Silahlara olan ilgim ve yeteneğim.

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Silahlara olan ilgim ve yeteneğim.
Arkadaşlar glock mp5 ve cz75 ile atış yapmışlığım var.Geçen sene tanıştığım özel harekatçıda bana bu yeteneğimin üstüne gitmemi söyledi.

Şimdi size sorum şu.Tek yetenekli olduğum konu bu.Türkiyede bu yetenek ile nereye gelebilirim ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Burada sadece mit ve polisler de keskin nişancı olarak görevlendirilir özel korumalık gibi ama onada lisans falan lazım belki bu işte uzmansan yurt dışında işe yarayan bölümü çok olur ama sadece oyunlarda attığında 12'yi vuruyorsan gerçek hayatla çok farkı var derim baştan

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim.Orada atış yapdığım silahları yazdım.

Cs oynadım ordan etkilendim :( ciddi olun lütfen

Keskin nişancı tüfeklerini denemedim.Şuan için yarı otomatik tsbancalar ve tüfeklerde iyi olduğumu biliyorum.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Mafyanın elemanı falan ?

Şaka bir yana bu tarz yetenekler Türkiye'de pek işe yaramıyor.Yurtdışına çıkarsan çok daha fazla şansın var.En azından yüzlerce belgesel kanalının binlerce silahla ilgili programından birisinde silah yapımında, osunda busunda çalışabilirsin.Türkiye'de ise en fazla polis olup hayatın boyunca memur gibi yaşarsın...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Zaten polis olmak istiyorum.Daha sonra özel harekata başvuracağım.Yada başka bir gelecekmi dusunmeliyim ?

Invoke

Invoke

Üye
Polis olup napacan hacı boşver

nokia_belle

nokia_belle

Üye
keskin nişancı tüfeklerinde sadece gözünün keskin olması yetmiyor,aynı oranda matematiğin de iyi olması lazım
Dürbünden uzaklık ayarı ve ince ayar için ileri düzey matematik tabikide kesin zeka olman lazım yani sadece kuşu gördüm ben onu kafasının sol köşesinden vururum demekle olursa kafasını vuruyim derken ayaklarına sıkmış olursun uzun menzillilerde göz keskinliği yetmiyor o yüzden çok çalışma isteyen birşey

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Discovery'de sadece silahlar icin bile programlar yapiyorlardi.Gerci onlar genelde koleksiyoner agirlikliydi fakat yurt disinda bu is daha cok onemseniyor diye biliyorum.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bu yeteneğinle çok iyi cerrah olursun

время

время

Üye
Mafya mı çıkacaksın la başımıza.:ehe

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ya bana kalirsa dunyada boncuk mermili silahlardan ya da paintball silahlarindan baska silah olmasin.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ya bana kalirsa dunyada boncuk mermili silahlardan ya da paintball silahlarindan baska silah olmasin.

Güzel ama çok ütopik bir hayal malesef...İnsanoğlu hiç bir zaman hırsını, egosunu, bencilliğini yenemeyecek.

furkan5800

furkan5800

Üye
Deepweb de ilk Türk katil olabilirsin benimle calisabilirsin baglantilarim var :D saka bir yana ders calismak iyi bir alternatif ayrica mp5 guzel tufek cok hafif, ayrica aks47 kullanmani oneririm silahlara bakis acin cok daha iyi olur ;)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Matematik 0 zaten benim :D ama hiç denemedim.Svd ile atış talimi yapıyolardı izledim gerçekten zor iş.

Glockla ateş ederken aklıma wanted filmi geldi.Mermiye falso verdirmeye çalıştım.Olmuyo beyler :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Matematik 0 zaten benim :D ama hiç denemedim.Svd ile atış talimi yapıyolardı izledim gerçekten zor iş.

Glockla ateş ederken aklıma wanted filmi geldi.Mermiye falso verdirmeye çalıştım.Olmuyo beyler :D

Birde ciddi ciddi olabileceğini düşünüp, heveslenip, denedin mi ? İyiymiş :d: Şaka bir yana cidden zor iş.Mühendisten farksızlar.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi

Birde ciddi ciddi olabileceğini düşünüp, heveslenip, denedin mi ? İyiymiş :d: Şaka bir yana cidden zor iş.Mühendisten farksızlar.

Yok espirisine yaptım :D

Sniper denemem lazım.Yarı otomatik silahlarda hedefi istediğim yerinden rahatlıkla vuruyorum.

gg easy

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yok espirisine yaptım :D

Sniper denemem lazım.Yarı otomatik silahlarda hedefi istediğim yerinden rahatlıkla vuruyorum.

gg easy

Ya yakın mesafe silahlarla bende bir şeyler yapabiliyorum ama uzak mesafe silahlar apayrı bi dünya...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Mp 5 ile 100 metreden cz ile 50 metreden atıs yapıyorum.Zaten cz nin menzili 60 metre

-Emre

-Emre

Üye

Konuya girmeden, wantedi izle diye yorum yapayım demiştim içimden :ehe

Üst Alt