Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
kaldırır kaldırır dert olmaz nokinın gpu su ekran çözünürlüğüne doğru orantıya sahip 640 * 360 anroidin çoğu ekranları 4 inçten yukarı ortalaması 854* 480 gibi çöznürülüğe sahip buda aynı oyunun farklı çözünürlüklerde ki telefonun kendi ekran çözünürülüğüne uyarlanırsa ikisinin performansı aynı olur. 854*480 oyunun 640*360 ekranda oynamanın mantığı ne olur gpu tabiki kaldırmaz.

örnek monitörünüz maxsimum 1400*900 siz kalkıpta oyunu 1600*1200 ayarla oynadığınızda daha da net bir görüntümü alacağınızı zannediyorsunuz. kısacası ekran çözünürülüğünüz neyse o oyunun çözünürülüğü uyarsa hiç bir kasmadan oynarsınız nokianın gpu ları bu oranı dengeliyor.

23palulu23

23palulu23

Üye
yahu nerden bulup hortalatıyosunuz bunları anlamıyorum valla ya .D :D

arslanla

arslanla

Üye
kim hortlattı bu konuyu.... Gereksiz bir konu zaten...

MücahitTokgöz

gören balıklama dalıyo konuya bende dahil :D konuyu açana saygılarr ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
mustyaky

mustyaky

Üye
çinden rica etsek adamlar nede olsa çalmada üzerlerine yok :hmmm
kusura bakma ama senin yüzünden nerdeyse 1 saattir bu konuyu okuyorum hevesle tarihe felan bakamadan . yapmayın böyle şeyler:nono::off:

• Beğen
umt07

umt07

Üye
aynen bende sevinip konu yeni çıkmış, bir aya fln oyun-uygulama dolacak telefonum diye sevinip oysaki 1yıl olmuş 1tane port oyun yok bunu düşününce dahada deli oldum bunların tüm sorumlusu sesin biraz dikkat edin ya ayrıca Hayatımdan 1,5 saat gitti forumu okumakla senin yüzünden :(((((((((((((((((((((((((((((((((((

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aynen bende sevinip konu yeni çıkmış, bir aya fln oyun-uygulama dolacak telefonum diye sevinip oysaki 1yıl olmuş 1tane port oyun yok bunu düşününce dahada deli oldum bunların tüm sorumlusu sesin biraz dikkat edin ya ayrıca Hayatımdan 1,5 saat gitti forumu okumakla senin yüzünden :(((((((((((((((((((((((((((((((((((

kusura bakma ama senin yüzünden nerdeyse 1 saattir bu konuyu okuyorum hevesle tarihe felan bakamadan . yapmayın böyle şeyler:nono::off:

gören balıklama dalıyo konuya bende dahil :D konuyu açana saygılarr ;)

:kop:

İncİnat

İncİnat

Üye
ben size konu hortlayacak dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Ne olmuş konu hortlamışsa savaşmı çıktı,dünyamı yıkıldı,zararmı gördünüz hortlatan arkadaşa doğrusunu anlatırsınız olur biter.

cukuleaks

Üye
lanet oldu :/

Üst Alt