumuza C6 yazilimi kuruyoruyoruz telefonumun türü olarak ovi suite de de olsa başka bir bölümde de olsa C6-00 olarak görmesi için Telefon ve sw bilgisi bölümüne 5800 xpress music olan bölümü c6-00 ayarlayabilirmisin :) bazı yazılımlarda bu şekilde ovi suite bile c6 gibi görebiliyordu :)

Aslında sonradan aklıma geldi kanımca güncellemelerde de telefonu c6 görebilirse ( denediğim bir çok yazılımdada bu şekilde görüyordu) doğal olarak güncellemelerde ovi haritalar ve telefon yazılımı güncelemesini görmeyecek. Telefon c6 sanıp zaten yazılımınız güncel diyecek :) haritalar konusunda emin değilim. :)

Size iyi çalışmalar

realdjferdy

realdjferdy

Üye
aga şimdilik herşey güzelde bu sağ tuş menü olmuş rehber tuşu nasıl yaparız onu:S

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşım çalışman güzel olmuş eline sağlık
Bu arada Puppy talk ile qt yukleme çalıştığım kurulum 1/5 de qt yukeleme çalıştığında başarısız uyrısı veriyor.

Birde ufak bir ricam olacak ti Mesaj Okuyucu Aylini entegre edebilirmisin Ben sis olarak yüklemeye çalıştığımda bileşen hatası veriyor. Niye Mesaj okuyucu dersen esas sebebi telefona çargı geldigince ismi okuyucuda direk aylin söylüyor robot adam degil :) o konuşan herifden nefret ediyorum çok salakça konuşuyor :)

Birde Tleefonumuza C6 yazilimi kuruyoruyoruz telefonumun türü olarak ovi suite de de olsa başka bir bölümde de olsa C6-00 olarak görmesi için Telefon ve sw bilgisi bölümüne 5800 xpress music olan bölümü c6-00 ayarlayabilirmisin :) bazı yazılımlarda bu şekilde ovi suite bile c6 gibi görebiliyordu :)

Aslında sonradan aklıma geldi kanımca güncellemelerde de telefonu c6 görebilirse ( denediğim bir çok yazılımdada bu şekilde görüyordu) doğal olarak güncellemelerde ovi haritalar ve telefon yazılımı güncelemesini görmeyecek. Telefon c6 sanıp zaten yazılımınız güncel diyecek :) haritalar konusunda emin değilim. :)

Size iyi çalışmalar

Yeni Sürümde Dediklerinizi Dikkate Alacağım.

aga şimdilik herşey güzelde bu sağ tuş menü olmuş rehber tuşu nasıl yaparız onu:S

Seçenekler [Soldaki simge] içeriği düzenle>sağ seçim tuşu>ordan rehberi seçeceksin :good:

realdjferdy

realdjferdy

Üye
saol hiç oraları kullanmadığımdan haberim yok:D birde ben 4x4 istiyorum menu grid deniyorum ondada işe yaramıyor

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
open4all yamasını aktif ettin mi? olmadıysa menü modunu c:\resource klasörüne atıp c2z patchini aktif et.

berk2010_2

Üye
1.2 Ne Zaman Çıkar İlk Yüklediğim CFW m Olcak :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
2-3 Hafta Sonra

Üst Alt