Üstadım, emeğine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. Şu an için bir sıkıntı görmedim çok şükür. Eskisinden daha da hızlı olmuş. Dikkatimi çeken şey; menüdeki öğe sayısı azaltılmış. 1.3 daha kalabalıktı. Bu daha iyi olmuş. Senden ricam; sıradaki çalışmanda Nokia Petrol Blue temasını ve Mesaj Okuyucuyuda eklersen çok iyi olur. Bir sorum olacak bu arada; Mesaj Okuyucu haricen eklenebilir mi acaba? .sisx dosyası gibi filan?

kardeşim bu sefer ki cfw çok güzel olmuş ellerine klavyene sağlık![]()
güle güle kullan 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdostum bu konuda menu grid switcher diye bi program var,menüyü istediğin şekle sokabiliyorsun,1x1,2x2,3x4,4x4 vs. programı alıp kuruyorsun ve ayarlamalarını yapıyorsun.sonra kullanıyorsun![]()
yorumun için teşekkürler![]()
merhaba paylasim icin tesekkur ederim ama bu cfwye pil dayanmiyor

Arkadaşım ilgilendiğin için çok sağol yalnız proğramı indirdim hatta bi kaç yerden daha indirdim türkçeside dahil kurdum ne yaptımsa menü 4x4 olmadı.. Rompatcherden openal << yamasını aktifleşitirdim o şekilde denedim yine olmadı. böyle bi cfwnin 4x4 menü olması daha güzel olacaktı ama hayırlısı.yinede saol
Acaba bir önceki FW de karşılaştığım sana anlattığım sorunlar çözüldümü bu FW de? ŞAyet ben göremedim çözülen sorunlasr listesinde o nedenle sordum. Mesela batarya süresi ile ilgili Modlama ve bildirim geldiğinde tüm ekran renginin değişmesi gibi sorunlar çözüldümü?

hocam herkes çok memnun x6 için nasıl olacağını anlatta biz bari yapalım