Yunkaai
Üye
Konuya girmeden, wantedi izle diye yorum yapayım demiştim içimden![]()
Hah

Bu arada keskin nişancı görmek istiyorsanız juba yı araştırın.
Konuya girmeden, wantedi izle diye yorum yapayım demiştim içimden![]()

kurtlar vadisinde rol al![]()

Silah yeteneği ile ben bir yerlere gelineceğini pek düşünmüyorumÖzel harekattaki kişiler seçkin kişiler diye biliyorum ben.Katılmak istemekle katılamıyorsun diye biliyorum,yanlış mı?
ilk başta çok temizlersin ama zamanla yüzüne bakmazsın,tüketim çılgınlığı gibi birşey aslında var ya şu anlık istiyorsundur bunu,asıl işin içine girsen soğursun. Onu yapan kişiler hep göbeksiz,24 saat resmi kıyafetle gezen insanlar mı olduğu gözünde canlanıyor? Şöyle diyim eğer o işi yani mesleği yapan bizden birsiyse eve gidince ayaklarını uzatıp atleti sıyırıp karnını hatur hutur kaşıyıp kıllarıyla tek mi çift mi olan tiplere dönüşebiliyorlar,özün de eve gelince evrim geçiren resmi bir işte jilet gibi olup ev ortamında beyaz atlet beyaz çorap ve onu bozmadan kılları sergileyip salınarak yürüyen çok gördüm. Bankada çalışır eve gelir evrim geçirir amcayı tanıyamazsın
Arkadaşım konuyu çok saptırdın ben yetenek diyorum sen heves diyosun.Ben gelecekte ne yapabilirim diyorum sen evrim geçiren göbekli amcadan bahsediyosun.Tamam anladık sistem karşıtısın.
dayı sen en son lokantada çalışmıyormuydun?
Geleceğini düşünüyorsan daha gerçekçi bak eğer gerçekten kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyorsan kalıcı ve akla yatan işlere yönel derim,buyur sana hayatın gerçekleri