Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

kralserdar

Üye
müzik çalar nasıl düzelecek

jachial74

jachial74

Üye
Ben hiç bir problem yaşamadım bugüne kadar müzik çalarda. Öyle sürekli mizk dinlerim ne silme ne yenileme hatası almadım allaha şükür. Format atmakla alakalı bir sorun sanıyorum. Biirde batarya sorununu çok güzel halletmişin furkan teşekkür ederim tekrar 3 gün civarı gidiyor şu an orjinal bataryamla :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
müzikçalarda sorun yaşanmasının sebebi QT kurulu olması büyük ihtimal

OzzBozz97

Üye
Sanırım x6 desteği gelmeyecek :hmmm

fixana1

fixana1

Üye
Ya usta ben bir FW yapiyorum kendim icin, fakat turkce dil koydum ama TR klavye yok eyer mumkunse senin modunda ki TR klavyeyi ve senin tema efektlerini gonderebilirmisin. Simdiden tesekkurler.

cengefe1

Üye
Eline sağlık dostum, yeni çalışmalarını bekliyorum...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
karşılaştığım en kusursuz cfw diyebilirim ve oldukça memnunum. emeğine sağlık. ama menü 4x4 olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. sık kullandığım uygulamaların kısayolunu menüye koymak isteyince ekran gittikçe uzuyor.

LimePie

LimePie

Üye
çok güzel teşekkürler :)

AvCı27

AvCı27

Üye
4x4 Menü Simple Belle v1.4 Ultimate <<< Menü Düzeni Haricinde Kesinlikle Hiç Bir Değişiklik Yapılmamıştır.Görüntüler Kendi Telefonumdan..Symbian Modder Arkadaşımın Eline sağlık Mükemmel,Reklamsız Ve Hatasız Bende Çok memnunum Bu Cfw den Kesinlikle yüklemenizi Tavsiye Ederim..Benim Gibi 4x4 menü Sevenler için....

İşte 4x4 Menü Görüntüleri

Dosyaları Çıkartın Ve Flashlayın Hepsi Bu kadar

:good: >>>>>> <<<<<<< :good:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Final Mod Yayında :D

Mücahit G

Mücahit G

Üye
teşekkürler.

zeormayk40

Üye
3 tane link var ya hangisini indircem bi açıklama yapsan luaz az programlı sürüm falan diyor ya

----------Eklendi @ 13:48:57 ---------- Yazıldı @ 13:44:03 ----------

bi de 2.ev ekranına nasıl saat eklerim

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ya ilk linki indir flashla.çok karşık değil.2. ev ekranı saati yaması elimde yok

OzzBozz97

Üye
Of Furkan abi X6'ya çıkarmadın şunu :(

xenon56

xenon56

Üye
başka bir yere upload edemez misiniz ya..engellenmiş site girmiyo...

avrambey44

Üye
5800 XM telefonum var dosyanızı indirdim ancak bu v60 ı nasıl kuracağım?
dosyalar hafıza kartımda mevcut ama mavi soru işareti olarak gözüküyor???
yardımcı olursanız sevinirim...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
jafla kurman gerekiyor.

ali_63kal

Üye
hız sorunu vardı benim düşüncem ama bunda çözülmüş tebrikler güzel bir yazılım olmuş

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
aslında batarya sorunu vardı :ehe: ikisini dengeledik en sonunda çok şükür :D şimdi bataryadan da hızdan da şikayet yok :D

GaNgS

GaNgS

Üye
dostum harika bi cfv olmuş fakat bir sorun var en altta sağ ve sol menü geçiş yani seçim tuşları farklı bi font atınca bozuluo farklı bozuk bi görüntü oluşuyo.sanırım başka bi font atınca ordaki şekille uyumlu olmuyo.benim için en büyük ve tek sorun bu umarım çözümü vardır.

Üst Alt